Da li je on najbolji format sto se tice free lossless formata, cuo sam i za neki .ape format i skinuo ali je kao image onako iz jednog dela nisu podeljene pesme posebno. Ali to sam resio uz pomoc pc breze i njenih clanova. Da li se mogu primetiti razlike u kvalitetu izmedju .mp3 od 320 bit/s i npr. flaca. I da ako neko moze da mi da sajtove odakle skida muziku u ovim formatima, ako ne ovde onda na pm. Pozzz
ape je isto sto i ac3, znaci losiji od flaca sad, dal je flac najbolji - jeste ako onaj ko ga pravi zna znanje (a i onaj ko ga slusa) razlike ima, posebno na boljim uredjajima
:: Da li je on najbolji format sto se tice free lossless formata, cuo sam i za neki .ape format i skinuo ali je kao image onako iz jednog dela nisu podeljene pesme posebno. Ali to sam resio uz pomoc pc breze i njenih clanova. Da li se mogu primetiti razlike u kvalitetu izmedju .mp3 od 320 bit/s i npr. flaca. I da ako neko moze da mi da sajtove odakle skida muziku u ovim formatima, ako ne ovde onda na pm. Pozzz ::
toliko sam se napaliJo poslednjih 10 dana da samo flacove skidam(malo toga ima)....Zvuk je tacno 5 puta bolji od 320, razlike su jednostavno neuporedive...ponovo slusam albume koje slusam vec 20 godina i odusevljavam se...
su lossless formati koji su najčesće u opticaju. Svi su odlični, a razlika u kvalitetu može da bude u samo u stepenu kompresije (ako neko pretera, zbog štednje prostora). Razlika između ovih formata i Mp3 je više nego čujna, pošto su oni, u stvari, samo komprimovan wave fajl (različitim algoritmovima). Sa svim ovim formatima možeš da radiš uz pomoć Easy CD-DA Extractor-a. Većina ljudi, koji postavljaju Flac, Ape ili WavePack (extenzija .wv), rade sa Exact Audio Copy, skraćeno EAC. To je sjajan program, ali prilično komplikovan.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Rasho44, ako znas setovanja za EAC ili neki drugi program za narezivanje flaca na cd u punom sjaju - podeli iskustvo. Pogresna setovanja mogu da upropaste prednosti tog formata. Pri tome mislim i na 5.1 flac-ove...
poz
:: su lossless formati koji su najčesće u opticaju. Svi su odlični, a razlika u kvalitetu može da bude u samo u stepenu kompresije (ako neko pretera, :: zbog štednje prostora) :: Razlika između ovih formata i Mp3 je više nego čujna, pošto su oni, u stvari, samo komprimovan wave fajl (različitim algoritmovima) :: Sa svim ovim formatima možeš da radiš uz pomoć Easy CD-DA Extractor-a. :: Većina ljudi, koji postavljaju Flac, Ape ili WavePack (extenzija .wv), rade sa Exact Audio Copy, skraćeno EAC. To je sjajan program, ali prilično komplikovan :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Može da se reže u Neru, ako ima Flac plug-in. Ja mislim da sve verzije od 7xx na dalje imaju sve plug-inove. Ja koristim Nero Micro 8.1.1.0. Može da se reže i iz Easy CD-DA Extractor-a. Samo, da znate, kad se reže svi ovi programi otpakuju Flac i režu ga kao wave, odnosno normalan CD. Lossless formati se koriste da bi se uštedeo prostor a sačuvao kvalitet. Možete da pravite kolekcije u bilo kom od ovih formata na CD ili DVD diskovima, samo onda morate da imate Player koji podržava ove formate.
Ako baš hoćete da se igrate sa EAC-om, dajte mejlove, pa ću bam poslati upotstvo za setovanja u .pdf formatu.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Da, ja sam bas i mislio na rezanje za normalan cd , moj mail je ovaj na PC berzi pa ako imate vremena posaljite uputstvo.
Hvala unapred.
:: Može da se reže u Neru, ako ima Flac plug-in. Ja mislim da sve verzije od 7xx na dalje imaju sve plug-inove. Ja koristim Nero Micro 8.1.1.0 :: Može da se reže i iz Easy CD-DA Extractor-a. Samo, da znate, kad se reže svi ovi programi otpakuju Flac i režu ga kao wave, odnosno normalan CD. Lossless formati se koriste da bi se uštedeo prostor a sačuvao kvalitet. Možete da pravite kolekcije u bilo kom od ovih formata na CD ili DVD diskovima, samo onda morate da imate Player koji podržava ove formate :: :: Ako baš hoćete da se igrate sa EAC-om, dajte mejlove, pa ću bam poslati upotstvo za setovanja u .pdf formatu :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
:: Može da se reže u Neru, ako ima Flac plug-in. Ja mislim da sve verzije od 7xx na dalje imaju sve plug-inove. Ja koristim Nero Micro 8.1.1.0 :: Može da se reže i iz Easy CD-DA Extractor-a. Samo, da znate, kad se reže svi ovi programi otpakuju Flac i režu ga kao wave, odnosno normalan CD. Lossless formati se koriste da bi se uštedeo prostor a sačuvao kvalitet. Možete da pravite kolekcije u bilo kom od ovih formata na CD ili DVD diskovima, samo onda morate da imate Player koji podržava ove formate :: :: Ako baš hoćete da se igrate sa EAC-om, dajte mejlove, pa ću bam poslati upotstvo za setovanja u .pdf formatu :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
:: :: Ajde Rasho posalji i meni to uputstvo ako ga jos imas...Znam da sam malo zaksnio ali sta cu.. :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Može da se reže u Neru, ako ima Flac plug-in. Ja mislim da sve verzije od 7xx na dalje imaju sve plug-inove. Ja koristim Nero Micro 8.1.1.0 :: :: Može da se reže i iz Easy CD-DA Extractor-a. Samo, da znate, kad se reže svi ovi programi otpakuju Flac i režu ga kao wave, odnosno normalan CD. Lossless formati se koriste da bi se uštedeo prostor a sačuvao kvalitet. Možete da pravite kolekcije u bilo kom od ovih formata na CD ili DVD diskovima, samo onda morate da imate Player koji podržava ove formate :: :: :: :: Ako baš hoćete da se igrate sa EAC-om, dajte mejlove, pa ću bam poslati upotstvo za setovanja u .pdf formatu :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
:: Proveri mail :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Ajde Rasho posalji i meni to uputstvo ako ga jos imas...Znam da sam malo zaksnio ali sta cu.. :: :: :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Može da se reže u Neru, ako ima Flac plug-in. Ja mislim da sve verzije od 7xx na dalje imaju sve plug-inove. Ja koristim Nero Micro 8.1.1.0 :: :: :: Može da se reže i iz Easy CD-DA Extractor-a. Samo, da znate, kad se reže svi ovi programi otpakuju Flac i režu ga kao wave, odnosno normalan CD. Lossless formati se koriste da bi se uštedeo prostor a sačuvao kvalitet. Možete da pravite kolekcije u bilo kom od ovih formata na CD ili DVD diskovima, samo onda morate da imate Player koji podržava ove formate :: :: :: :: :: :: Ako baš hoćete da se igrate sa EAC-om, dajte mejlove, pa ću bam poslati upotstvo za setovanja u .pdf formatu :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.