Imam wireless 256/128 kpbs,download bi trebalo da ide do 32 kb/s,medjutim meni je na bitcometu (posto uglavnom sa njim skidam sve sa neta) prosek oko 25 kb/s.Smanjio sam upload na 3kb/s jer kad stavim vise drasticno mi opadne download,kao firewall koristim zone alarm 6.xxx,a kao antivirus koristim avast 4.8. I kad skidam jedan fajl,i kad skidam vise,retko kad ide vise od 25 kb/s. Da li bi moglo nekako da se podesi bitcomet,ili mozda neki drugi torrent browser,pa da iskoristim maximalan download od 32 kb/s? I sta je po vama najbolje koristiti od ponudjenih torrent browsera?Meni najvise odgovara Bitcomet,jer ima listu torrent sajtova sa leve strane,a i sajtovi se otvaraju u okviru njega.
Probaj da skidas neki direktan link, cisto da proveris da li postizes uopste 32KB, ako postizes znaci da ti je konekcija dobra ali torrent je takav kakav je pa ti tu nema pomoci, ako i onda ne postizes brzinu (probaj sa nekoliko razlicitih linkova) onda moguce da ti je signal slab pa imas previse gresaka pa se protok gubi na ponavljanju paketa sa greskom.
Meni se cini da to tebi sve lepo radi.Ja imam wireless 512/384 i torrent mi nikada ne prelazi 50 kbps,a signal mi je 100%. Probaj µTorrent,jednostavniji je,zauzima manje resursa,a ucinak je isti. Ako ti sa direct linka(kao sto kaze Vaskev)vuce 32 kbps,onda nema brige. Probaj i sa nekim speedtest-om. Pozz!
Pazi sad ovo. Ja imam 1/1Mbit i dl mi ne prelazi 32kB/s. Pa ti sad gledaj. :(( Ponekad odo na 80-90kB/s ali to traje pola dana-dan, ne vishe. Ja bi ubio kad bi mi islo barem 50Kb/s... A kad pustim upl do kraje idi preko 100kB/s.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.