Imam 2 kompjutera koja su medjusobno umrezena. Radi se o desktop racunaru i laptop. Na desktop tj glavni je povezan modem za kablovski internet, a laptop ima internet preko mreze, tj preko glavnog. Znam, da je rooter najbolje resenje, ali za sada je ovako. Problem je sledeci: glavni kompjuter stalno izbacuje gresku (sto se vidi na slici) a kada se to desi, na laptopu nema internet tj nemam mrezu uopste, dok na glavnom ima. Restartujem glavni, sve normalno 15-ak min, pa ajmo opet ispocetka Generic host process. Probao sam sa formatiranjem i reinstalacijom windowsa, ali nedelju dana nakon toga opet ista stvar. U cemu je problem? Virus ili sta?
INstalirao, i opet: generic host process... I to se javlja 10 minuta nakon restarta, i stalno tako. Ne znam vise sta da radim. Da li neko zna neko drugo recenje osim ovog gore navedenog? Trenutno mi pirane nisu problem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.