A kad crkne ploča = sve ispočetka, jer za novu/veću nema mesta.
Super je ideja, kao praviš sam svoje kućište, ne interesuju te maloprodajna, jer su kvalitetna bolesno precenjena, a ostalo je manje-više smeće, ali stvarno treba da ti bude mnogo dosadno da bi poželeo da ti kućište izgleda onako...
Rad je fantastican, ideja, masinska obrada... Vrh!!! Hocu Wall-E kuciste!!!
@Slavuj Ne mora da ti bude mnogo dosadno, samo treba dovoljno da ti doku.ce ova fabricka. Evo sada se pripremam da jednu masinu napakujem u stampac, cekam da prodju ispiti pa da se bacim na to. A svoj big tower ne bih dao pa ne znam koje pare da mi dajes... Pripada PIII generaciji, celicno, tesko ko tuch, lim je izuzetno kvalitetno pocinkovan, ali nikako da ga dovrsim, jos nije ofarbano do kraja, fale rupe za par ventilatora i nosaci sa suspenzijom za hard-diskove... Ali bice gotovo do kraja leta, nadam se
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.