Znaci nemam vise reci da opisem koliko sam razocaran! Najgore sto nisam znao za foru da ne mozes da imas Trafficshare paket ako ti nije aktivan Premium nalog!Znaci paketi kao paketi nisu odvojeni vec moras da imas i jedan i drugi!Pa to je strasno!Treba da ih je sramota zaista!Pod hitno cu da se preusmerim na neki drugi download servis!Ovo je definitivno katastrofa! Ne znam samo koliko im para treba da bi ispostovali korisnika?! Sramota da nema dalje!
To je halapljiva, retardirana, stoka koja se stalno predomišlja i menja strategije i uslove. Zato ih i peglam sa JDownloaderom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Cucemo se kasnije da mi objasnis kako da ga podesim jer mi nesto ne radi!Idem sad pa necu biti tu! Ne da su stoka nego nemam reci da opisem taj njihov stav,tj ponasanje!Ne znam,ogorcen sam jako!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: To je halapljiva, retardirana, stoka koja se stalno predomišlja i menja strategije i uslove :: Zato ih i peglam sa JDownloaderom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Jel bi mogao da napises detaljan guide sa svim podesavanjima za jDownloader? I po mogucnosti da objasnis sta radis sa onim externim reconectorom, tj. kako se koristi... Ja sam probao ali se nesto gubi i ne da preko 30 kila po seqndi... Ja imam 1MB kod Telekoma...Isto MT882, rozi:)!!!
U programu imaš Recconect među opcijama, odabereš external i daš mu putanju do exe/cmd fajla iz arhive. Radi ko sat.
Password: felna Nemaš nikakve mudrolije, gde da skine, auto pactcha za sve share sajtove, za koliko minuta da rade re-check ako captcha ne uspe iz prve, da li da raspakuje DL fajlove, da li da prekida DL sa reconnectorom ako skidaš više odjednom sa više share sajtova.....pauza između DL-ova....i to je od prilike to. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jel bi mogao da napises detaljan guide sa svim podesavanjima za jDownloader :: I po mogucnosti da objasnis sta radis sa onim externim reconectorom, tj. kako se koristi.. :: Ja sam probao ali se nesto gubi i ne da preko 30 kila po seqndi.. :: Ja imam 1MB kod Telekoma...Isto MT882, rozi:)!! :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: ::
Ne koristim Premium, našao sam na nekom drugom sajtu tu skriptu za recconect, ta tvoja je dostigla limit od 10 download-a. Uglavnom, i ova radi, verovatno je ista. Isto koristim MT882 preko LAN-a.
Nego, u polju Reconnect, koje su ti vrednosti za ona 4 dole s**nja ?
U Download/Network pa Internet & Networksettings, ona 3 ?
U Download control, ona 4 ?
I, u Advanced Settings, External IP Check Interval ?
Sinoć sam ostavio da skida jedno 20 GB, jutros sam video da je skinuo možda 1.5 a ostalo stoji, kao da se zabagovao ruter ili ga je skripta nekako za*ebala.
Vala, ne da su preterali, nego se najiskrenije nadam da ce im se ova trenutna strategija obiti o glavu! Cesto su oni imali izlete u pogresnom smeru kada je politika poslovanja u pitanju, a sada su otisli bas u krajnost! Pa zar pored svetske krize da budu toliko halapljivi!!?? Bas dugo sam korisnik rapid usluga i bogami lomim se da prestanem, sve vise i vise skidam preko CryptLoad-a, sto sa rapida, sto sa netload-a ili megaupload-a, tako da ako se svi budu vodili ovom vrstom download-a verujem da ce brzo ljudi sa rapid-a da uvide svoje `katastrofalne` greske!
Samo mogu reci jedno: HVALA LJUDIMA KOJI IZMISLISE CRYPTLOAD I SLICNE PROGRAME!!!
:: Znaci nemam vise reci da opisem koliko sam razocaran :: Najgore sto nisam znao za foru da ne mozes da imas Trafficshare paket ako ti nije aktivan Premium nalog!Znaci paketi kao paketi nisu odvojeni vec moras da imas i jedan i drugi!Pa to je strasno!Treba da ih je sramota zaista!Pod hitno cu da se preusmerim na neki drugi download servis!Ovo je definitivno katastrofa :: Ne znam samo koliko im para treba da bi ispostovali korisnika? :: Sramota da nema dalje :: :: I Want to believe - The truth is out there :: ::
Jes, der iz: ikucaj mu IP rutera, i name & pass. Jedan od ova dva Firmware-a mora da radi. http://img4.imageshack.us/img4/9417/sshot1rm3.jpg _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax sta si bese rekao za JDownlad, jel ima reconnect za Linksys WAG200g :: Meni preko dana USDownloader radi sporo i sa rapidom i sa megauploadom :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Ne. NetLoad u MegaUpload mogu da se puste u toku dana i ići će relativno OK. Od 1 noću pa do recimo 12-13h popodne to piči ko zmaj. NL u MU - 400++, RS =< 240 kb/s.
A verovatno su primetili svi koji imaju moj hotmail (MSN), da u tom periodu počinje nešto da mi puca veza . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: I skidas ceo dan full brzinom :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Nema šanse. Bar ja nisam uspeo. To je limit napravljen isključivo da bi se premium korisnicima obezbedio max/full protok kad god je to moguće. Noću, logično ima manje ljudi koji nešto sapeglavaju sa neta, pa nama krene kb/s da se pentra. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa tako je meni i na USD-u. Prako noci 200 kbps, adanju od 50-100 se vuce :: Zar ni na jednom ne radi preko dana preko 100 kbps :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Ni na jednom!!! Rapid ogranicava brzinu nama free korisnicima,cim malo postane guzva,tj. cim ovi premium navale da skidaju(a to je obicno u popodnevnim casovima)
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Pa tako je meni i na USD-u. Prako noci 200 kbps, adanju od 50-100 se vuce :: Zar ni na jednom ne radi preko dana preko 100 kbps :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
1. Da li ovaj trik moze da upali na Huawei HG520s ?
2. Da li je ovo resenje za automatizam skidanja do kraja bez potrebe za intervencijom (nadam se) ?
3. Generalstab dodeljuje Medalju Casti General Pukovniku bax2003 za zasluge za uspesno izvrsenje zadataka u reonu Pcberzanske racunarsko-internetske armije.
Mislio sam na to da kada skidam neki film ili igru sa RS, MU ili neceg treceg da li taj program moze da privede kraju skidanje parcica jedno za drugim dok ne zavrsi konkretni film ili igru (naravno pod uslovom da ne zezne posao EPS ili nase sjajne internet linije).
:: :: JD ima skriptu za HG510 Telekomov modem, pa probaj tu varijantu :: Dašta, do intervencije, dok se ne napuni svih 25 hard diskova u kućištu :: :: A jesu ti tako rekli :: E onda nek ti nabudži onaj ko ti je to rekao, ja ne umem :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Re: Meni i dalje nije jasno zasto se ljudi loze smo na RS
16.02.2009. 23:07
status: user broj poruka: 12057
Skida sa više share sajtova odjednom. Proverio više puta. Zato i ima fora da ti ne radi reconnect dok je dl u toku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Netload, MU, RS.. :: :: Ova tri sajta i ciao, samo u CL stavis tri paralelna linka i nema potrebe za rekonekcijom :: :: Ne znam da li taj JDownloader moze da radi sa tri sajta simultano :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Ne zelim da pokrecem nikakvu svadju, ali: Predjite na torrent, ja nemam takvih problema a brzina mi ide uvek od 105-115kb/sec za 1mbit vezu na Telekomu.Jeste da ima da se zeza malo oko podesavanja rutera al posle sljaka normalno cak ima i jedan rumunski sajt gde je brzina uvek 100% a ima da se poruci softver koji stigne za 1 dan ako ga vec nema. (www.bitshock.org)
U Flashget-u se nista ne podesava, ubacis torent i skidas, samo da naletis na privatni tracker,...
Pozdrav!
:: :: :: Ne zelim da pokrecem nikakvu svadju, ali :: Predjite na torrent, ja nemam takvih problema a brzina mi ide uvek od 105-115kb/sec za 1mbit vezu na Telekomu.Jeste da ima da se zeza malo oko podesavanja rutera al posle sljaka normalno cak ima i jedan rumunski sajt gde je brzina uvek 100% a ima da se poruci softver koji stigne za 1 dan ako ga vec nema :: (www.bitshock.org)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.