Imam ponudu za brzu internet konekciju, ali ne znam sta mi ustvari treba i koliko bih ja to koristio... Bio sam kod drugara koji mi nudi jednu od ove dve varijante, (nije neka razlika u ceni), a meni treba za download igara, malo skype, mozda i download DVD/HD filmova... Tamo gde je brzi download, sporiji je upload i obrnuto, slika govori sve.
Ja bih izabrao onaj sa bržim UPLOAD-om, jer bih za najviše 4 nedelje skinuo apsolutno sve što me zanima i sa 4Mb/s, a ne sa 80, a i uvek fali još malo brzine pri slanju bilo čega.
Ako nije tajna, znaš li možda `oće li tako nešto postati u skorije vreme malo pristupačnije široj javnosti ?
Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.