sad sam probao. piromanxxx@gmail.com ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Nema podstanara. Problem je rešen brisanjem cache-a i offline web data Firefoxa.
Ne kapiram zašto ga je to uopšte zbunjivalo, al whatever. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Upravo si ga ubacio sam sebi?!? pa jos bez ikakvih problema? :))))) izvini... toliko mi je smesno da nisam mogao da dozvolim da prodje nezapazeno ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: Upravo sam ga ubacio sam sebi...bez ikakvih problema :: :: Možda ti je crk`o Fernijev oscilator kod modula za abstraktno napajanje centralne procesorske jedinice :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Taman sam pomislio da ti je Nod32 doshao glave, tj procesora...
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: :: Nema podstanara. Problem je rešen brisanjem cache-a i offline web data Firefoxa :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Taj oscilator mi je ranije pravio probleme, ali samo ako u slučaju kada je prednapon bio manji od -3,6 kw/propeleru, pa ga nisam ni uzimao u obzir. Bazna, tj. sona kisalina je bila u granicama između 3-7 oktava po metru kvadratnom tako da sam to ignorisao. E sad monofazni zavrtanj oscilatornog gajtanskog-sklopa je bio u negativnom plusu pa sam zbog toga obrisao history, inače da je šlauf bio manje kompresovan, uslovni integral bi bio jednak x + C. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Možda ti je crk`o Fernijev oscilator kod modula za abstraktno napajanje centralne procesorske jedinice :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: ::
Bax svaka ti cast. De sklopi ovoliko termina, gumfufni i cincilatora. Kad provals nesto ovako smejem se do suza
:: :: Taj oscilator mi je ranije pravio probleme, ali samo ako u slučaju kada je prednapon bio manji od -3,6 kw/propeleru, pa ga nisam ni uzimao u obzir. Bazna, tj. sona kisalina je bila u granicama između 3-7 oktava po metru kvadratnom tako da sam to ignorisao. E sad monofazni zavrtanj oscilatornog gajtanskog-sklopa je bio u negativnom plusu pa sam zbog toga obrisao history, inače da je šlauf bio manje kompresovan, uslovni integral bi bio jednak x + C :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: Možda ti je crk`o Fernijev oscilator kod modula za abstraktno napajanje centralne procesorske jedinice :: :: :: :: :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: ::
@zambezi Na ovoj mašini sa koje sam slao mail, nisam imao podešen POP3 nalog, a i nešto me je mrzelo. Inače da dekstop kućnoj mašini Gmail i otvaram samo Thunderbird-om. Ako ništa drugo, iskustvo više. Sve je bilo jasno kad su Opera i IE attachovali bez problema.
@Kovle Obožavam zezanje ovog tipa i dugo je to razvijano, pola osnovne, celu srednju i fax. I sam se lomim dok kucam _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Taj oscilator mi je ranije pravio probleme, ali samo ako u slučaju kada je prednapon bio manji od -3,6 kw/propeleru, pa ga nisam ni uzimao u obzir. Bazna, tj. sona kisalina je bila u granicama između 3-7 oktava po metru kvadratnom tako da sam to ignorisao. E sad monofazni zavrtanj oscilatornog gajtanskog-sklopa je bio u negativnom plusu pa sam zbog toga obrisao history, inače da je šlauf bio manje kompresovan, uslovni integral bi bio jednak x + C :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: Možda ti je crk`o Fernijev oscilator kod modula za abstraktno napajanje centralne procesorske jedinice :: :: :: :: :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: ::
A da li si poverio zupčasti blajbninger koji je spregnut sa nrenaponskom digidojzlicom
NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!
:: A da li si poverio zupčasti blajbninger koji je spregnut sa nrenaponskom digidojzlico :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: Taj oscilator mi je ranije pravio probleme, ali samo ako u slučaju kada je prednapon bio manji od -3,6 kw/propeleru, pa ga nisam ni uzimao u obzir. Bazna, tj. sona kisalina je bila u granicama između 3-7 oktava po metru kvadratnom tako da sam to ignorisao. E sad monofazni zavrtanj oscilatornog gajtanskog-sklopa je bio u negativnom plusu pa sam zbog toga obrisao history, inače da je šlauf bio manje kompresovan, uslovni integral bi bio jednak x + C :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: Možda ti je crk`o Fernijev oscilator kod modula za abstraktno napajanje centralne procesorske jedinice :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: :: :: ::
Zupčasti blajbninger radi u zavisnosti od momenta sile centrifugalne oktagonalne lasjne. Ako lajsna nije prezazana CLO2T zaštitom, koren ekstrema funkcije onda nije -6 aluminijuma. E to može baš da smara, naročito ako drajver za NTFS BIOS nije instaliran pre konvertera PDF-a u selfextract TAR. Sa tim problemima na grbači, formatiranje i FA16+ nema smisla jer glanc novi bojler nema snage da gura mešalicu za grabulje. Jer, ipak, ne možeš gurati konopcem, jel tako ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: A da li si poverio zupčasti blajbninger koji je spregnut sa nrenaponskom digidojzlico :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ ::
A i zaboravio sam da pomenem polu-manuleni škljoc-prekidač koji se automatski ne otvara samo ako uslovi nisu ispunjeni. Uslovi nisu ispunjeni samo ako ona gorepomenuta lajsna nema mehanički potencijal da blokira vrata Ikarbus autobusa na liniji 26 dok skreće polukružno u drugoj brzini ne manje ni više nego tom brzinom. To se dokazuje u sterilnim uslovima u poznatom Krepoljinskom šljiviku odma levo gore. Ako lajsna ne prođe test mehaničke izdžljivosti, mora se instalirati RivaOptimizer i upaliti sedmi i treći vertex shulc-clock menanički preklop na ventilu 8. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Neće to da može, čim se zatvori 8 ventil onda će zbog manje količine midi-chloriana prekinuti rad sile. Kada sila padne na dovoljan nizak nivo, tamna materija će iz nižeg nivoa vodostajnih sistema prodreti u više nivoe i uništiti metastaze. To će izazvati lančanu reakciju nukleosa zbog kojeg će pasti i virtualni sistem matrixa.
Mora neki drugi ventil da se ugasi, osmi ne nikako!
Windows-free with Fedora 10
:: :: A i zaboravio sam da pomenem polu-manuleni škljoc-prekidač koji se automatski ne otvara samo ako uslovi nisu ispunjeni. Uslovi nisu ispunjeni samo ako ona gorepomenuta lajsna nema mehanički potencijal da blokira vrata Ikarbus autobusa na liniji 26 dok skreće polukružno u drugoj brzini ne manje ni više nego tom brzinom. To se dokazuje u sterilnim uslovima u poznatom Krepoljinskom šljiviku odma levo gore. Ako lajsna ne prođe test mehaničke izdžljivosti, mora se instalirati RivaOptimizer i upaliti sedmi i treći vertex shulc-clock menanički preklop na ventilu 8 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
To je u teoriji tačno! Baš 8. ventil se montira da ne bi imao nikakve veze sa game portom na USB hub-u koij se kači sa Molex-SCSI 4.8 inch optički floppy harddvd. Ali to je samo prividno da se ne bi klackao potenciometar na poluprovodnoj diodi koja spaja katodu i kolektor na mono - trofaznom trafaou koji bi trebalo da snabdeva onu dasku sa slobodnim IRQ notepadom. Ideš na File->New Oscilator i tu podesiš silu koja gura onaj kanap. Marfijev čvor na tačno dvadeset tri četristopesedetine nije tu zbog toga. Njegova uloga je da ne štrči osim ako ne mora. Čvor praviš sa tri prsta na levoj i 1.5 prstom na desnoj ruci. Imaš PSD fajl o čvoru na fthtp://pojam_čvora _*_?.pdf.download.
Samo prati uputstva i obrati pažnju da sila od -6KN/suboti bude maximalna samo sredom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Neće to da može, čim se zatvori 8 ventil onda će zbog manje količine midi-chloriana prekinuti rad sile. Kada sila padne na dovoljan nizak nivo, tamna materija će iz nižeg nivoa vodostajnih sistema prodreti u više nivoe i uništiti metastaze. To će izazvati lančanu reakciju nukleosa zbog kojeg će pasti i virtualni sistem matrixa :: :: Mora neki drugi ventil da se ugasi, osmi ne nikako :: :: Windows-free with Fedora 10 ::
Čini mi se da ste prevideli nekoliko ključnih artefakata tekuće problematike. Valjda je svima logično da se voluminoznom sedimentacijom osteoporoznih derivata dolazi do reprogramabilnih rudimentarnih devalvacija, koje svojim dimenziono stabilnim termodinamičkim karakteristikama ne podlažu uranjanju u potpuni degauss, već samo delimični fluktuatorni opseg radiodifuzne agencije biva ugrožen njihovim žarištima, a i šire. Podrazumeva se da je dijapazon tekstura širok malo manje od dva cela i tri osmine dužine zglobnog poluprečnika karlice, tek da se ispoštuju fabričke tolerancije, a i da bi spoj imao subkolonijalne vertex šejdere i dimetil butanoat bio u dovoljno jasnom odnosu na okta-cikloheksantriol, ne bi li se sublimacija disfunkcionalizovala i pre nego što zađe među Luče mikrokozme.
Nemojte se brukati na osnovnim pojmovima, niste valjda baš toliko... :)
Šalu na stranu, BlueSkyNIS, Slavuj je u pravu čoveče.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Čini mi se da ste prevideli nekoliko ključnih artefakata tekuće problematike :: Valjda je svima logično da se voluminoznom sedimentacijom osteoporoznih derivata dolazi do reprogramabilnih rudimentarnih devalvacija, koje svojim dimenziono stabilnim termodinamičkim karakteristikama ne podlažu uranjanju u potpuni degauss, već samo delimični fluktuatorni opseg radiodifuzne agencije biva ugrožen njihovim žarištima, a i šire. Podrazumeva se da je dijapazon tekstura širok malo manje od dva cela i tri osmine dužine zglobnog poluprečnika karlice, tek da se ispoštuju fabričke tolerancije, a i da bi spoj imao subkolonijalne vertex šejdere i dimetil butanoat bio u dovoljno jasnom odnosu na okta-cikloheksantriol, ne bi li se sublimacija disfunkcionalizovala i pre nego što zađe među Luče mikrokozme :: :: Nemojte se brukati na osnovnim pojmovima, niste valjda baš toliko... : :: :: Glavni štab.
Pa, jedino ja imam džonglavi komutator sa namenski pocinkovanim limfnim čvorovima oscilatornih hvataljki, radi ostvarivanja kraćeg povratnog/praznog hoda, ujedno i tačnijeg merenja izraženog u Džulima po sekundi na kvadrat rastojanja Dekartovog flekso-dijazonijuma C17 puta koren iz pet kroz 3, kako sad da ne budem u pravu ?
E tačno taj komutator nema izolator pa je po zakonu puta difuzna rešetka naelektrisana pozitivnim sigma-siporex-anti-emulatorom. Pored nje ne sme ni pod razno da radi monofazna pegla. Magnetno pojle koje generišu softverski SIDE portovi imaju sigurnosni propus. Firewall je poprečno vezan na zvonce koje direktno utiče na stabilnost fotoaparata koji je uštekan u PCMCIA port u EI telepropeler. Ko uđe u fotoaparat preko štekera ima full control nad everyvanom. E sad ako CMOS lampa nije kompatibilna sa BIOS-om fotoaparata, to direktno sputava paljenje katapulta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa, jedino ja imam džonglavi komutator sa namenski pocinkovanim limfnim čvorovima oscilatornih hvataljki, radi ostvarivanja kraćeg povratnog/praznog hoda, ujedno i tačnijeg merenja izraženog u Džulima po sekundi na kvadrat rastojanja Dekartovog flekso-dijazonijuma C17 puta koren iz pet kroz 3, kako sad da ne budem u pravu :: :: Glavni štab.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.