Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
WebRadio recorders
STRANA 1 OD 1
Nikopol74 WebRadio recorders 13.06.2009. 15:26 T17996

status: user
broj poruka: 362
Ne verujem da neko od vas slusa Trance, ali ja imam 3 programa da bi imao sve stanice koje mi trebaju! 3 Programa! Koji idiotizam! Magix mi stalno puca (win64) vrv jer nemam 32bit win ili ne umem da ga podesim kako treba. Jednostavno ume da pukne i posle 15min. Usput, nista drugo mi ne puca, to je jedini program. Imam i Audiostreamer, ali ne vata sve stanice. Imam i najbolji (mozda), RS Audials Complete. Koji je po vama najstabilniji i najbolji za radio, ali sa recording?

life`s a bitch...and then you die.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 13.06.2009. 15:45 #121163

broj poruka: 2591
Ne znam da li ce ti ovo biti od pomoci ali ajde da probamo... Retko slusam radio preko kompa ali kad slusam i svidi mi se neka pesma radim ovako:

Ne slusam Trance, slusam nasu muziku pa recimo radio Naxi... U winamp ubacim fajl koji pokrece tu stanicu kada ga pustim kao bilo koju drugu pesmu... E sad sve vreme mi radi maleni programcic GoldWave (u kom sam za input u opcijama stavio da vuce sa winampa) i kad mi se svidi neka pesma samo je snimim i kraj...

E sad nisam se mnogo oko ovoga zanimao jer jako slabo slusam radio preko kompa ali eto tako radim pa ako je od pomoci drago mi je...

pozz
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

SkyFire Mozda komplikovaniji nacin ali.. 13.06.2009. 16:10 #121168

broj poruka: 18472
Moze sve da se snimi preko Sound Forge-a..Posle lepo upakujes u MP3,malo ispeglas zvuk i milina..

I Want to believe - The truth is out there

Alexva Probaj... 13.06.2009. 17:48 #121199

broj poruka: 134

Sreamer Radio!Mala instalacija , ima sve vrste muzika ka o i recording.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs