Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Neki provajder za Download Servis!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Neki provajder za Download Servis! 13.02.2009. 00:03 T15391

status: user
broj poruka: 18472
Posto vidim da od ovog Rapidshare nema `leba jer pisljivih 2.6 GB koji potrosm za manje od 2h me ubise u pojam!Ovo je sramota sta bre rade,ispizdeo sam vise maximalno!
Postoji li neki provajder,zastupnik Premium naloga tipa Megaupload,Netload,Depositfile isl..Najvise bi mi odgovarao Netload posto vidim da se prvo tu upload-uje pa posle ide i na Rapid!

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 13.02.2009. 00:12 #96278

broj poruka: 12057

Ako mene pitaš JDownloader je rešenje svih problema. Pustim ga i sve radi sam: MU, RS, NL, DF.....jel ti funkcioniše reconnect ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

gile23 ... 13.02.2009. 00:21 #96285

broj poruka: 9121
Megaupload mozes dzabe da dobijes premium account, imas i dozivotni account na megaupload-u, imas u megaupload manager-u kao ako dobijes tri ista znaka dobijes dzabe ili 2,7 ili mesec dana premium account, a neki su to hackovali pa ga dobiju odma, googlaj po netu, a taj Netload skidao sam jednom kao free, 100MB na sat ogranicenje za free, posto ja to skinem za 15 min., onda pukne download, ali ima dosta stvari na njemu, a rapidshare je posebna prica!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: 13.02.2009. 00:34 #96294

Jao..Mrzi me to..Hocu da budem miran sa nekim Premium-om!Ako nista to mi je poslednja nada..Nisam jos probao.

::
:: Ako mene pitaš JDownloader je rešenje svih problema. Pustim ga i sve radi sam: MU, RS, NL, DF.....jel ti funkcioniše reconnect ?
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: 13.02.2009. 00:37 #96295

Setup, 2 min podešavanje, i uživanje. I štekneš kintu za something.....

:: Jao..Mrzi me to..Hocu da budem miran sa nekim Premium-om!Ako nista to mi je poslednja nada..Nisam jos probao
:: I Want to believe - The truth is out there
:: ::
:: :: Ako mene pitaš JDownloader je rešenje svih problema. Pustim ga i sve radi sam: MU, RS, NL, DF.....jel ti funkcioniše reconnect ?
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
SkyFire Re: Re: Re: Re: 13.02.2009. 00:40 #96297

Kapiram ja da to radi kao Cryptload..Mene muci to kako skida i u kojoj brzini..Grabuje linkove?Koliko se gubi na cekanju?Postoji li uopste cekanje?Ne moguce da radi na sistemu premium naloga!

:: Setup, 2 min podešavanje, i uživanje. I štekneš kintu za something....
:: :: Jao..Mrzi me to..Hocu da budem miran sa nekim Premium-om!Ako nista to mi je poslednja nada..Nisam jos probao
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: ::
:: :: :: Ako mene pitaš JDownloader je rešenje svih problema. Pustim ga i sve radi sam: MU, RS, NL, DF.....jel ti funkcioniše reconnect ?
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: 13.02.2009. 00:49 #96304

Ako ti reconnect radi kako treba, čekanje je onoliko koliko se čeka kao free user na prvi download ili pre prekoračenja limita za free download.

Experimentiši malo. Kod mene sa MT882 modemom i externim reconnetorom - reset modema 10-20s i 50s do početka downloada. To je u slučaju RS-a.

Ostali, koji imaju kuckanje šifre stvari stoje ovako. Anti captcha radi savršeno kod MU-u, a NL recimo ubada u 50%. Što nije ništa strašno. Ako ne ubode šifru odma, pa vreme koje mu ukucaš opet, otvara link ponovo.

Staviš auto captcha i legneš da spavaš, probudiš se a on skino X GB. Koliko je X zavisi od togak oliko si spavao

SkyFire Re: Re: 13.02.2009. 00:50 #96305

Evo sad skidam neku verziju..Ajd da probam majku mu,smorio me RS Premium!

:: Ako ti reconnect radi kako treba, čekanje je onoliko koliko se čeka kao free user na prvi download ili pre prekoračenja limita za free download
:: Experimentiši malo. Kod mene sa MT882 modemom i externim reconnetorom - reset modema 10-20s i 50s do početka downloada. To je u slučaju RS-a.
:: Ostali, koji imaju kuckanje šifre stvari stoje ovako. Anti captcha radi savršeno kod MU-u, a NL recimo ubada u 50%. Što nije ništa strašno. Ako ne ubode šifru odma, pa vreme koje mu ukucaš opet, otvara link ponovo.
:: Staviš auto captcha i legneš da spavaš, probudiš se a on skino X GB. Koliko je X zavisi od togak oliko si spavao
Equinoxe Re: Re: Re: 13.02.2009. 00:52 #96307

Sad ćeš da pitaš dal sam prso. Sa NL sam za 3-4 dana const svukao 36GB. Neki untouched blue ray. Trenutno je u playlisti u JD-u 1100 partova nečega što odavno jurim. Sve RS. Biće gotovo za par dana.

:: Evo sad skidam neku verziju..Ajd da probam majku mu,smorio me RS Premium
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ako ti reconnect radi kako treba, čekanje je onoliko koliko se čeka kao free user na prvi download ili pre prekoračenja limita za free download
:: :: Experimentiši malo. Kod mene sa MT882 modemom i externim reconnetorom - reset modema 10-20s i 50s do početka downloada. To je u slučaju RS-a.
:: :: Ostali, koji imaju kuckanje šifre stvari stoje ovako. Anti captcha radi savršeno kod MU-u, a NL recimo ubada u 50%. Što nije ništa strašno. Ako ne ubode šifru odma, pa vreme koje mu ukucaš opet, otvara link ponovo.
:: :: Staviš auto captcha i legneš da spavaš, probudiš se a on skino X GB. Koliko je X zavisi od togak oliko si spavao
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
SkyFire Re: Re: Re: Re: 13.02.2009. 01:03 #96311

Ne prepoznaje mi ruter ovaj jdownloader!

:: Sad ćeš da pitaš dal sam prso. Sa NL sam za 3-4 dana const svukao 36GB. Neki untouched blue ray. Trenutno je u playlisti u JD-u 1100 partova nečega što odavno jurim. Sve RS. Biće gotovo za par dana
:: :: Evo sad skidam neku verziju..Ajd da probam majku mu,smorio me RS Premium
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Ako ti reconnect radi kako treba, čekanje je onoliko koliko se čeka kao free user na prvi download ili pre prekoračenja limita za free download
:: :: :: Experimentiši malo. Kod mene sa MT882 modemom i externim reconnetorom - reset modema 10-20s i 50s do početka downloada. To je u slučaju RS-a.
:: :: :: Ostali, koji imaju kuckanje šifre stvari stoje ovako. Anti captcha radi savršeno kod MU-u, a NL recimo ubada u 50%. Što nije ništa strašno. Ako ne ubode šifru odma, pa vreme koje mu ukucaš opet, otvara link ponovo.
:: :: :: Staviš auto captcha i legneš da spavaš, probudiš se a on skino X GB. Koliko je X zavisi od togak oliko si spavao
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: 13.02.2009. 01:13 #96315

Koji je ruter u pitanju ? Jesi ga pustio da odradi update ?

SkyFire Re: Re: 13.02.2009. 01:17 #96318

Jesam..Onaj roze Huawei..Vrteo,vrteo i na kraju ne moze da nadje..Zezacu se posle sa tim..Odoh da jedem..

:: Koji je ruter u pitanju ? Jesi ga pustio da odradi update
psihoyu re 13.02.2009. 01:18 #96319

broj poruka: 1191
Sta ti Bax imas od opreme za net ?
Ja koristim malo modem,malo ruter Linsys WAG200g i sa USDownladerom skinem od 4-12GB dnevno sa Megauploada.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

Equinoxe Re: re 13.02.2009. 01:26 #96322

Huawei MT882 i TP-Link WR340G.

@SkyFire
Evo ti externi USB i LAN reconnector za taj ruter:
http://rapidshare.com/files/197412954/Reconnectors.rar.html

:: Sta ti Bax imas od opreme za net
:: Ja koristim malo modem,malo ruter Linsys WAG200g i sa USDownladerom skinem od 4-12GB dnevno sa Megauploada
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
psihoyu re 13.02.2009. 02:35 #96332

Probah i ja taj Jdownloader pre i nije radilo dobro, ceka 15min za rapid linkove.
Ima li reconector za Linksys WAG200g ?
Jel taj tvoj TP-Link WR340G wireless ruter/adsl modem ili samo ruter ?

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

Equinoxe Re: re 13.02.2009. 02:47 #96334

TP-link je samo ruter. Iz MT u TP pa u kompove.

Ima podršku za taj Linksys, sad sam proverio sa sveže update-ovanim JD-om.

:: Probah i ja taj Jdownloader pre i nije radilo dobro, ceka 15min za rapid linkove
:: Ima li reconector za Linksys WAG200g
:: Jel taj tvoj TP-Link WR340G wireless ruter/adsl modem ili samo ruter
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
psihoyu re 13.02.2009. 03:05 #96337

Daj link za taj JDown da proam.
Kako si spojio aDSL modem na ruter ? Ovaj moj modem ima samo USB kabl.

Equinoxe Re: re 13.02.2009. 03:07 #96338

http://jdownloader.org/

Ne možeš nikako. Ovaj Huawei ima LAN/USB. Znači Huawei LAN -> TP WAN

:: Daj link za taj JDown da proam
:: Kako si spojio aDSL modem na ruter ? Ovaj moj modem ima samo USB kabl
gile23 ... 13.02.2009. 09:35 #96355

@Bax recconect ne funkcionise ako si na USB-u, znaci samo ako si na LAN-u, nego ovaj MT882 je tesko sranje za Vistu, da ga jbs ne moze normalno da radi ili ja to nemam nove drivere, ali net sam uzeo godinu dana posto je izasla Vista, a ovaj Cryptload nije los program, ja sam sa 1024/128 sa rapida za dan u vrh glave preko CryptLoad-a uspeo da svucem oko 2GB, jer kod mene je ovako cim prodje negde 14:00 download pocinje ovako skinem 400 kb, cekanje 2 sekunde pa ponovo krene da skida 400 kb, pa sve tako, i tako se download sa 15 minuta produzi na 1 sat ovo se desava i u browseru, a u jutarnjim casovima je sve normalno, i preko browsera i preko Cryptload-a,...

Pozdrav!

nenika Re 13.02.2009. 10:36 #96363

broj poruka: 1133
@gile23 radi i na USB recconector

doca80 Re: ... 13.02.2009. 10:52 #96370

broj poruka: 3053
Gile,to usporenje u popodnevnim casovima nije zbog MT882,nego zbog rapida...Za free korisnike se ogranicavaju brzine download-a cim ovi premium nagrnu i krenu da skidaju malo vise,a to obicno pocinje popodne kad se masa ljudi vrati kuci sa posla... Mora da radi reconect i preko usb-a... Jel ti se desi da ti cesto pukne konekcija,jednostavno se izgubi net iz cista mira...to je cest problem za MT882 i Vistu...ako ti se desi cesto,ima resenje...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: @Bax recconect ne funkcionise ako si na USB-u, znaci samo ako si na LAN-u, nego ovaj MT882 je tesko sranje za Vistu, da ga jbs ne moze normalno da radi ili ja to nemam nove drivere, ali net sam uzeo godinu dana posto je izasla Vista, a ovaj Cryptload nije los program, ja sam sa 1024/128 sa rapida za dan u vrh glave preko CryptLoad-a uspeo da svucem oko 2GB, jer kod mene je ovako cim prodje negde 14:00 download pocinje ovako skinem 400 kb, cekanje 2 sekunde pa ponovo krene da skida 400 kb, pa sve tako, i tako se download sa 15 minuta produzi na 1 sat ovo se desava i u browseru, a u jutarnjim casovima je sve normalno, i preko browsera i preko Cryptload-a,..
:: Pozdrav
gile23 Re: 13.02.2009. 12:22 #96385

Meni ne radi, samo resetuje Link narandzasta lampica na modemu a IP ostaje isti i ceka se 15 minuta, za Lan nisam probao, kada bi ono cudo moglo da se dekompajlira i da se ubaci IP changer za MT882 to bi bilo ludo, a to sto Doco kazes to ne da je cest problem nego je mnogo cest problem, jednom mi se desilo da se u 5 minuta dva puta izgubi lampica za USB tj. net odjednom prestane, to mi se desavalo na Visti 32bit a ne na XP-u 32bit, zadnjih dana mi se manje desava, ako znas resenje pricaj odmah, a sto se tice brzine rapida u popodnevnim casovima, bio sam u skoli oko 18H imamo net i ja pustim preko rapida ono full brzina, a kuci je u isto to vreme ono 400kb i da dodam @Sky taj kes sto si dao za te premium accounte si mogao da iskoristis i da zamenis devojci taj 9800GTX+ za GTX280, ako ti devojka za ovo cuje da su ti igrice i filmovi preci od njega nadrljao si
!

Pozdrav!

nenika gile 13.02.2009. 12:30 #96388

broj poruka: 1133

Sad sam stigo kući daj E-mail
gile23 Re: gile 13.02.2009. 12:42 #96391

gile93.ilic@gmail.com, idem sad u skolu moci cu aktivno da se dopisujem negde oko 19:30h, a imam informatiku u skoli oko 17h tri casa pa cu da vidim da ti odgovorim na mail.

Pozdrav!

:: Sad sam stigo kući daj E-mail
Mashinac Sky 13.02.2009. 13:08 #96398

broj poruka: 192
Pa ako ti kinta nije problem ti uplati trafic Share kod rapida i budi miran..
1100dindzi je ja mislim 100gb, imash i 500 i 2500gb, pa shta ti je po volji...
Ja skidam i na free sa cryptom a imam i premium pa na smenu .)

doca80 Re: Re: 13.02.2009. 16:13 #96429

broj poruka: 3053
Resenje-u browser kuca 192.168.1.2(ovo je ako je net preko usb-a),username ADMIN,password ADMIN,kad se konektujes ides na BASIC pa na ADSL MODE,izaberes MULTIMODE iz podesavanja,pa SUBMIT,pa TOOLS,pa SAVE REBOOT,stajace obelezeno SAVE klikni SUBMIT,sacekaj malo,pa REBOOT,pa submit,i gubljenje konekcije prestaje... Ako slucajno MULTIMODE opcija ne radi,kombinuj neke druge opcije pa nadji onu koja ti najbolje radi(ADSL2,ADSL2+...)...pozzzzzz

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Meni ne radi, samo resetuje Link narandzasta lampica na modemu a IP ostaje isti i ceka se 15 minuta, za Lan nisam probao, kada bi ono cudo moglo da se dekompajlira i da se ubaci IP changer za MT882 to bi bilo ludo, a to sto Doco kazes to ne da je cest problem nego je mnogo cest problem, jednom mi se desilo da se u 5 minuta dva puta izgubi lampica za USB tj. net odjednom prestane, to mi se desavalo na Visti 32bit a ne na XP-u 32bit, zadnjih dana mi se manje desava, ako znas resenje pricaj odmah, a sto se tice brzine rapida u popodnevnim casovima, bio sam u skoli oko 18H imamo net i ja pustim preko rapida ono full brzina, a kuci je u isto to vreme ono 400kb i da dodam @Sky taj kes sto si dao za te premium accounte si mogao da iskoristis i da zamenis devojci taj 9800GTX+ za GTX280, ako ti devojka za ovo cuje da su ti igrice i filmovi preci od njega nadrljao s
:: Pozdrav
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs