I ja sam pre neki dan stavio 4.85 verziju. Bax zanima me jedna stvar - posto imam W7 b7201 x64 da li si i ti instalirao i verziju x86 i x64 jer na sajtu codecguide.com pise:
For use on 64-bit versions of Windows.
For an optimal user experience it is highly recommended to also install one of the 32-bit variants from above, because most software that runs on 64-bit versions of Windows is still 32-bit.
For example, Vista x64 uses a 32-bit version of Windows Media Player by default.
Jel postoji neki player koji je x64 i koji bi koristio x64 verziju kodeca? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne, koristim klasični x86 paket K-Lite Codec-a i svi programi i playeri ih normalno vidi i koriste. Naravno i decodere i encodere. Dok se ne pojavi neki zvanični x64 paket, nemam vremena da sa njima experimentišem, nepuzdani i beta kodeci mi ne trebaju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: I ja sam pre neki dan stavio 4.85 verziju. Bax zanima me jedna stvar - posto imam W7 b7201 x64 da li si i ti instalirao i verziju x86 i x64 jer na sajtu codecguide.com pise :: :: For use on 64-bit versions of Windows :: :: For an optimal user experience it is highly recommended to also install one of the 32-bit variants from above, because most software that runs on 64-bit versions of Windows is still 32-bit :: :: For example, Vista x64 uses a 32-bit version of Windows Media Player by default :: :: Jel postoji neki player koji je x64 i koji bi koristio x64 verziju kodeca :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Oki... mada mi ovo deluje kao zvanicna verzija jer je stavljenja u tabelu sa svim ostalim codec pack-ovima i nigde ne pise da je rec o beti... Na dnu je x64 verzija:
Kada ides na download kao x64 player se samo spominje Vista media player pa me zato zanima da li postoji neki program tipa GOM player ili KM Player koji je x64 verzija... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.