Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Koji je najjaci program p2p?
STRANA 1 OD 1
MSTenk Koji je najjaci program p2p? 19.03.2006. 23:07 T1581

status: user
broj poruka: 20

Probao sam eMule>isuvise nepouzdan + mogu da ti se nataloze virusi
Probao sam DC++>pomalo komplikovano, ne svidja mi se kako je napravljen

KOJI P2P program mi vi preporucujete?

Unapred Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosMaric Re: Koji je najjaci program p2p? 19.03.2006. 23:45 #5070

broj poruka: 1
Po mom misljenu DC++ je najbolji, nije komplikovan, jednostavno nadjes neki dobar hub i stalno ide na njega ili stavis da po pokretanju programa sam udje u njega... Takodje mozes napraviti "staticku" IP adresu pomocu DynDNS-a pa ne moras da se petljas svaki put da ukucavas IP adresu, ako ti se promenila! I da, boje koristi Strong DC++
najs lime wire 20.03.2006. 09:54 #5075

broj poruka: 3
probaj lime wire, nemash hub-ove imash obichan search, ukucash shta ti treba, i to je cela nauka.
probaj necesh se razocharati.

IvanNo1 Ua DC++! 20.03.2006. 14:36 #5083

broj poruka: 465
Nemam ADSL ni 3 dana i komp mi je vec pun svakakvih $|?@|/|j@. AVG Free se izborio sa jednim delom, meni je ostalo da rucno masakriram win32ssr.

Jel ima neki bezbedniji program ili ja dizem ruke od p2p?
VuKaSiN82 Shareaza 2.2.1.0 20.03.2006. 17:44 #5089

broj poruka: 128
Koristim gore pomenuti program vise od godinu dana. Ima klasican search engine i veoma je pregledan. Moze da skida i bit torrent files i ima jos dosta mogucnosti.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ludi ... 20.03.2006. 21:27 #5098

broj poruka: 568
ja koristim eMule (spor ali ima sve) i utorrent (brz ali nema puno) limewire je spyware najstrasniji pun je raznih #?#?#? gnjida

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MSTenk MOJE ISKUSTVO... 20.03.2006. 23:45 #5102

broj poruka: 20

Koristio sam eMule>>>>bez uvrede al nista gore nisam video+kao extra ponudu dobio sam gomilu "prljavstine".

LimeWire sam koristio 1 dan i bio sam impresioniran........skinuo sam cak 10 spotova sto je sa DC++ i eMuleom bilo nemoguce.

Cuo sam i za shareaza-u ali je nisam koristio, probacu i to.

DA LI JE NEKO KORISTIO BEARSHARE????>>>kazu da je on jako dobar. Ako neko ima iskustva sa njim neka napise!

PS svu prljavstinu tipa ?#@#@$?@#$? skidate prosto i jednostavno programom CCLEANER>>> verujte mi najjaci je!
SinQe p2p 21.03.2006. 15:21 #5116

broj poruka: 8

:: ja koristim eMule (spor ali ima sve) i utorrent (brz ali nema puno) limewire je spyware najstrasniji pun je raznih #?#?#? gnjid
::
@ludi
O cemu ti to??? Ajde ne pricaj gluposti, limewire je upravo poznat kao jedan od retkih p2p klijenata koji su spyware-free! (za razliku od npr. kazaa-e) Idi malo pa se upoznaj sa problematikom a ne da napamet pricas na osnovu licnog iskustva (btw. ko zna na osnovu cega ovo tvrdis???)
Druga tvoja glupost - torrent nema puno???? Covece, pa ako necega ima puno to je onda torent fajlova.

Sa torentima je problem druge prirode (zagusenje trackera, broj seedera itd. ne mogu ovde da detaljno objasnjavam, ali svakako treba ih koristiti).
eMule je po meni apsolutno beskoristan pogotovu za nekoga ko ima jacu konekciju.
DC++ po meni takodje nije dobar (osim za manje fajlove, znaci pokoji mp3 i sl.) jer kao sto mu ime kaze predstavlja Direct Connection sa drugim korisnikom od kojeg skidas, a to znaci da ako on ima slabu vezu dzaba tebi i ADSL kad on ne moze da te podrzi. Na DC++ treba traziti samo korisnike sa ultra brzim protokom, od takvih se moze nesto skinuti ali...treba pronaci takve plus da imaju slobodne slotove, da ti ne prekidaju download i sl.

Moja preporuka je: 1) torrent (kao klijenta preporucujem - BitComet)
2) LimeWire Pro (nije los ni Bearshare, isti je princip)
3) DC++ za manje fajlove
Naravno treba obratiti paznju da su vam otvoreni portovi u firewall-u za ove programe jer samo tako koristite maximum.

Inace sa dobrim Anti virusom (NOD32 npr. :) anti spyware-om i firewall-om bicete sigurni sto se tice skidanja "svega i svacega".
ludi ... 21.03.2006. 21:55 #5128

broj poruka: 568
za limewire govorim iz svog iskustva a ne nesto sto sam cuo

a torent u poredjenju sa emule nema puno inace je izbor skroz zadovoljavajuc sto se mene tice

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SinQe Re: ... 21.03.2006. 23:24 #5130

broj poruka: 8

:: za limewire govorim iz svog iskustva a ne nesto sto sam cu
:: a torent u poredjenju sa emule nema puno inace je izbor skroz zadovoljavajuc sto se mene tic
:: Licence to kil
Jasno mi je da govoris na osnovu svog iskustva, zato me i interesuje koje je to neprijatno iskustvo jer je najverovatnije nesto do tebe (npr. nesto sto si sam skinuo, svojom voljom) a ne do samog LW, prosto zato sto taj program definitivno NEMA spyware.
Veruj mi, Limeware treba koristiti (za razliku od, kao sto sam vec pomenuo - Kazaa-e koju treba izbegavati u sirokom luku).
Nik22 LIMEWIRE ZAKON!!! 16.04.2006. 22:05 #5508

broj poruka: 29

Koristim limewire od kada sam uzeo ADSL(nekih mesec dana), skidam skoro svaki dan ponesto(ukupan download=3GB!!!) i NIKAKAV spy-ware mi nije uleteo!!!
sashavuk Rezime 11.11.2006. 12:59 #9598

broj poruka: 11
Gledam tako forum i naletim na ovo, pa reko ajde i ja neshto pametno da kazem. Mozda josh nekom zatreba...
Koristim ADSL 2 godine i evo mog iskustva:

LIMEWIRE - Zaista spyware free. Po meni najbolji za dload mp3, spotova itd.Svašta moze da se nadje i vrlo brzo se dolazi do rezultata i download-a.

DC++ (LDC++) - Malo komplikovaniji, ali definitivno moze da se nadje SVE shto pozelish. Hub-ova mali milion, ali morash i da share-ujesh par giga svojih fajlova da bi ushao na neki jachi HUB.

uTorrent - i slichni koji rade sa torrent-fajlovima: najbolji za adult sadrzaj, ali zahteva i angazovanje browsera i pretragu po raznim "specijalizovanim" sajtovima. Malo sporije se dolazi do zeljenog fajla, ali ponuda je neverovatna i vrlo detaljna u vrstama i podvrstama tematike pretrage.

Kazaa - Instalirao i deinstalirao.Toliko.

E-mule - Koristio ga kao pochetnik i odushevljavao se... dok nisam naleteo na druge P2P.

E-donkey - Isto kao predhodno.

Ne mogu da se setim josh nekog p2p... Valjda je i ovo dosta.
U svakom sluchaju, 99% zeljenih fajlova se nalazi na psp-ovima. Treba strpljenja i brzog neta i to je to.
Seed, share i ostalo !
Poz.
ikena slusaj chichu sta ti pricha!!! 17.05.2007. 19:33 #19474

broj poruka: 5

pusti tu zajebanciju kao shareaza(shit), ili lime wire koji je nesto bolji od prethodnog. Skini sa neta program koji se zove ARES i skini sta god hoces mnogo brze nego sa ovim GLUPOSTIMA.
KONCERTI, FILMOVI, MUZIKA STA GOD HOCES
POZDRAV

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs