Nemam pojma gde to može da se uplati, a valjda si čuo da možeš da skineš skriptu i onda JDownloader može da menja IP adresu tvog rutera posle svakog skinutog fajla, pa ti premium nalog postane nepotreban, jer zajebeš čekanje, a ne ono tebe.
Koji ruter koristiš ?
Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
@Mrcajevac nisi dobro pratio radnju... magaupload nema cekanje nego one kodove.
@FCB zemljace Jdownloader radi vise nego dobro a vidim i CL se malo popravio pa ponovo pogadja sifre.
Ja u JDownloaderu ubacim da potegne 30 MU linkova on mi pusti sifre unesem ih manualno i on sam poskida fajlove sa ukucanim siframa bez pauze. Jos kad pustis skidanje sa nekoliko servisa u isto vreme gde ces bolje.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nemam pojma gde to može da se uplati, a valjda si čuo da možeš da skineš skriptu i onda JDownloader može da menja IP adresu tvog rutera posle svakog skinutog fajla, pa ti premium nalog postane nepotreban, jer zajebeš čekanje, a ne ono tebe :: :: Koji ruter koristiš :: :: Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
Ne znam da li mi je JDownloader do sada promašio tih 5 šifara, a, koliko se sećam, čekanje je oko 20 sekundi, inače, download može i da se prekida/nastavlja za džabe.
Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
Brzina ADSL u mega bit-tima se deli sa 8 pa od toga oduzmi 10-20% na gubitak signala pa dobijes stvarnu brzinu u Kilo bajtovima u sekundi. NPR: 1024 kbit/sec (1 mbit/sec) 1024/8= 128 - 10% = 128 - 12.8 = 115.2 kb/sec
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.