Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
AV..?!
STRANA 1 OD 1
MarkoBajic AV..?! 07.06.2009. 19:58 T17864

status: user
broj poruka: 191
Komp mi je pun virusa .....nemam ni jedan AV koji je najbolji..?!..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.06.2009. 20:04 #119634

broj poruka: 12057

NOD32 (2,3 ili 4) + Malwarebytes Anti-Malware + AdAware + SpyBot će ti lepo oćititi komp.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

cakleni sta god... 07.06.2009. 20:06 #119636

broj poruka: 320
awast, avira antivir, avg, bit defender... moj izbor je avira.
kaspersky preskoci, mnogo gnjavi...

SkyFire ... 07.06.2009. 20:17 #119639

broj poruka: 18472
Kada se sistem zapati od raznih trojanaca i slicnih gluposti a pogotovu u velikim razmerama nikad nisam imao poverenja u antiviruse a pogotovu ne u NOD koji je totalno nepouzdan po pitanju zastite i prepoznavanja raznih vrsta virusa,worm-ova i spyware-a i sl..Ja ga licno koristim samo zato sto je najprakticniji i najmanje zauzima resursa.Sam se updateuje itd..
Sama pomisao na ciscenje svodi se na istrazivanje koju sa kojom kombinacijom da pravis i koje mere da preduzmes..Sve je to sviranje koznoj fruli.Tu ide citav reinstal sistema bez kompromisa.E problem moze nastati samo ako su vam na C partciji bitni podatci koje ne mozete da backup-ujete u tom trenutku pa ste prinudjeni na taj korak.I da se sistem ocisti,nikad nece biti 100 free od virusa kao sto nece biti vise ni zdrav.Kombinacijom raznih `preciscivaca` sistema od virusa koji svaki za sebe zasebno ima sistem preopznavanja file-ova kao pretnji za vas sistem tako da se vrlo lako moze izbrisati neki file iz registra koji vam je potreban i stim unistiti sistem.Za ovakav poduhvat kombinacijom jednog ozbilnijeg av-a ili ti vise njih potrebno je poznavanje materije u pravom smislu i onima koji se sa tim nisu bavili to nikako ne preporucujem!
Manje vise,ako imate virus,dva..To nekako moze i da se resi ali ako je taj broj u vecoj razmeri dolazi do mnogo ozbiljnijeg problema!

I Want to believe - The truth is out there

TheGame ... 07.06.2009. 20:29 #119643

broj poruka: 719

Kad se u kompu nakupi virusa,najbolje resenje je kompletni reinstal sistema...jer sa svim antivirusima ne mozes bas ocistiti sistem...Kao sto kaze Sky da je makar 1-2 virusa...to se i moze ocistiti,ali kad ih ima vise onda ce biti problema...

Independence is a state of mind

Pisko Virusi? 07.06.2009. 20:46 #119647

broj poruka: 6645
Kupi novo napajanje.

Opet ti, opet nas pecaš?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Equinoxe Re: 07.06.2009. 21:20 #119658

Očisti probleme koje imaš na sekundarnim particijama, gde su ti važni podaci, i čim završiš -> FORMAT.

I sledeći put AV na vreme instaliraj, osim ako Pisko nije u pravu.

bstaletic Re: Virusi? 07.06.2009. 21:25 #119660

broj poruka: 1889

:: Kupi novo napajanje
::
:: Opet ti, opet nas pecaš
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Ako bi mogao da malo pojasnish bio bih zahvalan.

gile23 ... 07.06.2009. 21:41 #119664

broj poruka: 9121
Najbolji AV je format, postoje virusi koje ces veoma tesko izbrisati sa antivirusima, zakaci se za sistemski fajl, pa ili da brises fajl ili da ostane virus, najbolji lek spasavaj sta mozes, nego jesu li stigle te GTX295-ice :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Preporuka: !avast. 07.06.2009. 21:53 #119667

broj poruka: 10997
Trenutno je to ver. 4.8. Instalisi, registruj (free of charge) pa ce prilikom prvog novog boot-ovanja da detaljno preskenira sve drajvove.

MarkoBajic off topic.... 07.06.2009. 22:03 #119670

broj poruka: 191
nisu ...dobio sam gtx260 i gtx 295...jel mogu one u SLI,gtx260 u sli-u sa gtx295?

:: Najbolji AV je format, postoje virusi koje ces veoma tesko izbrisati sa antivirusima, zakaci se za sistemski fajl, pa ili da brises fajl ili da ostane virus, najbolji lek spasavaj sta mozes, nego jesu li stigle te GTX295-ice :)
:: Pozdrav
Equinoxe Re: off topic.... 07.06.2009. 22:06 #119671

Neće moći, samo 2 (3) x ISTA kartica može u SLI.

:: nisu ...dobio sam gtx260 i gtx 295...jel mogu one u SLI,gtx260 u sli-u sa gtx295
:: :: Najbolji AV je format, postoje virusi koje ces veoma tesko izbrisati sa antivirusima, zakaci se za sistemski fajl, pa ili da brises fajl ili da ostane virus, najbolji lek spasavaj sta mozes, nego jesu li stigle te GTX295-ice :)
:: ::
:: :: Pozdrav
gile23 Re: off topic.... 07.06.2009. 22:14 #119673

broj poruka: 9121
Prodaj jednu od te dve karte, ja da sam na tvom mestu ne bih se zalio :).

Pozdrav!

:: nisu ...dobio sam gtx260 i gtx 295...jel mogu one u SLI,gtx260 u sli-u sa gtx295
:: :: Najbolji AV je format, postoje virusi koje ces veoma tesko izbrisati sa antivirusima, zakaci se za sistemski fajl, pa ili da brises fajl ili da ostane virus, najbolji lek spasavaj sta mozes, nego jesu li stigle te GTX295-ice :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: off topic.... 07.06.2009. 22:18 #119674

Ajde slikaj kartice pa baci da vidimo zverke.

SkyFire Re: off topic.... 07.06.2009. 22:28 #119675

Mislim da moze.Uparivali su GTX285 sa GTX295.Trebalo bi i to da radi..SLI poslednje tehnologije dozvoljava ovakve kombinacije.Probaj pa nam javi..

Equinoxe Re: 07.06.2009. 23:06 #119679

http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#c16
http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#c17
http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#c18
http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#c19

SkyFire ... 07.06.2009. 23:30 #119681

Za one koji neznaju bitno je da chipovi budu istog proizvodnog procesa kao i sa iste proizvodne trake tacnije u ovom slucaju GT 200b.GTX295 ce ici sa GTX265 SP 216 u 55nm jer nose isti chip kao i GTX 285 i GTX 275..Moje tvrdnje su zasnovane na cinjenicama i osnovama u koje sam upucen .Jedini razlog zasto nisam rekao da ce to 100% da radi jeste zato sto nisam licno probao.Nadjoh link uz put i to na 775 platformi nvidia 790 Sli chipset.Ovde su rasporedjene dve GTX295 kao primarne a GTX275 kao sekundarna karta.To na Nehalem platformi radi jos bolje i jos kompatibilnije zbog same implemetacije u chip X58 za podrsku za GT200 seriju grafickih karti!U slucaju kod gosn MarkaBajic-a nece biti 3 karte vec dve i dok sam ne isproba nema nista od nagadjanja!

http://www.guru3d.com/article/pc-power-cooling-silencer-910-psu-review/5

@MarkoBajic

Bacaj te slike vise ili cu ja da postavljam moje

NMY nece to da ide... 08.06.2009. 01:20 #119690

broj poruka: 1509
Evo SkyFire, kako si i sam naveo to nece moci da radi...

Dve GTX295 su u SLI (iste karte) dok je treca (i razlicita) karta GTX275 i ona sluzi za samo za PhysX i mislim cak da se uopste ne povezuje sa ove dvije SLI mostom, ali to nisam siguran...
EDIT : NE povezuje se sigurno jer GTX295 ima samo jedan konektor za SLI ...

SLI koliko je poznato (opste) radi samo sa dvije karte iz iste serije, a moze recimo od razlicitih proizvodjaca, ali opet ista serija mora da bude... (preporucljivo isti taktovi i ista kolicina memorije)

SONY VAIO VGN-FW285J

SkyFire Re: nece to da ide... 08.06.2009. 01:49 #119700

Link sam dao samo kao primer.Na nehalem platformi je sasvim druga prica..
Trebalo bi da moze.
P.S.Ja ne pricam o three way SLI vec o dve karte.
Znaci nisam 100% siguran jer nisam probao ali po svakoj logici bi trebalo da radi..Jedino ako hardverski SLI chip kao i jedan slot za most ne podrzava drugu kartu osim GTX295.
Zavisi koja je pordrska samog GPU-a.Ne znam,mozda i gresim ali imacu priliku to i sam da probam.
Napomenucu da to na Nehalem platformi radi sasvim drugacije i da je isti sistem i sa CF.Isto tako ne moraju da budu dve iste karte i sl..
U svakom slucaju ako gosn Marko prvi proba nek javi,ja bih to uradio iste sekunde bez razmisljanja.
Ja mislim da moze,e sad mozda i gresim ko zna..

:: Evo SkyFire, kako si i sam naveo to nece moci da radi..
:: Dve GTX295 su u SLI (iste karte) dok je treca (i razlicita) karta GTX275 i ona sluzi za samo za PhysX i mislim cak da se uopste ne povezuje sa ove dvije SLI mostom, ali to nisam siguran..
:: EDIT : NE povezuje se sigurno jer GTX295 ima samo jedan konektor za SLI ..
:: SLI koliko je poznato (opste) radi samo sa dvije karte iz iste serije, a moze recimo od razlicitih proizvodjaca, ali opet ista serija mora da bude... (preporucljivo isti taktovi i ista kolicina memorije
:: SONY VAIO VGN-FW285
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs