Zlatno doba free dowloada izgleda da je proslo. Ne pomaze vise ni Cryptload, Jdownloader i slicni programi, izgleda da su pobedili. Evo Netloada se vec nekoliko dana vuce oko 50 KB/s, od kad su ovi sa Megauploada uveli ova iskrivljena slova ne mogu ja da ih procitam, a kamoli Cryptload. Koristio sam Rapid Premium godinu dana, ali kad su uveli onaj debilski limit od 2.6 GB dnevno batalio sam ih. Pitanje je STA SAD? Pretpostavljam da nam ostaje samo News. Kako, sta? Jel ima neko iskustva sa njim (jel ima neki posrednik preko koga se uplacuje)? Posto vidim da se uplata vrsi uglavnom preko PayPala, a posto je Srbija africka zemlja na teritoriji Evrope jos uvek nije u sistemu.
Ja sam sinoć oko 12 stavio 406 delova Blue Ray diska Indiana Jones... i do sada sam skinuo 18, i 15% 19-og, veza je 1Mbit, Lelekom, a vuče se kao slina... upravo skida 33kB/s, nekad bude i 15, a jutros oko 8 sam na sekund video 80kB/s. Koristim JDownloader. Sa netload-a sam pre neki dan skinuo oko 4 GB, sve vreme je bilo na 107kB/s, zakucano, to je kao max. kod mene. Sveukupno, katastrofa. Jajare najgore sa tim ograničenjima i zavrtanjima slavine ovima što ne plaćaju već ``ukradene stvari``.
Mora negde da postoji neki drugi sličan sajt, negde u Jermeniji, Gruziji, Moldaviji ili tako nekoj državi.
Neznam kad počne na rapidu da ide maksimalnom brzinom do jedan sam budan,ali kad ustanem a to je oko 4 ide maksimalnom brzinom sve do 1.2 sata posle podne
Crupto load sad koristim evo i sada nešto skidam 100MB 40 minuta
za skidanje vecih igara, ali sam sad nasao torrent sajt na kojem sve sto se skida ide full brznom. Vise ni ne koristim Cryptload, jer preko torrenta em mi ide full btzinom 240 kB/s konstantno em nema cekanja...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: za skidanje vecih igara, ali sam sad nasao torrent sajt na kojem sve sto se skida ide full brznom. Vise ni ne koristim Cryptload, jer preko torrenta em mi ide full btzinom 240 kB/s konstantno em nema cekanja.. :: :: ::
Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: za skidanje vecih igara, ali sam sad nasao torrent sajt na kojem sve sto se skida ide full brznom. Vise ni ne koristim Cryptload, jer preko torrenta em mi ide full btzinom 240 kB/s konstantno em nema cekanja.. :: :: ::
Ja cu ti poslati cisto da znas al ja sam cisto onako isao na registration i ne moze pise user limit i da ko hoce da se registruje proveri kasnije jer se neaktivni nalozi brisu cesto...
Jedino preostalo resenje,mada vrlo dobro resenje ako cemo realno,ja otkad imam ovaj brzi net ,islkucivo koristim pirate bay tamo sve lepo ima i ja tih problema nemam!
koliko mogu da zakljucim iz ovih postova, sajtu sa kog mogu da se skinu torenti (koji takodje mogu da budu legalni, freeware) ne sme ni ime da se pomene? ako nije problem jedan copy-paste iz pravilnika pcberze na tu temu? ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
torrent-ima ja rapidshare i slicne nisam nikad ni koristio mozda za neke pojedinacne file-ove, ali nikad ono sa gomilom rar-ova ja sam potpuno zadovoljan sa torrent-ima, ovo pisem jer vidim da maltene svi pisu kako im ovaj nacin skidanja (p2p) radi jako sporo, pa to zavisi od tracker-a, odnosa seed-era i leach-era
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.