Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opet rapidshare...
STRANA 1 OD 1
nikolajev Opet rapidshare... 26.02.2009. 18:38 T15762

status: user
broj poruka: 284

Već nekoliko dana `skidam` igricu Age of Emipres III, ali 13. i 17. deo ne uspevam da downloadujem. Poruka glasi: `This file is blocked because it is under suspicion of illegal content`? Uopšte neki programi,. igre ne mogu da se daunloduju uz istu poruku.
Nažalost nemam premium account.
Da li neko može da mi pomogne da skinem taj 13. i 17. deo?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Opet rapidshare... 26.02.2009. 18:55 #99511

broj poruka: 3053
Ja mislim da neko to namerno radi da bi korisnici izgubili zivce jer skidaju danima neku igru i onda kao fali jedan deo koji koci da bi se igra instalirala...i sve to u cilju smanjivanja skidanja piratskih sadrzaja... Ja to resavam ovako-Nadjem na netu linkove te igrice ali na nekom drugom sajtu,pazim da je to potpuno ista verzija igre(npr Razor 1911),gledam na broj delova igre da bude isti na oba sajta,velicina fajlova...u sustini trazim identicnu verziju igre koju je samo neko drugi upload-ovao na drugi sajt,i sa tog drugog sajta skinem te delove koji mi fale. Uvek uspe tako,barem meni jeste.pokusaj,nema sta da izgubis...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

::
:: Već nekoliko dana `skidam` igricu Age of Emipres III, ali 13. i 17. deo ne uspevam da downloadujem. Poruka glasi: `This file is blocked because it is under suspicion of illegal content`? Uopšte neki programi,. igre ne mogu da se daunloduju uz istu poruku
:: Nažalost nemam premium account
:: Da li neko može da mi pomogne da skinem taj 13. i 17. deo
Modena Matori 26.02.2009. 18:55 #99512

broj poruka: 497

http://rapidshare-search-engine.com/-Nadji preko ovog pretrazivaca
Zmajko ... 26.02.2009. 19:02 #99513

broj poruka: 1228
Prosto - kopiras ime fajla i guglas. Primera radi skidas:
http://rapidshare.com/files/133563233/Age_Of_Empires_III_Asian_Dynasties-by-www.krazyidea.com.part1.rar
http://rapidshare.com/files/133600558/Age_Of_Empires_III_Asian_Dynasties-by-www.krazyidea.com.part2.rar
http://rapidshare.com/files/133605725/Age_Of_Empires_III_Asian_Dynasties-by-www.krazyidea.com.part3.rar
....

Samo guglaj `Age_Of_Empires_III_Asian_Dynasties-by-www.krazyidea.com.part13.rar` ako ti fali 13 deo i gledaj da link ne bude isti kao onaj sto si skidao. Znaci da nije ista adresa kao sto si vec skidao... Primer:
http://rapidshare.com/files/136600226/Age_Of_Empires_III_Asian_Dynasties-by-www.krazyidea.com.part32.rar

Pozdrav!
Mixx fuck rapid, rapid fuck! 26.02.2009. 19:07 #99514

broj poruka: 2931
DANIMA? guglaj `age of empires 3 torrent` iz prve ces da nabodes torent koji ces da skines zacas

gile23 Re: Re: Opet rapidshare... 26.02.2009. 19:18 #99518

broj poruka: 9121
Da a kako raspakujes, kada je razlicito igra rar-ovana, dakle jedan lik rarovao i postavio na jednom forumu, a drugi lik rarovao i postavio na drugom forumu, ti skines 15 sa jednog i ostalih 2 sa drugog, preimenujes ih da pripadaju nizu i hoce li da raspakuje, i sta si uradio sa MT882 i povezivanjem.

Pozdrav!

:: Ja mislim da neko to namerno radi da bi korisnici izgubili zivce jer skidaju danima neku igru i onda kao fali jedan deo koji koci da bi se igra instalirala...i sve to u cilju smanjivanja skidanja piratskih sadrzaja... Ja to resavam ovako-Nadjem na netu linkove te igrice ali na nekom drugom sajtu,pazim da je to potpuno ista verzija igre(npr Razor 1911),gledam na broj delova igre da bude isti na oba sajta,velicina fajlova...u sustini trazim identicnu verziju igre koju je samo neko drugi upload-ovao na drugi sajt,i sa tog drugog sajta skinem te delove koji mi fale. Uvek uspe tako,barem meni jeste.pokusaj,nema sta da izgubis..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: ::
:: :: Već nekoliko dana `skidam` igricu Age of Emipres III, ali 13. i 17. deo ne uspevam da downloadujem. Poruka glasi: `This file is blocked because it is under suspicion of illegal content`? Uopšte neki programi,. igre ne mogu da se daunloduju uz istu poruku
:: :: Nažalost nemam premium account
:: :: Da li neko može da mi pomogne da skinem taj 13. i 17. deo
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Re: Re: Opet rapidshare... 26.02.2009. 20:01 #99534

broj poruka: 3053
Pa zato trazis POTPUNO ISTU verziju igre. Primer,ja sam skinuo sa neta jednu verziju igre koja ima 66 delova od po 100mb,zatim ISTU TU verziju igre ja upload-ujem na net na neki drugi sajt. E sad primer Paja je skidao istu verziju koju sam i ja skinuo,Paji fali jedan link koji je u medjuvremenu obrisan. Paja potrazi na netu taj deo i nadje sajt gde sam ja upload-ovao ISTU TU VERZIJU IGRE koju i paja skida ali sam je ja skinuo pre Paje i odma nakon toga upload-ovao na neki moj sajt... Paja skine deo koji mu fali jer jos niko nije brisao linkove na sajtu gde sam ja upload-ovao igru... A za povezivanje...sramota me da kazem.umro mi je i treci komp u zadnjih 2 nedelje,tj burazerova dvojka je otegla papke,pogodite sta je u pitanju...crkla ploca,nece da udje u bios.Ne pipam vise ni jedan komp narednih mesec dana Jesi ti uspeo sve da povezes kako treba?

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Da a kako raspakujes, kada je razlicito igra rar-ovana, dakle jedan lik rarovao i postavio na jednom forumu, a drugi lik rarovao i postavio na drugom forumu, ti skines 15 sa jednog i ostalih 2 sa drugog, preimenujes ih da pripadaju nizu i hoce li da raspakuje, i sta si uradio sa MT882 i povezivanjem
:: Pozdrav
:: :: Ja mislim da neko to namerno radi da bi korisnici izgubili zivce jer skidaju danima neku igru i onda kao fali jedan deo koji koci da bi se igra instalirala...i sve to u cilju smanjivanja skidanja piratskih sadrzaja... Ja to resavam ovako-Nadjem na netu linkove te igrice ali na nekom drugom sajtu,pazim da je to potpuno ista verzija igre(npr Razor 1911),gledam na broj delova igre da bude isti na oba sajta,velicina fajlova...u sustini trazim identicnu verziju igre koju je samo neko drugi upload-ovao na drugi sajt,i sa tog drugog sajta skinem te delove koji mi fale. Uvek uspe tako,barem meni jeste.pokusaj,nema sta da izgubis..
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: ::
:: :: :: Već nekoliko dana `skidam` igricu Age of Emipres III, ali 13. i 17. deo ne uspevam da downloadujem. Poruka glasi: `This file is blocked because it is under suspicion of illegal content`? Uopšte neki programi,. igre ne mogu da se daunloduju uz istu poruku
:: :: :: Nažalost nemam premium account
:: :: :: Da li neko može da mi pomogne da skinem taj 13. i 17. deo
Spike Cryptload 27.02.2009. 00:05 #99617

broj poruka: 223
downloaduj program sa neta, zove se cryptload. Ne bitno je da li si free ili premium korisnik, brzo ces nauciti da ga koristis. kada u njega ubacis linkove sa bili kog sajta tipa rapidshare, on prvo proverava, da li su svi fajlovi vezani za te linkove dostupni, tj da li se mogu downloadovati. Ako ne skapiras kako se koristi program, slobodno mi posalji mail...
gile23 Re: Re: Re: Re: Opet rapidshare... 27.02.2009. 00:11 #99623

broj poruka: 9121
Ok shvatio sam sta si mislio, a meni sve funkcionise, nisam siguran da li bi sa netlimiterom mogao da ogranicim konekciju, fali mi jedan monitor da pogledam, ali na leto ce Samsung T240 pa cemo da vidimo, sta ces stari kompovi, a ti malo nasilan , salim se naravno.

Pozdrav!

:: Pa zato trazis POTPUNO ISTU verziju igre. Primer,ja sam skinuo sa neta jednu verziju igre koja ima 66 delova od po 100mb,zatim ISTU TU verziju igre ja upload-ujem na net na neki drugi sajt. E sad primer Paja je skidao istu verziju koju sam i ja skinuo,Paji fali jedan link koji je u medjuvremenu obrisan. Paja potrazi na netu taj deo i nadje sajt gde sam ja upload-ovao ISTU TU VERZIJU IGRE koju i paja skida ali sam je ja skinuo pre Paje i odma nakon toga upload-ovao na neki moj sajt... Paja skine deo koji mu fali jer jos niko nije brisao linkove na sajtu gde sam ja upload-ovao igru... A za povezivanje...sramota me da kazem.umro mi je i treci komp u zadnjih 2 nedelje,tj burazerova dvojka je otegla papke,pogodite sta je u pitanju...crkla ploca,nece da udje u bios.Ne pipam vise ni jedan komp narednih mesec dana Jesi ti uspeo sve da povezes kako treba
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Da a kako raspakujes, kada je razlicito igra rar-ovana, dakle jedan lik rarovao i postavio na jednom forumu, a drugi lik rarovao i postavio na drugom forumu, ti skines 15 sa jednog i ostalih 2 sa drugog, preimenujes ih da pripadaju nizu i hoce li da raspakuje, i sta si uradio sa MT882 i povezivanjem
:: :: Pozdrav
:: :: :: Ja mislim da neko to namerno radi da bi korisnici izgubili zivce jer skidaju danima neku igru i onda kao fali jedan deo koji koci da bi se igra instalirala...i sve to u cilju smanjivanja skidanja piratskih sadrzaja... Ja to resavam ovako-Nadjem na netu linkove te igrice ali na nekom drugom sajtu,pazim da je to potpuno ista verzija igre(npr Razor 1911),gledam na broj delova igre da bude isti na oba sajta,velicina fajlova...u sustini trazim identicnu verziju igre koju je samo neko drugi upload-ovao na drugi sajt,i sa tog drugog sajta skinem te delove koji mi fale. Uvek uspe tako,barem meni jeste.pokusaj,nema sta da izgubis..
:: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: ::
:: :: :: :: Već nekoliko dana `skidam` igricu Age of Emipres III, ali 13. i 17. deo ne uspevam da downloadujem. Poruka glasi: `This file is blocked because it is under suspicion of illegal content`? Uopšte neki programi,. igre ne mogu da se daunloduju uz istu poruku
:: :: :: :: Nažalost nemam premium account
:: :: :: :: Da li neko može da mi pomogne da skinem taj 13. i 17. deo
:: :: :: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs