Malo se opustih u ove popodnevne dane i resih da okrenem koji kanal da pogledam nesto pametno na TV - u i slucajno se zadrzah u emisiji Piramida na TV Pinku koja traje jos uvek.Na moje veliko iznenadjenje u emisiji gostuje Rob Stewart poznatiji svima nama kao Nick Slaughter iz serije Tropical Heat.Nadam se da se svi te serije secate.. Sve u svemu prijatno sam se iznenadio mada moram priznati,nisam ga dugo video na malim ekranima tako da je bilo par sekundi prilagodjavanja da prepoznam lik. Prijatno sam iznenadjen njegovim stavom i gledistem prema nama srbima kao sto me je on kao licnost fascinirao koliko covek ima u sebi pozitivne energije. I dalje cu da otpratim ovu emisiju sto i vama preporucujem.
Covek je dosao da snimi dokumentarac o nama i nasoj zemlji.Sta reci.Strava.Mislim da je ovo za nas velicanstven dogadjaj.Drago mi je da neko i na nas gleda kao jednu normalnu i zdravu naciju,nacija koja ima verovali ili ne najvise humora u sebi.Mi smo najnadareniji narod na balkanu a i sire.. Bas bi voleo da sretnem Roba i da ga upoznam kao coveka,da razmenimo koju pametnu
Eh kad se setim poularnosti te serije...To me vraca u skolske dane...Eh ti dani... Bas sam ovih dana nesto u tom `oldtajmerskom` raspolozenju,pa bih bas rado pogledao opet celu seriju...jel ima neko mozda linkove za kupovinu? Ako ima nek baci na mail...
I meni treba.Bas rece Ivan voditelj emisije Milioner sa B92 da ima celu kolekciju.Voleo bih i ja da to pokupujem negde ako je moguce.
Inace bas mi danas ova emisija podigla nivo raspolozenja. Nekako sam jako srecan kada se pozitivna energija siri u tolikoj razmeri.
I Want to believe - The truth is out there
:: Eh kad se setim poularnosti te serije...To me vraca u skolske dane...Eh ti dani... Bas sam ovih dana nesto u tom `oldtajmerskom` raspolozenju,pa bih bas rado pogledao opet celu seriju...jel ima neko mozda linkove za kupovinu? Ako ima nek baci na mail.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: ::
Potpuno se slazem sa tobom!!! Pozitvna energija me ispuni samo kad se setim... Trazio sam preko googla nisam nasao linkove...Emisiju nisam gledao,ali mozda postoji neki nacin da nabavimo linkove...Ima li Ivan mail? Da ga kontaktira neko? Siguran sam da bi podelio to sa nama(naravno pod uslovom da nam niko ne posalje linkove na mail)
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: I meni treba.Bas rece Ivan voditelj emisije Milioner sa B92 da ima celu kolekciju.Voleo bih i ja da to pokupujem negde ako je moguce :: :: Inace bas mi danas ova emisija podigla nivo raspolozenja :: Nekako sam jako srecan kada se pozitivna energija siri u tolikoj razmeri :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Eh kad se setim poularnosti te serije...To me vraca u skolske dane...Eh ti dani... Bas sam ovih dana nesto u tom `oldtajmerskom` raspolozenju,pa bih bas rado pogledao opet celu seriju...jel ima neko mozda linkove za kupovinu? Ako ima nek baci na mail.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: ::
Rob je odlucio da dodje kada je cuo da postoji pesma o njemu, novosadskog punk rock benda Atheist Rap, ime pesme je `Slaughteru Nietzsche` txt: Ti si kralj svih detektiva Za korak si ispred sviju Prepreke za tebe nema Visoka ti je stručna sprema
Ti si kralj svih don žuana Tebe brate ribe vole Žena ti je načitana A frizura zalizana
Ti si kralj svih avantura Šta god smisliš tako bude Donosiš nam bolje sutra Miriš narode i ljude
Sloteru Nitzsche Srbija ti kliče
Povedi nas u pobede Sa tobom šanse su nam jake Jer okupljaš tako dobro Žene decu starce đake
Radnike i neradnike Seljaštvo i subnor celi Supermene naših dana Sve nas ničim razveseli
Ti si kralj svih avantura Šta god smisliš tako bude Donosiš nam bolje sutra Miriš narode i ljude
Sloteru Nitzsche Srbija ti kliče
Sinoc je nastupao u Novom Sadu kao specijalni gost na svirci gore navedenog benda. Eh kad se setim, svaki dan pred skolu, Tropic Heat, heheh. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
I ja sam pomislio da mu se obratim.Cak postoji mogucnost da ga kontaktiram.Ako to uspem podelicu sa vama ko god bude zeleo da ima svoju privatnu kolekciju sa Nickom Slaughterom!
@Erestun
Sta su ti ta stara vremena.Sada nam samo ostaje secanje na to kao uteha na sve suroviju i ruzniju buducnost tj vreme koje nas sve ocekuje..
I Want to believe - The truth is out there
:: Potpuno se slazem sa tobom!!! Pozitvna energija me ispuni samo kad se setim... Trazio sam preko googla nisam nasao linkove...Emisiju nisam gledao,ali mozda postoji neki nacin da nabavimo linkove...Ima li Ivan mail? Da ga kontaktira neko? Siguran sam da bi podelio to sa nama(naravno pod uslovom da nam niko ne posalje linkove na mail :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: I meni treba.Bas rece Ivan voditelj emisije Milioner sa B92 da ima celu kolekciju.Voleo bih i ja da to pokupujem negde ako je moguce :: :: :: :: Inace bas mi danas ova emisija podigla nivo raspolozenja :: :: Nekako sam jako srecan kada se pozitivna energija siri u tolikoj razmeri :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Eh kad se setim poularnosti te serije...To me vraca u skolske dane...Eh ti dani... Bas sam ovih dana nesto u tom `oldtajmerskom` raspolozenju,pa bih bas rado pogledao opet celu seriju...jel ima neko mozda linkove za kupovinu? Ako ima nek baci na mail.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: ::
To b bilo ekstra ako imas nacin da stupis u kontakt sa njim...Ako uspes...moj mail znas Ili ako linkove podelis javno....hehe
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: I ja sam pomislio da mu se obratim.Cak postoji mogucnost da ga kontaktiram.Ako to uspem podelicu sa vama ko god bude zeleo da ima svoju privatnu kolekciju sa Nickom Slaughterom :: :: @Erestu :: :: Sta su ti ta stara vremena.Sada nam samo ostaje secanje na to kao uteha na sve suroviju i ruzniju buducnost tj vreme koje nas sve ocekuje. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Potpuno se slazem sa tobom!!! Pozitvna energija me ispuni samo kad se setim... Trazio sam preko googla nisam nasao linkove...Emisiju nisam gledao,ali mozda postoji neki nacin da nabavimo linkove...Ima li Ivan mail? Da ga kontaktira neko? Siguran sam da bi podelio to sa nama(naravno pod uslovom da nam niko ne posalje linkove na mail :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: I meni treba.Bas rece Ivan voditelj emisije Milioner sa B92 da ima celu kolekciju.Voleo bih i ja da to pokupujem negde ako je moguce :: :: :: :: :: :: Inace bas mi danas ova emisija podigla nivo raspolozenja :: :: :: Nekako sam jako srecan kada se pozitivna energija siri u tolikoj razmeri :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Eh kad se setim poularnosti te serije...To me vraca u skolske dane...Eh ti dani... Bas sam ovih dana nesto u tom `oldtajmerskom` raspolozenju,pa bih bas rado pogledao opet celu seriju...jel ima neko mozda linkove za kupovinu? Ako ima nek baci na mail.. :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
naravno da voli Srbe,jer on covek nije znao da je toooliikoo popularan ovde,na par hiljada kilometara od njegove Kanade,gde ga bukvalno niko ne zna.....a inace jeste bila praaava razbibriga ta serija....
:: Primio.Hvala ti majstore.Ziv bio. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...nadam se da su aktivni nisam proveravao.. :: :: Trebali bi da jesu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.