Treba mi reconnect za ovaj ruter, za cryptload. To je onaj sto dolazi uz telekomove pakete. Ako neko ima nek mi posalje na mail, nije moj ruter nasao bih ja ali to mi je za druga, pa zato rekoh da pitam `forumase`, posto uvek dobijem express informacije
drug se skoro `prikačio` na ADLS i ima isti ruter, pa ako neko može da mi pošalje rikonekt skriptu za jDownloader. Ja imam modem, Sagem F@ast 800-840, i mislim da rikonekt za njega ne pali. E, ako eventualno može, neki mi neko baci link i za njega. Moj mejl je:
Haha majke mi ALe ale ale. Nego a i meni je drug uzeo pre neke dve nedelje ADSL ko lelekoma i dobio isti ruter. Pa ako moze neko da mi posalje. Evo mail-a: maddkov@nadlanu.com Ili ako moze neko da bi objasni kako da naoravim onaj clr. pozzzzzzz
Koliko se secam na sajtu imash podrshku gde mozesh da napravish skriptu za resetovanje svog rutera.Sve shto treba da pratish je uputstvo koje stoji tamo.Evo ti link pa pogledaj
mozes to sam da napravish sa programom, mislim da se zove, router recorder, imash ga na jdownloader sajtu, zajedno sa uputstvom kako to da uradish, nishta lakse :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.