Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Problem sa Outlook Expressom
STRANA 1 OD 1
MaliAbner Problem sa Outlook Expressom 16.04.2006. 23:36 T1676

status: user
broj poruka: 7769
Problem je sledeci, pre nekoliko dana sam nesto skrljao u pomenutom mejl klijentu i od tada ne mogu da primim postu, samo mogu da posaljem.
Sve to me polako nervira jer je sanduce na serveru provajdera vec puno 70% a ja i dalje ne mogu da otkrijem sta sam uradio.

U pitanju je POP3 incoming mail server.

Ako neko zna resenje unapred se zahvaljujem na pomoci.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE: 17.04.2006. 02:55 #5517

broj poruka: 736
A shto ne predjesh na Mozilla Thunderbird, kad je OE jedna od najvecih rupa u Win-u?

Garson RE: 17.04.2006. 02:57 #5518

broj poruka: 736
Ili ako necesh da ga menjash deinstaliraj ga, i ponovo instaliraj.To bi trebalo da reshi problem.

MaliAbner Ma pusti mozile gorile i ostalu menazeriju 17.04.2006. 11:26 #5524

broj poruka: 7769
Bes te menazerije cini mi se da nije problem u OE (koji koristim po navici, a navike se ko sto znamo tesko iskorenjuju) nego u necem drugome, recimo probao sam Operu koja mi je inace internet pretrazivac i dopada mi se zato sto ima sve sto ikome treba.

I Opera Mail prijavljuje problem sa POP3 protokolima.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Pisko Podešavanje 17.04.2006. 17:25 #5529

broj poruka: 6645
Očigledno ti je razdešen prijemni sandučić tj. podešavanja vezana za njega. U principu, to je par blesavih podešavanja koja su zakukuljena i zamumuljena od strane likova koji ih, u suštini, ne razumeju.
To što ti i neki drugi E-mail klijetn pokazuje iste simptome, ima uzrok u tome što je OE definitivno ZAKON na mreži... tako da svi alternativni klijenti imaju opciju uvoza, što datoteka, što postavki - eto odakle isti shit i u novom e-mail klijentu, jednostavno ga je preuzeo iz podrazumevanog OE-a...
Da, skratim: moga si da zabrljaš sledeće stvari: naziv dolaznog sandučića (pop mail servera, npr. tačka gde netreba ili krivi naziv... npr. pop3.ptt.yu treba da bude a kod tebe... pop.3.ptt.co.yu i sl. nebuloze), dalje, mogao si da zabrljaš password, ali onda ne bi mogao ni da šalješ mail..., zatim mogao si da udaviš vreme za odgovor koje je ostavljeno serveru, (server timeouts) pa isti ne stiže da odgovori, i, na kraju, mogao si da zbrljaš port kojim komunicira mail klijent sa pop serverom (treba da je 110).
E, pala mi je na pamet još jedna ideja, mogao si i da čekiraš opciju da se ostavljaju kopije mail-a na pop serveru iako su pročitane, a, da pri tome promeniš podrazumevani folder gde mail klijent smešta otvorenu poštu (i naravno, da je čekirano da podrazumevano ne prikazuje baš taj folder nego neki drugi...). Drugo mi ne pada na pamet. Previše je prosto da bi se videlo iz aviona, mora da je nešto blesavo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs