Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
uTorrent
STRANA 1 OD 1
FAQ uTorrent 07.06.2009. 03:32 T17852

status: user
broj poruka: 532
Drugari na sta treba da pazim kada skidam neki torent fajl tako da bude sto brze, da mi skine svih 100% i tome slicno. Valjda su to neki seeds i peers ali bi voleo da mi neko ukratko objasni najbitnije jer se ne snalazim potpuno. Skidao sam nesto, neke mi stvari skine sve sa 100% a nekada nece pa ima crvenu traku na primer 20% i slicno. Kako podesiti uTorrent program da je u skladu sa tim, da ima brz download a ne veliki upload i da li su jedan drugim uslovljeni?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milojca uTorrent 07.06.2009. 09:09 #119500

broj poruka: 207
seeds-ljudi koji su skinuli ceo torent(100%) i sada ga dele sa ostatkom univerzuma

peers-dok skidas torent spadas u ovu grupu,istovremeno delis to sto imades takodje sa ostatkom ljudi koji skidaju(kad dostignes 100% postajes seeder)

ako ne zavrsi ceo torent znaci da nema seedera i tesko da ce se jedan i pojaviti,taj torent je najbolje bataliti posle nekog vremena...

Uslovljeni su jedan drugim,ako ne ogranicis upload on ce ti zagusiti download!
Na primer ako imas ADSL 1MBit,odnosno upload 128,uvek ga ogranici na max 7-8KB...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap xexe 22.06.2009. 16:16 #123014

broj poruka: 172
seeds-ljudi koji su skinuli ceo torent(100%) i sada ga dele sa ostatkom univerzuma ... roflmao! :)

dakle sve ovo sto ti je covek rekao + skresi mu up na 4 sto je min. Ko ih *ebe... kad kod nas bude standard 10mbps net tad cemo i mi da delimo sa ostatkom `galaxije` :)

pored svakog torrenta imas seeds i leachers gledaj da skidas uvek onaj koji ima vise seeds od leachers.... i obrati paznju na komentare... tamo obicno budale koji se prvi zalete prijave da ima virusa, da je s*eban torrent ili da trazi pare i tome slicno

http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=30233

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs