Da li neko zna kako da se sa Gmail-om logujem na Windows Live messenger i da se normalno dopisujem sa Live, Hotmail i Yahoo korisnicima???? Sigurno moze ali ne znam kako posto je moj burazer to uradio i zaboravio sta i kako.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Tresni u Googleu: Create your Windows Live ID, da ti ne paste-ujem link od trista milijardi karaktera. Idi na prvi link koji ti Google nađe i tu napravi nalog sa GMAIL mail-om. To bi trebalo da uradi posao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
sredio sam mogu da se logujem ali nece da mi doda kontakte.... moguce da je do WLM klijenta.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.