Obični smajlići su GIF animacije i za njih ti ništa ne treba. Ni flash ni java. Druga je stvar ako je nego stavio neke dodatne smajliće ili Winkove posebnim programima kao što je Plus ili tako nešto.
Ako ne vidiš one najobičnije kezove, onda ga skini i stavi ponovo, ali pre toga obriši sam emoticons history u tvoj useru. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ...Neće da mi prikazuje slike tj. one emoticon-e, kada mi ih neko pošalje.. :: Imam i Flash i Javu, ali neće da šljaka :: Zna li neko u čemu je problem :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means
To je po defaultu - ON. Ako je rovario po opcijama, a ne zna šta je dirao, nece mu pomoći cela PCBerza. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: ako se ne varam postoji opcija `show emoticons` u options...
Ako ne vidis nikakve bas smajlice, ni recimo ovakve , onda ti je ugasena opcija ``Show emoticons`` 100% kao sto rece korisnik vukdusan, provjeri to u Tools/Options/Messages, znaci trebalo bi da su kvacice u prva dva kvadratica obavezno, ostali po volji/zelji...
Ako recimo vidis ovakve smajlice, a ne vidis nekakve druge, moze biti da je problem i u smajlijima, dobio sam x puta nekakav smajli a ustvari nema slike, valjda greska nekakva ili sta vec...
Ako nije do toga, udari u monitor sakom iz sve snage i mozda se pojave opet...
Sala, ako nije do toga, onda pokusaj ponovo instalirati MSN, ne znam sta drugo da ti kazem...
Ma sr@nje se ponaša totalno nebulozno... Negde su mi osnovne opcije kao što su wink i nudge zaključane, a negde otključane, a opet negde ih čak i nemam kao opciju... Kretenizam... Nisam čačkao po opcijama, sve je po defaultu...
P.S. Dokle će bre ovaj Site Attack da drnda?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
to sto negde imas da protreses prozor a negde ne, to ti zavisi da li se dopisujes sa Live-Hotmail, Yahoo, Gmail ili nesto peto... ________________ |Kubuntu User|
:: ...Neće da mi prikazuje slike tj. one emoticon-e, kada mi ih neko pošalje.. :: Imam i Flash i Javu, ali neće da šljaka :: Zna li neko u čemu je problem :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Pokusaj sa :: :: (18+) :: :: http://img23.imageshack.us/img23/5113/49081299.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...Neće da mi prikazuje slike tj. one emoticon-e, kada mi ih neko pošalje.. :: :: Imam i Flash i Javu, ali neće da šljaka :: :: Zna li neko u čemu je problem :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.