Od kako su nesto promenili na MU ne mogu vise da skidam nista preko USdownladera,a da ne kucam sam kodove. Probavam sve sa Jdownladerom,al nece da natera moj ruter da se restartuje. updateova sam na zadnju verziju, nadjem firmware 1.01.06 i nece! Imam Linksys WAG200g. Ima li neko neki prelog/resenje ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Umorio se :) ....meni sa jdownloaderom uvati skoro svaki put..ako ne ufati onda nastavi dalje da `pogadja` dok ne potrefi.
Ajd uzdravlje :)
:: Pa sto onda trazi za skoro svaki da unosim kod :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Program (JD) radi update skoro svaki dan, sve prati i hvata. Jedino ako je kod u nekoj šari ili bljuvotini pa ne ubode iz prve. USD se update-ovao zadnji put na računaru Vuka Brankovića. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Umorio se :) ....meni sa jdownloaderom uvati skoro svaki put..ako ne ufati onda nastavi dalje da `pogadja` dok ne potrefi :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Pa sto onda trazi za skoro svaki da unosim kod :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: ::
Jesi probao sa custom CLR skriptom, pa nju u JD ? http://cryptload.info/clr/ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kako ja da resim problem reconnecta sa mojim bilde WAG200g ?! :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Otvori reconnector sto ti baxonja poslao i prekopiraj `kod` na mesto gde vidis na slici sto ti je isto bax dao ..( na dnu u jd )
Ajd uzdravlje :)
:: ne kontam ? :: kako da je ubacim u JD :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.