RazoR_89 Kada pokusham da se ulogujem izbacujemi owaj text.... ` Incorrect Email/Password Combination Facebook passwords are case sensitive. Please check your CAPS lock key. You may also try clearing your browser`s cache and cookies by following these instructions.`pokushawao sam i sa drugix rachunara,ali ne mozhe i ne mozhe....username i password su oky...100%.........
Tamo se kradu šifre k`o dobar dan. A sve mislim i da je to `slučajni` propust. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Re: Facebook:problem pri logowanju....HELP!!!!!!!!!
16.02.2009. 16:45
status: user broj poruka: 3053
Prijatelju,neko ti je hakovao komp,i ukrao identitet(sifre i korisnicka imena...)...Sto kaze kolega Bax,tamo ti je to k`o dobar dan...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: RazoR_8 :: Kada pokusham da se ulogujem izbacujemi owaj text... :: ` Incorrect Email/Password Combinatio :: Facebook passwords are case sensitive. Please check your CAPS lock key. You may also try clearing your browser`s cache and cookies by following these instructions.`pokushawao sam i sa drugix rachunara,ali ne mozhe i ne mozhe....username i password su oky...100%.........
Re: Re:Facebook:problem pri logowanju....HELP!!!!!!!!!
16.02.2009. 16:57
status: user broj poruka: 3053
Neko te je dobro s*ebao... Potrudi se ti da STO PRE Oboris sadasnji windows,podignes novi,i STO PRE promenis SVE tvoje sifre i korisnicka imena na svim sajtovima gde si se do sada registrovao,na svim tvojim mejlovima.... Mozda sada imas neki maliciozni program u kompu(trojanac),koji preko neta u pozadini salje hakeru sve tvoje poverljive podatke bez tvog znanja...ili mu u potpunosti otvara neki port preko kojeg haker moze u potpunosti da ima pristup tvom kompu....Prvo obori sistem pa onda sve ostalo...
:: :: RazoR_8 :: :: Ne mozhe ni to,gowori kao da mail nije registrovan..............
Samo se ti tesi...Sajtovi tog tipa su k`o stvoreni za hakere,kradje,spijuniranja...Najcesce se koristi lakovernost ljudi(najcesce mladih i neiskusnih) i njihovo neznanje i neupucenost u racunare i net... Kakvih sam se navlakusa nagledao radeci mnogim ljudima sisteme,cicsenja kompa....pa ono je smesno...a najcesce su ljudi nasedali sto je jos smesnije... Nisi ni svestan cega sve ima...
:: :: predji na myspace tamo nema kradje i tih sranja... :)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.