Mali savet. Kad `lečite` Malwarebyes Anti-Malware, isključite se sa Neta. Posle u Settings isključite `Anonymously report statistics to Malwarebyte`s Threat Center`. Naravno, to pod uslovom da koristite njegovu Online protection. Ako ne, onda ništa.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Nova verzija Malwarebytes Anti-Malware-a je 1.35 :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Mnogo me nervira 3.0.7. Toliko mi zakucava kad pokusam na srednji klik da otvorim nesto (u nov prozor). Zakuca mi komp na nekoliko sekundi... Jel neko resio problem ?
Ne znam za vas ali ja kad otvorim link (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/firefox.html) dobijem kao ponuđenu za skidanje 3.0.7 verziju. Koja je inače do sada najgora 3.0.x verzija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.