Realno bolju pesmu nismo imali pa nek prica ko sta hoce :)) daleko od toga da je ovo dobra pesma al sam se nadao da ce da prodju bar u finale . Ovaj Kon izgleda ko Medo Brundo pa covek crkne od smeha kad ga vidi al ne znam sta mu je bilo sa glasom kada je pevao kao da ozvucenje nije radilio kako treba .
Nikad gore pesme, sve go shit. Što kaže Rambo Amadeus: `Ja imam fantastične glasovne mogučnosti`, a pesme i muzika UŽAS. DO JEDNE. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Inače ne volim da ogovaram ali ovo je KATASTROFA!Nikada nismo imali goreg izvođača ma kakvo pevanje čovek nema veze!Posle onakve izvorne srpske lepote i fantastičnog Jeleninog glasa oni pošanju ovog KONJINU!Ko li je i koliku kintu primio za ovo pitanje je!Ista situacija je bila pre par godina kada su pobedili oni crnogorski retardi no name!
Lepo zapazanje prijatelju moj.Covek je poznati kompozitor a uz to ima ljude i jake veze i finansijski je dobro potkovan.Verovatno mu malo dunulo da se paradira tj koliko vidim cilj mu je da se upusti i u pevacke vode pa na taj nacin sebe vesto promovise.Ja se muzikom bavim profesionalno i ovo sto sam cuo je sramota za nas! Inace ni Jelena uzivo kad je slusas nije bas sjajna al je za njega izmislila muziku i predstavlja instituciju!U svakom slucaju ona je kvalitetan vokal al je ne smatram nesto posebno i specijalno..Ovo pricam sa strucne strane,nije u pitanju ukus.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Inače ne volim da ogovaram ali ovo je KATASTROFA!Nikada nismo imali goreg izvođača ma kakvo pevanje čovek nema veze!Posle onakve izvorne srpske lepote i fantastičnog Jeleninog glasa oni pošanju ovog KONJINU!Ko li je i koliku kintu primio za ovo pitanje je!Ista situacija je bila pre par godina kada su pobedili oni crnogorski retardi no name!
sta je on covek kriv ! pa `MI` smo ga poslali tamo ! On lepo otisao video Moskvu, zezao se 10-ak dana, boli ga uvce. I onako je ova Eurovizija govno zivo cela politicka zajebancija, nama adli onda sa Molitvom, stvarno me interesuje sta je ceo svet razumeo sta je ona pevala, nego ljudi dali nama organizaciju sledec godine, a sad me nebi ni cudili da Sipci dobiju, kako bi EU popravila privredu u regionu, nezaboravite da su predali kandidaturu za EU
Cipelu je na Evroviziju poslao strucni ziri Beovizije koji mu je dao maksimalan broj poena.
Glasovi gledalaca su dali prednost drugoj pesmi koja je bolja od Cipele 59833423424534621113454598987342348 puta.
:: sta je on covek kriv ! pa `MI` smo ga poslali tamo ! On lepo otisao video Moskvu, zezao se 10-ak dana, boli ga uvce. I onako je ova Eurovizija govno zivo cela politicka zajebancija, nama adli onda sa Molitvom, stvarno me interesuje sta je ceo svet razumeo sta je ona pevala, nego ljudi dali nama organizaciju sledec godine, a sad me nebi ni cudili da Sipci dobiju, kako bi EU popravila privredu u regionu, nezaboravite da su predali kandidaturu za EU :: :: ::
Pesma nije uopste losa, ako ste je vise puta odslusali moze da vam se dopadne, po meni su Oskar i Beauty Queens bili favoriti, ali oni su zavrsili kao drugi. Ja ne znam da li su nasi imali problema sa ozvucenjem ali ono je jako lose zvucalo. Jelena Tomasevic ima glas kakav nema nijedna pevacica u Srbiji u to sam 100% siguran. A Eurosong je totalno politicki okrenut.
Ukusi su razliciti i to vodi do beskrajne polemike..Svi koji se ne bave muzikom kao svakidasnjim poslom (muzicki obrazovani ljudi) nisu definitivno kompetentni da odrede pravi kvalitet.Postoje naravno i oni koje se ne bave a imaju istancan sluh pa mogu da ocene ali opet i tu preovlada subjektivni osecaj i neka licna impresija. Naravno da nije Jelena najbolja,cak je dosta losa kad ne peva svoj zanr te etno zvuke i sl stuffove..Trenutno joj samo to lezi,za ono sto se opredelila i tanka je za ostali deo muzike.Jednostavno joj ne lezi.Tipa kad sam je slusao Smooth Operater od Sade najezio sam se koliko lose zvuci,previse zavija itd.. U nasoj zemlji nema mnogo kvalitetnih zenskih vokala ali definitivno jedan od najboljih ,mozda i dalje najbolji je Maja Odzaklijevska ,pored nje Ceca Slavkovic pa svi ostali..Znaci govorim o glasovnim mogucnostima i tehnici.Nije pitanje impresije. E sad zamislite jednog Marka Konja pa uporedite sa pravim muskim vokalom (nije vise sa nama na ovom svetu i neka mu je laka crna zemlja ) Tose Proeski.. Srbija nema kvalitetnih muskih vokala koji bi to mogli da iznesu u punom sjaju.Imamo Zdravka Colica ali on je covek godinama u svom fazonu i uopste se ne bavi tim stvarima..
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Uh ne bih bas rekao,ima. Bebi Dol npr,`matora` peva heh ne bih ocenjivao sramot :: :: :: Jelena Tomasevic ima glas kakav nema nijedna pevacica u Srbiji u to sam 100% siguran :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Inace ni Jelena uzivo kad je slusas nije bas sjajna al je za njega izmislila muziku i predstavlja instituciju!U svakom slucaju ona je kvalitetan vokal al je ne smatram nesto posebno i specijalno..Ovo pricam sa strucne strane,nije u pitanju ukus :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inače ne volim da ogovaram ali ovo je KATASTROFA!Nikada nismo imali goreg izvođača ma kakvo pevanje čovek nema veze!Posle onakve izvorne srpske lepote i fantastičnog Jeleninog glasa oni pošanju ovog KONJINU!Ko li je i koliku kintu primio za ovo pitanje je!Ista situacija je bila pre par godina kada su pobedili oni crnogorski retardi no name!
:: :: Jebote koliko ti strucnih strana ima :: :: :: :: :: Inace ni Jelena uzivo kad je slusas nije bas sjajna al je za njega izmislila muziku i predstavlja instituciju!U svakom slucaju ona je kvalitetan vokal al je ne smatram nesto posebno i specijalno..Ovo pricam sa strucne strane,nije u pitanju ukus :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inače ne volim da ogovaram ali ovo je KATASTROFA!Nikada nismo imali goreg izvođača ma kakvo pevanje čovek nema veze!Posle onakve izvorne srpske lepote i fantastičnog Jeleninog glasa oni pošanju ovog KONJINU!Ko li je i koliku kintu primio za ovo pitanje je!Ista situacija je bila pre par godina kada su pobedili oni crnogorski retardi no name!
prosecnom Srbinu ne ide u glavu cinjenica da se kod nas lose igra. Igramo los fudbal. A zasto mu to ne ide u glavu? Zato sto ON VOLI, pa misli da i ONA (njega) voli (to jest, lopta). Mislimo da smo nekakve velike fore u muzici?!? Malo morgen, op trt gevezen `z ajn! Tek tu smo daleko na periferiji. Pa bre, ove nase Cece - Mice - Mace - PicaBoce ne bi prosle ni u turskom kupleraju, ni da dzabe daju! Pre neki dan Ceca - Pica - boca bila u zoo-vrtu. Izjavila kako sinovima nije dala da udju kod zebri jer, navodno, smrde. Pa ta je koliko juce izasla iz svoje stale u selu koje se zove, cini mi se, Zitoradja (valjda je poznato po obilnom rodu zitarica). Ne znamo ni sami sta je kod nas bednije - politika, estrada ili namestaljka zvana fudbal.
i to rasna,obruka nas,pesma je nesto kao da su je smisljali pacijenti neke dusevne bolnice....KATASTROFA...usput jel neko zna hoce li bit prenosa AC_DC sa JNA
@tortojed, o tim izrodima domaće ``scene`` sve najtužnije. Al`, ma koliko taj problem osnovne ljudske kulture bio u njima, ipak je ``masa`` ta koja ima najveći mentalni zaostatak, jer, prema mom nekom shvatanju nekog mentalno zdravog i naprednog društva, takve pojedinačne štetočine i glodare bi trebalo pobesiti i postreljati, i to u centru grada, na trgu, a ne uvažavati ih i braniti na sve moguće načine, kao da su juče oslobodili Beograd ili šta god. Verovatno se gomile klipana pronalaze u takvim odvratnim, plitkim i dvoličnim fukarama, kao što je i ta Ceca, pa im to ublažava neke prirodne efekte ``borbe`` mozga protiv besmisla života koji vode. To može samo u ovakvim državama da se radi tako, jer nisu ni organi reda osetljivi na glupost, i njima je to uobičajeno, već samo umeju da reaguju na smanjenje plata, tako da, što bi neko sad menjao tako duboko ukorenjeni i pre svega ustaljeni običaj... stvarno nema razloga...
Nisam gledao, a ni slušao kvalifikacije za ovu Betonviziju, ali sam imao tu nesreću da prethodnu slušam iz susedne sobe (jebiga, tek sam skoro nabavio slušalice, a vrata ne pomažu) tako da sem se neprijatno iznenadio kakvi se šalabajzeri pojavljuju na tom `festivalu`. Danas bi bilo sramota da se neki ozbiljan pevač, pevačica ili grupa, poput Abe, pojave na Betonviziji. U Finskoj i kod nas smo imali sasvim solidne pesme, ali smo kod nas ispušili pa se masa odlučila da u bratsku Rusiju pošalje neku tra-bla-bla pesmu, zato što takve stvari očigledno prolaze (a možda i ne). A, onda se setim da su 2006. Lordiji u onim njihovim čudima od maski počistili patos ostalim amaterima, tako da ozbiljniji bendovi i izvođači nema stvarno potrebe da se blamiraju na takvim `smotrama muzičkog stvaralaštva`.
Kao prvo, moram u potpunosti da se složim sa Tortojedom, što reče Skaj, svaka ti je na mestu. A, sad da se nadovežem na Slavuja. Voleo bih da ove naše Džihad Atak estradne umetnike pošalju na turneju po Iranu i drugim zadrtim muslimanskim zemljama, pošto njihova muzika zvuči kao da ju je komponovao DJ Osam bin Laden. Kada bi tamošnji jadnici shvatili šta su im ovi naši jadnici uradili od muzike, bilo bi javnog odsecanja delova tala, a verovatno bi im svima redom počupali jezike. Ajde što su Srale i ostali kvazi kompozitori nove narodne (sa Pinka) muzike uništili našu narodnu muziku, nego što kradu i uništavaju muzike drugih zemalja i naroda. Ljudi koji takve stvari slušaju, verovatno su odavno odstranili sebi mozak i odložili ga u špajz, da čami u tegli sa fiziološkim rastvorom među turšijama.
Ajde bre ljudi, ova evrovizija je jedan freak show, retardirani festival sa politickom akonotacijom, veze si nema ovo sa muzikom. Nasa pesma je bila jadna, jednako jadna kao i sve ostale.
``Džihad``... e to si lepo rekao, ali svi gresite po malo, te muslimanske pesme imamo odavno, jos iz doba SFRJ, imena kao Sinan Sakic, Jasar Ahmedovski, Mitar Miric, Mile Kitic, 2 x Halid, Ado Gegaj,...
``...ne moze nam niko nista, jachi smo od sudbine...`` _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Voleo bih da ove naše Džihad Atak estradne umetnike pošalju na turneju po Iranu i drugim zadrtim muslimanskim zemljama, pošto njihova muzika zvuči kao da ju je komponovao DJ Osam bin Laden ::
Послали смо извођача који не пева посебно добро, а и тек је осредњи фрик по изгледу па га ни то није провукло, песму која није претерано лепа и само је умерено заразна, наступ (`костими`, сценографија и кореографија) су, рецимо, били коректни и нисмо ушли у финале.
И сад одједном: `Бууу! Катастрофа! Брука шта смо послали!`, или `Ма које нас слагао да знамо ишта о музици?!` Мало сутра!
Пре две године смо имали Марију Шерифовић, коју годину пре тога, Жељко је био други, сад смо имали исподпросечну песму и нисмо ушли у финале, па шта? Па сваке године половина земаља исто тако испадне у полуфиналу, а при том их 90% има много више пара да уложи у продукцију и презентацију.
Једна од ружних црта нашег менталитета: оволицки колицки смо, хоћемо да се такмичимо са целим светом и у фудбалу и у кошарци и у одбојци и у ватерполу и сад и у музици, и при том генерално имамо чудно добре резултате, али ако у нечему случајно нисмо увек први (или макар ту у врху) онда то све (у овом слуају: ни наша песма, ни наша музика уопште, па ни сам фестивал) ништа не ваља. Ма иди, бегај...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.