Sta koristite od add-ons-a za Firefox i za sta sluze ? Ja za sad koristim samo Adblock za ubijanje flash animacija. Hteo bi jos neke da probam,al ne znam sta ima dobro i korisno i za sta tacno sluzi.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
sluze da poboljsaju firefox, znaci dodaju mu neke nove funkcije ili opcije. ja ih imam mnogo, ovo su samo neki od njih... [napomena: ako natovaris ffx sa milion doticnih, ima da cekas ceo dan da se upali prozor kada kliknes na njega...:) ]
bookmark duplicate detector custom download manager -ima i bolji addon al ne radi za verziju 3.0 download statusbar google preview linkification noscript sxipper - addon je zakon!:) tab mix plus, tab popup, tab counter...
Na prosloj instalaciju windows i firefoxa 3 kad sam ubacio extenzije Flashkiller i Adblock kad otvorim stranicu koja ima flash fajl na sredini mi je bilo kao dugme play, da dozvolim da se pokrene flash. Sad to nemam. Kako to da vratim ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
O5 mi Firefox prozdire memoriju, a imam Adblock plus ? Sta nisam uradio kako treba ? Na prosloj instalaciji win nsiam nista cakaco i radilo je ok posle Adblocka !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.