Verzija: 0.5.859 Najbolje je skinuti potpuno novu aplikaciju posto update moze da traje mnogo (meni sinoc 1 sat i jutros jos zavrsavao 10 min.), zbog toga sto imaju samo 3 servera za update! .)
Ale luja, hvala! Bolje mu je da radi, jer je prethodnik radio bez greške. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Posle 3 god. koriscenja interneta ja sam se izgubio po prvi put sa ovom novom verzijom pa trazim nekog da mi lepo pojasni kako na ovom novom S_ _ _ _ U da namestim Reconect, imam ADSL+ HG 510 Telekom Srbija, znaci POMAGAJTE!!!Nisam se odusevio sa ovom verzijom,stara je za 500% bolja i tako dodjosmo do stare znane cinjenice da dobre stvari kratko traju a upgrade nije uvek sjajno resenje!!!
U Configuration, pod reconnect imaš LiveHeader/Curl i tu select ruter i na listi nađi Telekom Srbija Huawei HG510, ukucaj ruterov IP i username and password za pristup ruteru
ili je telekom. telekom, ili admin, ztonpk _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
...jel neko provalio, sta se desilo sa dugmetom `stop after this download`?... sada ima samo klasicno `stop`, a nedostatak gorepomenutog dugmeta mene cini nesrecnim...:(
Jeste da ga koristim na Ubuntu skoro je pa isti kao i za Win ali ne svidja mi se vraticu se na stariju verziju (Hvala bogu imam je jos u kompu) :P ________________ |Kubuntu User|
:: Radi na Huawei HG520s. Nasao sam CLR Script za njega, ubacio sve sto se trazilo i radi ki sat. Reconnect odradi za manje od 20 sekundi :: :: :: :: :: :: :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: panta019 ajd pojasni i meni malo kako da i moj Huawei HG520s radi kao sat. Nisam neki strucnjak i od skora imam adsl tako da mi nisu bas sve kockice slozene. Stari jdownloader mi je radio solidno ovaj novi sam instalirao i izgleda da nije los ali nemogu da ga podesim. Sta trebam da uradim. Unapred hvala
NAPOMENA : Tamo gde treba upisati username u skripti pise npr. HW124914%40xdsl. isp. telekom. yu. Upisite vas username ali nesme biti razmaka izmedju %40xdsl. i isp. i telekom. i yu. Znaci treba da pise ovako : npr. HW124914%40xdsl.isp.telekom.yu.
Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: Ne vredi nece. Odradio sam sve kao sto je navedeno na forumu (ali bas sve) a meni izbacuje da podesenja za ponovno uspostavljanje veze nisu ispravna :: :: Verzija jdownloadera je 0.5.917 :: Jedino ako je do verzije ja vise nemam ideja sta moze da bude problem ili gresim na nekoj sitnici da je nevidim :: Ako iko ima ikakvu ideju unapred hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.