On hoce da upuca SVE ZIVO,ponekad i ceo net na kompu!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Da nemaš slučajno ZoneAlarm na mašini ? On hoće da upucava MSN :: :: Ili neki drugi aktivni antisveisvašta program :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. ::
Jao sad sam se setio!!! Imao sam takav slucaj kod jednog lika,upao mu je neki msn virus koji mu je upravo to radio,znaci odjavljivao ga je non stop. Malwarebytes Antimalware ga je ukokao,dok ga recimo Nod 32 i Avira antivirusi NISU uopste videli...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Nemam ZoneaAlarm ali cu sad pokusati da vidim da nije do nekog programa ili virusa...hvala na odgovorima :: :: ::
komp mi je 100% cist od viruscina i meni to isto MSN 2009 radi... prvih 15 puta nije hteo da se konektuje, posle se konektuje i izadje posle 5-6 sekund (ne reconnect nego se bas disconnect-uje) tako da sam ostao na svom MSN 2008...
Meni je MSN 2009n posle instalacije prijavljivao gresku da ne moze da me konektuje na mrezu. Pokusao sam sve sto su bili napisali na njihovom sajtu da popravim situaciju, ali nije bilo uspeha. Na kraju, posle duzeg guglanja nasao sam fajl koji se pokrene i pose toga sve radi OK. Ako imas takav problem da ti izbaci gresku da ne moze da te prijavi iz nekog razloga, mogu da ti posaljem taj fajl da se ne bi ubijao trazeci nacin da sredis problem.
Adaware i SpyBot nadju sve, a sto se tice ako nece da se sign in-uje pogledaj da li ti je Internet Explorer prebacen u online mod, ja ga jednom prebacio u offline mod nece nikako da se sign in-uje, posle sam popravio.
Pozdrav!
:: Jao sad sam se setio!!! Imao sam takav slucaj kod jednog lika,upao mu je neki msn virus koji mu je upravo to radio,znaci odjavljivao ga je non stop. Malwarebytes Antimalware ga je ukokao,dok ga recimo Nod 32 i Avira antivirusi NISU uopste videli.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Nemam ZoneaAlarm ali cu sad pokusati da vidim da nije do nekog programa ili virusa...hvala na odgovorima :: :: :: :: :: ::
Ajd se kaldimo da nije 100% cist, skeniraj sa SUPER Anti-Spyware... pa javi... meni savrseno radi MSN 9 samo mi se nesvidja 8.5 je najbolji... Ja tipujem na virus... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
:: komp mi je 100% cist od viruscina i meni to isto MSN 2009 radi... prvih 15 puta nije hteo da se konektuje, posle se konektuje i izadje posle 5-6 sekund (ne reconnect nego se bas disconnect-uje) tako da sam ostao na svom MSN 2008...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.