Kada skidam nesto kao jedan veci fajl sa MU ili RS, mogu da stavim Pause, ugasim Mozillu, ugasim ADSL router, ponovo ga upalim, dignem FF 3 i nastavim skidanje onog istog fajla tamo gde je stalo. Ovo nije moglo ni u FlashGet, Opera, Chrome...probao sam nekoliko puta i sve je OK, iako ej IP promenjen on nastavlja gde je stao, jedino nisam pokusao da restartujem masinu, inace gasenje programa i samog downloadsa i routera ne smeta nista...pomalo cudno, zar ne???
pa ja sam to pre radio sa dap-om, i gasio pc dok sam koristio dial up, pa ono skidam 100MB danima, par sati svaki dan i radilo je uvek ok, samo nema sanse za site-ove koji ne podrzavaju DOWNLOAD RESUME
Ili ff za skidanje, a operu za surf ?! off: Jel probao neko FF4 Alpha... videh da ga je neko preuzeo ovde sa berze...? - - - - `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.