Rapidshare Premium, koj program za Download??? Hitno
STRANA 1 OD 1
BAnefi
Rapidshare Premium, koj program za Download??? Hitno
30.01.2009. 18:26
T15044
status: user broj poruka: 114
Do skoro sam koristio RapGet, sada ne radi... Da li znate kako da ga pedesim da radi ili neku alternativu za njega... Ne mogu da skidam link po link mnogo smara. Hvala puno. B.F.
Program je majka. Za poslednja 3-4 dana skino sam preko 35 GB. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Probaj JDownloader (ukucaj u Google), dobar je i za free korisnike :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
Samo ubacis linkove i stavis da ti sam program otpakuje fajlove koje skidas...naravno napises koja je sifra za te fajlove u malom boksu i program sam sve radi (npr. ako skidas filmove i tako to)...Znaci po meni najaci program,vrlo lagan za koriscenje ...A probao sam dosta programa takvog tipa..nijedan nije primaci....
Konkretnijeg od ovog nemas ides dole kod Windows i izaberes prvi miror znaci Miror1 ili 2 svejedno...Oni dole drugi su za druge operativne sisteme njih nemoj...
Free user, IPchange.exe itd. Pa nek stavljaju limit kakav oće... A tek NetLoad......samo tiću, prestao sam da brojim.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: 35 gb za 3-4 dana??? Na koju foru kad daje 80gb za mesec? Kako funkcionise :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: :: :: Program je majka. Za poslednja 3-4 dana skino sam preko 35 GB :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ::
Skinuh ovaj IDM i nije tako los, jako brzo skida..... Ali ima drugi problem sada... nece da krene da skida sledeci fajl po zavrsetku prethodnog, a u settingsu stoji ona opcija automatic download... Da li je neko imao slican problem
Nisi podesio kako treba..Moras file-ove tj linkove da markiras u queue tj u sinchronization Queue..Prethodno da ides na scheduler i namestis da synchronization queue na files in queue ide jedan po jedan..Inace mozes da podesis da vuce koliko god hoces linkova od jednom ali bolje je jedan po jedan!
Da napomenem da moras da ides na site logins i da ukucas sifru i user .. Otkaci na settings da ti odmah prilepi svaki download kad povuces link!
I Want to believe - The truth is out there
:: Skinuh ovaj IDM i nije tako los, jako brzo skida..... Ali ima drugi problem sada... nece da krene da skida sledeci fajl po zavrsetku prethodnog, a u settingsu stoji ona opcija automatic download.. :: Da li je neko imao slican proble :: :: B.F. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.