Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Brzina Download-a,RS,MU,NL...Koliko vama ide?
STRANA 1 OD 1
SkyFire Brzina Download-a,RS,MU,NL...Koliko vama ide? 02.06.2009. 16:22 T17756

status: user
broj poruka: 18472
Moze li neko da mi kaze koliko mu se ovih dana krece down sa rapidshare,netload i sl?Pozeljno je da se jave korisnici sa vecim brzinama..
Meni trenutno pici RS na 125 KB/S,sinoc me duze vremena NL drndao sa 45-65 KB/s sve do nekih 2 sata iza ponoci kada je proradio na full speed.Inace imam 4MBit/s ADSL!
P.S.Sve skidam sa JDownloader-om!

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 02.06.2009. 16:25 #118443

broj poruka: 8138
Paket Sezampro Direct@Home 1024/256 KB/s,sa new torrent-a skida konstantno 110 kb/s.

The Way It`s Meant To Be Played

mkukic ... 02.06.2009. 16:25 #118444

broj poruka: 2591
U glavnom skidam sa RS i juce i danas mi ide 112-138kb/s. Nece full ni preko noci... Imam 1.5mbit paket. Na NL sam nesto krenuo da skidam ali kako je brzina bila katastrofalna odustao sam jer je fajl bio prilicno velik...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Erestun re 02.06.2009. 16:29 #118445

broj poruka: 1797
SBB@1.5Mbps
JDownloader takodje, trenutno mi download ne ide vise od 140Kbps, sto sumnjam na ovo govno koje je radjeno u java-i.
Preko mozille mi je sinoc isao full 180Kbps download. Videcu veceras preko JD-a.
Skidanje preko RS-a je u pitanju.

bbocko re: 02.06.2009. 16:31 #118446

broj poruka: 187
Evo danasnjih rezultata:
Na poslu SBB paket 8 MBit/s
megaupload oko 410-430 KB/s
rapidshare 120-125 KB/s

Kod kuce Verat ADSL 4 MBit/s
megaupload oko 250-340 KB/s

Sve je skidano preko novog JDownloadera.
mkukic ... 02.06.2009. 16:31 #118447

broj poruka: 2591
Nisam uspeo da editujem post... Takodje sve skidam preko JDownloadera.

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

SkyFire To je onda to.. 02.06.2009. 16:34 #118448

Na rapid su izgleda ustrojili brzinu na free ili je server preopterecen .
Na NL se ista situacija desava ,do sad nije bilo tako .Juce 44,56,64 Kb/s..Znaci strasno.A sto je najgore skidam file-ove i do 10-12 GB.Sve HD/Bluray filmovi.Znaci ne gine mi da uzmem premium nalog ponovo za RS.Bar da poskidam to sve sto me interesuje.

@Erestun

Isti sam problem sa zakucavanjem brzine imao sa javom i ranije na starom JD-u.To sam resavao reinstalaijom Jave i ponovnim vracanjem.Onda se brzina normalizuje.Inace moram da se pohvalim da mi se ovaj novi JD upucava samo tako,tj tacnije java se spuca kao nista!Opasno me ovo nervira!

gile23 ... 02.06.2009. 16:39 #118449

broj poruka: 9121
Telekom ADSL Megaupload je prethodnih dana bio cas 80, cas 114, 114 je max a rapidshare varira od 70 to bas veoma retko, ali u vecini slucajeva je 114, sve preko Jdownloader-a.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 02.06.2009. 16:43 #118453

Verovatno su serveri optereceni. Kazem ti da mi je sinoc preko mozille isao full download.
Meni se na laptopu (XP x86) JD zapucavao samo tako, dok na desk-u (Vista x64) nista. Problem je u tome sto sam na desku izbrisao stari i skinuo novi sa sajta njihovog, a na lap-u je samo stari update-ovan sto je pravilo probleme.
Ja sam do skoro placao RS na svaka 3 meseca i nisam imao nikakvih problema u downloadu, bejah prezadovoljan. Kada sam prestao da placam, eto problema, te rekonekcija ne moze, te cekanje, te manje brzine. Jbg.
Ajd videcu to sa reinstaliranjem JAVA-e, ne volim je, nikada i nisam.

Nikopol74 Re: Brzina Download-a,RS,MU,NL...Koliko vama ide? 02.06.2009. 17:06 #118459

broj poruka: 362
Imam 1.5mb SBB, i cesto mi ide 180k (ne vise), ali koristim samo free Rapid i cryptload 1.1.6. Medjutim, od kada su povecali na 150gb mesecno, ucestilo se i ono sa shokovima kao pre kad menja drasticno brzine. Srecom, nije cesta pojava ali se desava. Kod devojke na kompu je slicna prica, ADSL 1mbit

life`s a bitch...and then you die.

:: Moze li neko da mi kaze koliko mu se ovih dana krece down sa rapidshare,netload i sl?Pozeljno je da se jave korisnici sa vecim brzinama.
:: Meni trenutno pici RS na 125 KB/S,sinoc me duze vremena NL drndao sa 45-65 KB/s sve do nekih 2 sata iza ponoci kada je proradio na full speed.Inace imam 4MBit/s ADSL
:: P.S.Sve skidam sa JDownloader-om
::
:: I Want to believe - The truth is out there
Erestun @Nebeski 02.06.2009. 17:10 #118461

Evo sad preko mozille varira od 153-168kbps.
Definitvno sa JD mi ide sporije, ali stoji to i da su serveri verovatno optereceni. Posle 10h ce verovatno biti sve ok.

gile23 ... 02.06.2009. 18:30 #118481

Net mi je 1024/128.

Pozdrav!

FSamir *-*-*-*-*-*-*-* 02.06.2009. 21:11 #118536

broj poruka: 777

SezamPro ADSL 4 MBit/s

Samo RapidShare i NetLoad, bez zezanja, uvek max 430 - 450 KB/s

IDM & JDownloader...ova nova verzija JD me jebe sve u ŠeSneS

gabyhege Za Rapida znam, a za ostalo pojma nemam 02.06.2009. 22:04 #118560

broj poruka: 188

Several optimizations on the RapidShare network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second.

Znaci, kao free useri imate 1mbps, znaci najvise 130KB/s, a ako imate premium, mozete i sa 100mbps (ako neko ima , sto cisto sumnjam . Jednostavno 130 je max trenutno.

Aj pozz
SkyFire Re: Za Rapida znam, a za ostalo pojma nemam 02.06.2009. 22:29 #118565

To nisam znao.Hvala na informaciji.Sutra cu definitivno da uplatim premium

:: Several optimizations on the RapidShare network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second
:: Znaci, kao free useri imate 1mbps, znaci najvise 130KB/s, a ako imate premium, mozete i sa 100mbps (ako neko ima , sto cisto sumnjam . Jednostavno 130 je max trenutno
:: Aj pozz
gile23 Re: Za Rapida znam, a za ostalo pojma nemam 02.06.2009. 22:33 #118569

Ne bih rekao one megabit je maksimum brzina kojom mozes da skidas, a ne 128kb, kod njih nije odnos izmedju download i upload 1/8 nego manji, znaci kada skidas file-ove max bi trebao da bude 1MB.

Pozdrav!

:: Several optimizations on the RapidShare network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second
:: Znaci, kao free useri imate 1mbps, znaci najvise 130KB/s, a ako imate premium, mozete i sa 100mbps (ako neko ima , sto cisto sumnjam . Jednostavno 130 je max trenutno
:: Aj pozz
NMY ccc... 02.06.2009. 22:43 #118574

broj poruka: 1509
Kako bre drugaciji odnos, ne postoji drugi odnos jer je 8bit(s)=1byte ...
1024 kbits = 128kbytes ...

Kako pise, ogranicili su protok su protok Free korisnicima na 1MBit/s da bi Premium imali vecu brzinu download-a do 100MBit/s...

E sad to opet moze sve da zavisi sa kog RS servera skidate fajlove... (moze, ali ne mora)

SONY VAIO VGN-FW285J

gile23 Re: ccc... 02.06.2009. 23:08 #118587

Sorry ucinilo mi se Megabyte, sta ima na Rapidshare-u ima na Megaupload-u, novi Jdownloader skida sa Megaupload-a instant bez ikakvog cekanja jedino sto brzina varira, i bez recconecta.

Pozdrav!

:: Kako bre drugaciji odnos, ne postoji drugi odnos jer je 8bit(s)=1byte ..
:: 1024 kbits = 128kbytes ..
:: Kako pise, ogranicili su protok su protok Free korisnicima na 1MBit/s da bi Premium imali vecu brzinu download-a do 100MBit/s..
:: E sad to opet moze sve da zavisi sa kog RS servera skidate fajlove... (moze, ali ne mora
:: SONY VAIO VGN-FW285
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs