Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Problem sa logovanjem na Playchess-u!
STRANA 1 OD 1
maxpayne Problem sa logovanjem na Playchess-u! 13.04.2009. 11:09 T16751

status: user
broj poruka: 220
Dugo sam igrao sah na playchess-u,sigurno 2-3 godine,ali sa free acountom,sto znaci da moze da se igra nekih mesec ,dva,pa ti izbrisu nalog,pa opet ispocetka sa prikupljanjem rejtinga poena!
Naravno free nalog ima mnoge druge nedostatke,ali da skratim,juce mi se pojavila poruka:`Your IP Adress or machine is currently not admitted to the server`.
Posle toga nisam mogao nikako da udjem na sajt i da igram sah.Imam 3 kompa u mrezi,i svi mi idu preko asusovog rutera rx3041,koji je povezan na acces point,a ovaj za antenu,wireless je u pitanju!
Da li bi mogao eventualnom promenom ip adrese rutera da `ih prevarim` i uspem da se logujem na playchess,i posto nisam menjao ip adresu rutera nikad,kako bih to mogao da uradim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 re: 13.04.2009. 11:35 #108020

status: user
broj poruka: 467
Rekao bih da je kod tebe problem spoljasnja IP adresa koja je kod vajerlesa obicno ista za sve korisnike i koja je iz nekog razloga banovana na tom sajtu tako da promenom adrese na ruteru verovatno neces dobiti nista jer je on u tvojoj lokalnoj mrezi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs