Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
WIN
STRANA 1 OD 1
WRC WIN 29.01.2009. 14:41 T15008

status: user
broj poruka: 181
Imam win sp2,dali neko ima problema sa njim i kakav je?
Izbacuje mi kod nekih igara kad izlazim npr.fifa has encoured problem itd,ja zatvorim taj prozor i sve ok radi dalje.
Da li da instaliram drugi win npr. sp3? ili neka druga solucija?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ssinger Uvek navedi koji win! 29.01.2009. 14:58 #93165

broj poruka: 161
Kapiram da je u pitanju Windows XP SP2, ali uvek treba navesti verziju win-a kad se opisuje problem. To sto se javlja nakon izlaska nije mnogo neobicna stvar. Meni se vise puta desavalo da se potripuje i da izbaci neki problem, ali kao sto kazes, sve radi ok. Ako te ne smara uradi reinstall windows-a pa mozda nece da se pojavljuje vise. Mozes i XP SP2 ili SP3 da stavis. Ako nemas SP3 integrisan, inastaliraj ga cim instaliras win.

Windows Vista ZAKON!

Stripy xp sp2 29.01.2009. 17:01 #93201

broj poruka: 4163
radi korektno i stabilno. To što ti izbacuje greške može da bude bilo šta, a nisi ni naveo hardver koji imaš. Ako ti je sistem zreo za reinstalaciju možeš slobodno da ubaciš sp3

ICEsd Ms sajt 29.01.2009. 18:32 #93238

broj poruka: 2157
SP3 download:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5B33B5A8-5E76-401F-BE08-1E1555D4F3D4&displaylang=en

Instaliraj normalno win xp sp2 skini posle sa link-a gore sp3 i instaliraj win ce biti mnogo stabilniji i brzi(ja brzinu nisam primetio jer danasnji racunari su dosta brzi).

Neke igre kao GTA 4 zahtevaju sp3 da bi radile (nisam probo tako sam cuo zale se mnogi na to).

Moj savet ti je da ne skidas integrisane verzije windows-a osim ako nisu ciste Ms verzije jer gotvo sve integrisane verzije imaju neke dodatke koje znaju da zakomplikuju zivot a neke i addware i spyware.Dakle skini cistu verziju wina bez ikakvih dodatak (Black xp itd..) i instaliraj na njega sp3 neces se pokajati.
Ako ti bas treba neki porogram da bude intengrisan koristi Hirens boot cd i ghost program da sa njim napravis image svog xp sa programima na hdd ili dvd, bice cisti i znaces sta je tacno na njemu.
Plamen re 29.01.2009. 19:36 #93266

broj poruka: 2836
GTA 4 moze da radi i na XP SP2, samo se ide desni klik na ikonicu properties / compatibility / Widnows 2000....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs