koliko se secam W7 ima tripa da se bootuje po pola sata i da se chekira sistem po 3 sata. I da obelis dok se pokrene instalacija. Ja sam ga jednom probao i niukada vise Xp ako bas moram Win
Ma daj bre odakle ti to, meni se ceo sistem instalirao za 20-tak minuta kakvi bre trice i kuchine. Os je sjajan meni je sam nasetovao sve sto treba totalno debil proof. Jedino sam email klijent morao rucno da doteram.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: koliko se secam W7 ima tripa da se bootuje po pola sata i da se chekira sistem po 3 sata. I da obelis dok se pokrene instalacija. Ja sam ga jednom probao i niukada vise Xp ako bas moram Win
Pa da, isntalira se brže od Viste. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma daj bre odakle ti to, meni se ceo sistem instalirao za 20-tak minuta kakvi bre trice i kuchine :: Os je sjajan meni je sam nasetovao sve sto treba totalno debil proof :: Jedino sam email klijent morao rucno da doteram :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: koliko se secam W7 ima tripa da se bootuje po pola sata i da se chekira sistem po 3 sata. I da obelis dok se pokrene instalacija. Ja sam ga jednom probao i niukada vise Xp ako bas moram Win
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.