Jel nekom radi danas linkovi sa megauploada ? Meni ne moze da uhvati link uopste ? Sta se bre ovo desava ? Skidam vec mesecima i radilo je uvek OK. Linkovi koje koristim postoje. Za dowload koristom USDownloader.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Ma jok i ne moze, pogledaj po Youtube-u. E smorio me ovaj potpis, moracu da ga promenim! Ionako necu da kupim 330CD nego ovu novu iz serije 5, ne mogu o5 kupea!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
On bi možda i išao 250km/h, kad bi bio jedno pola tone lakši.
Ovako, 220, ako te ukenja 226 na nekoj nizbrdici :)
Inače, sve preporuke za 330Xd, ako ti je skup benzin. Taman brz za gradsku vožnju i ne troši preko 8.5L/100km srpskog evro-dizela, neke ``umerene``, do 3500rpm, vožnje.
Inače, sa megaupload-a sam jutros skinuo Hitman Contracts, preko jDownloadera, i, koliko se sećam, sve vreme je bio do yaya protok.
Pa i za moju Astru pise da ide 203 km/h, a ja sam je vozio do blokade, 220 km/h ! :) Extra je 330 Xd, ali mnogo para za tako mali auto, uzecu skoro sigurno 530d E60 (valjda je ta oznaka ovog zadnjeg).
Čini mi se da ti stvarno nisi svestan da brzinomer automobila, čak i kada je potpuno nov, očitava brzinu tačno samo donekle, u velikoj većini slučajeva do 100 km/h, a inače je količina greške između 10 i 20% kada kazaljka prikaže ``maksimalnu brzinu``, tako da, budi srećan ako ti je dupe osetilo 200 km/h u toj Astri.
Mislim da tek najskoriji Maserati Quattroporte ima veliku preciznost tog analognog brzinomera, mislim da je do 160km/h, i to je kao `pojam`.
A i na 99% ``civilnih`` automobila, na poslednjih 500-700 rpm pre blokade samo se povećava temperatura, opterećenje i potrošnja, a snaga i obrtni momenat mogu samo postati manji nego pre tog dela, kao i radni vek, tako da, ako ne budeš često vozio do blokade, motor će imati sve šanse da preživi nekoliko godina i eventualno ne unesreći momentalno nekog virtuelnog budućeg kupca.
:: Ma jok i ne moze, pogledaj po Youtube-u :: E smorio me ovaj potpis, moracu da ga promenim! Ionako necu da kupim 330CD nego ovu novu iz serije 5, ne mogu o5 kupea :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Ne moze 250 al moze 240 ako mislis na E46 seriju,jedno je koliko pokazuje cajger a drugo koliko je realna brzina.Imao sam e36 325i i nece vise od 235,sad imam 328i on zakuca skroz na satu ali smo ga merili na gps-u tacno 245. Sve preporuke za ovu novu e60 seriju probao sam 530d 231 konj i ide kao mecava,jos kabi se mogao isprsiti za 535d... Al smo otisli u off
Ma de cu 535! I za 530 se razmisljam zbog registracije! Vozio sam se u dzipu X5 3.0D odusevio sam se kako vuce ono cudo od 2 tone! Ubija kako ide! BMW ima najagresivnije dizele !
Megaupload kodove čita anticaptcha u JDownloaderu ko ništa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jebote Megaupload trazi ukucavanje brojeva za svaki fajl! Oce li ga provaliti ili je MU proslost za USD ? :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Jebote sad cu morati da instaliram i namestam JDownloader. Videcemo kako ce proci ono namestanje, al prvo da se setim sta mi je Bax rekao za moj ruter.
Bax ne radi mi reconnect u JD-u ! Izabrao sam svoj ruter, verziju 1.01.06 firmware (taj i imam), ukucao pass. Samo krene na test reconnect i nista, uvek failed, probao sa i druge firmware za WAG200g i nece ni jedan! Jebem ti! Sta ga jebe ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.