P.S.Ovo mi nije prvi put da mi se desavaju ovakva cuda na forumu samo sto sam ovaj put zabelezio i prilozio kao dokaz. Mislim da parnica moze da pocne,Zeljko sta imas da kazes u svoju odbranu?
Ne znam.... da nisi šta prčk`o po browseru, podešavanjima? Ceo kod stranice se razvalio kod tebe... e, sad, kako si mene tek zay. sa onim screenshot-ovima, bruka! Apsolutno isto mi izgleda opera na linux-u.... skoro isti meniji (razlika u toolbaru je jedna ikona koja mi je spasla živce...), pa, kad maximizujem sliku u Operi, dobijam duplo-duplo sve isto i klikćem ko` konj na ikone sa slike (reko` evo ga, poslao mi neki funware za zayebayu....)... Definitivno ne treba rano ustajati i sedati za kompjuter. Osim ako nemaš takve ružne navike. Daklem ja mislim da je do TEBE, ne do stranice. Isti browser koristim ne visim toliko na berzi kao ti, ali, ovako nešto nisam imao ni na win-u ni na linux-u ni u operi ni u firefox-u... više me nerviraju baneri koji proždiru resurse procesora i umetno usporavaju stranicu.... Pošto ovo ne bi trebalo da je posledica igranja sa opcijom view u operi, vidi da nisi ti ili neki program koji si instalirao a ima veze sa net-om, promenio default postavke u opciji Encoding - koji ima uticaja na to kako će se prikazati i interpertirati kod stranice, ima i onih tip`s-&-trick`s gde se utiče na css stranice pa se menjaju postavke u browser-u bez obzira šta je u originalu (igrao sam se sa nekim podešavanjima za google, recimo, pa ti bude šarena pozadina obojeni rezultati i slično - stvar menja postavke iz originalnog css-a stranice u svoj, dok ne zay. stvar a onda odustaneš ako ne znaš HTML)..... mada, vidim ja da je napajanje, al` te tešim... P.S. Imam neko kuče od malog ispod mene, vezano je u dvorištu, e, to kuče ima bug-ove, više njih, da li bi mogao da navratiš, onako kad si dokon.... ne moraš sve da ih pofaćaš, ali.... kad bi bili snimljeni, lakše bi vršio pregovore sa njegovom majkom.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Sto kaze Pisko, da nisi ti nesto cackao , a i ako nisi, nije to nista novo da bug-uje forum, meni se mnogo stvari desavalo, tipa dva odgovora nakon izmjene posta, dva odgovora nakon postovanja, i jos nesto sto ne smijem da kazem a i ne znam kako mi se desilo, da znam, opet bih pokusao...
Koliko znam, u operi postoji nesto kao ADBlock ugradjeno tako da bi ti brze ucitavalo stranicu kada bi posakrivao te banere!
ma to manje vise, nego onaj glupi bug prilikom davanja oglasa, npr. kad sastavis oglas i odes da ga pregledas i ustanovis da si nesto propustio pa se vratis da ga prepravis a ono moras sve ispocetka, idiotski
Nije sala vec stvarno.Sinoc mi se desilo par puta,kako otvorim berzu,pljas,podeli se na dva dela.Rekoh da to zabelezim pa da podelim sa vama.Ne znam dal bi neki program mogao da utice na to jer nemam nista specijalno instalirano,par programa i to je sve.. @NMY@ I meni se desavalo ako mislimo na isto
Nebeski ovakva premestanja su se i kod mene desavala na OPERA-i, prvo ucita osnovni izgled stranice, pa onda ispremeshta neke stvari i na kraju ucita normalno. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
hehe, meni ne baguje, imam manji monitor, a ti SkyFire, sto si brate alav, uzeo si monitor od 40inca, i hoces da ti se berza razvlaci preko celog, e pa ne moze :)
i presao na FuckingFox bas zbog toga sto su mi se dogadjale slicne nebuloze(bese to pre 3-4 godine). Vo vremja ono pricalo se da problemi nastaju usled nekompatibilnosti Operinog endzina sa Java applet-om.
Upravu si.Imam java applet!Sto je najgore uhvatio sam je na delu da me zeza i sa JDownloaderom,nekako ubije protok download-a i cim je deinstaliram i ponovo instaliram vrati se na staro!Moguce je da je do Jave!
Java java, izem je. Do verzije 6.11 je sve bilo u redu ali sada na verziji 6.13 k.nja ko blesava. Tako je to kad se proda firma, a treba da se finansira iz nezavisnih izvora. I molim vas, koji imate brojeve kreditnih kartica na kompu da ih cuvate u rar-u i samo povlacite kada vam trebaju, i radite ctrl+c, pa ctrl+v, jer skeneri pritiskanja odredjenih tastera ne rade onda, pa ne mogu da posalju vasu bazu na net. Java kenja za medalju otkako je firma prodata, a onda Opera i Mozilla imaju curenje memorije. E to je tek njesra. Moracu na kraju da sam nadogradjujem Javu, jer od ovih morona nema vajde.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.