`Разлог за то многи виде у злоупотребама платних картица, у чему је због ратова и санкција наша земља предњачила крајем деведесетих година прошлог века.` uvek smo bili na crnoj svetskoj listi..hahaha a sta cemo mi jadni kupovati kad do 2010 necemo imati leba da jedemo
Lepa vest svakako! Valjda nece biti kao i sa najavama i odlaganjima sa ulaskom u EU pa da ispadne da cemo placati preko Paypala tamo neke 2077... Salu na stranu zanima me nesto dok sam uporedjivao mesecne pretplate na rapidu i kod rapidovih resellers-a kod nas. Primetio sam u firmi InfoP*no ima da se izabere pored tih mesecnih pretplata i neki trafficshare recimo 100GB = 12e. Da li to znaci da za 12e dobijam na raspolaganje da skidam 100GB podataka sve dok ih ne potrosim nevezano za neki rok ili ima nekih ogranicenja? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Lepa vest svakako! Valjda nece biti kao i sa najavama i odlaganjima sa ulaskom u EU pa da ispadne da cemo placati preko Paypala tamo neke 2077... :: Salu na stranu zanima me nesto dok sam uporedjivao mesecne pretplate na rapidu i kod rapidovih resellers-a kod nas. Primetio sam u firmi InfoP*no ima da se izabere pored tih mesecnih pretplata i neki trafficshare recimo 100GB = 12e. Da li to znaci da za 12e dobijam na raspolaganje da skidam 100GB podataka sve dok ih ne potrosim nevezano za neki rok ili ima nekih ogranicenja? :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: Pa mozesh da svucesh za dan ako imash mogucnosti, a ako ne nema roka dokle da se potroshi, osim naravno dokle ti traje premijum nalog .)
Jer sto bismo placali nesto recimo 350E ako to nesto kosta 215us$. Ako ovaj servis stvarno zazivi ima da padnu cene mnogo cemu ne samo IT-u, recimo najnovije edicije softver biblioteke i slicno.
A tek kad bi stvarno ukinuli vize ima cena polovnjaka da pukne na pola, a tek cuvene JAT-ove usluge...
Zbog svega ovoga sumnjam u odlucnost da Paypal stvarno zazivi kod nas.
Lupetaju u clanku... Problem nikada nije bio u tome da nam oni ne veruju... Stvar je bila u nasim zakonima koji su bili dizajnirani da sprece izlazak novca iz zemlje... Sad ce verovatno to da ukinu pod pritiskom (EU ili MMF ih je pritisnuo) pa ce odjednom da sve proradi a Paypal ce nam `opet verovati` :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.