Treba malo prosvetliti ove sto postavljaju 10 tema sa istim pitanjem.....Otvoris svoju temu ko covek i tu pitas sve sto te interesuje...Nemam ja nista protiv nikog ali stvarno iritira kad vidim da jedan isti lik otvara 10 tema sa ovakvim naslovima:Pitanje za bax-a,jos jedno pitanje za bax-a,ali tu postoji jos stvari bax i tome slicno....Znaci kao sto rekoh otvoris svoju temu i tu pitas sta god hoces....
Takozvani temamozderi..Bla...Bla...Bla...Bla...A jos jedno pitanje za Bax-a...Hahahahahhahaha... Upravu si...
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Treba malo prosvetliti ove sto postavljaju 10 tema sa istim pitanjem.....Otvoris svoju temu ko covek i tu pitas sve sto te interesuje...Nemam ja nista protiv nikog ali stvarno iritira kad vidim da jedan isti lik otvara 10 tema sa ovakvim naslovima:Pitanje za bax-a,jos jedno pitanje za bax-a,ali tu postoji jos stvari bax i tome slicno....Znaci kao sto rekoh otvoris svoju temu i tu pitas sta god hoces.... :: ::
Ovaj djoko spamuje jer je moj drug, kakav nastavnik takav ucitelj xD. A koje je obecanje dao bax i na kraju crvenu fercerku ne mozes da batalis sa pesticidima kao tu tvoju, i da hocete li ja da krenem da spamujem u prvih 11 tema bice sve moje teme, dok se Zeljko ne pojavi,...
ali pratim forum od 2002 godine, i nije bilo ovakvih glupih postova, pojavili se u skorije vreme, forum je bio super i mogo si mnogo da naucis a sad se pretvorio u spamovanje i pojavu lenjih ljudi koje mrzi da pretrazuju forum za konkretnim odgovorima nego pitaju iste stvari milion puta.
Slazem se da je u zadnje vreme malo vise izrazeno to spamovanje i sl. ali pokusajte da shvatite KO to radi?!?! Gile,Djokosrb,pa oni su jos deca,imaju po 15-16 godina,njima je sad to kul,kao sto je meni bilo kul kad sam imao 15 godina da nekog zajebavam telefonom,samo su se vremena promenila,doslo je modernije vreme pa je sad zajebavanje preko neta zamenilo zajebavanje preko telefona...Ne kontaju oni bas sve na nacin na koji kontaju zreli ljudi,ne treba ih sad kriviti zbog toga do daske,ali ne treba ni dozvoliti takvo ponasanje... Drugi primer decjeg ponasanja je recimo Eseses i Plamen... Trcanje pred rudu sa ishitrenim odgovorima,ni ne procitaju PAZLJIVO temu ali odgovor daju u rekordno kratkom vremenu,pa cesto tresnu nesto `posteno`,nacin na koji odgovaraju,sklop recenica,pa jednostavno se vidi da su oni jos deca,i ne treba im uzeti za zlo to sto su mladi,sazrece,naucice... Nemojte ih samo vredjati,jer kako je tema pocela da se odvija,krenulo je u tom smeru... (sve sto sam napisao nije napisano sa namerom da nekog vredjam,samo sam pokusao malo da pojasnim situaciju)...peace...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: ali pratim forum od 2002 godine, i nije bilo ovakvih glupih postova, pojavili se u skorije vreme, forum je bio super i mogo si mnogo da naucis a sad se pretvorio u spamovanje i pojavu lenjih ljudi koje mrzi da pretrazuju forum za konkretnim odgovorima nego pitaju iste stvari milion puta :: :: Veliki pozdrav! ::
Sve si ti upravu i sve je to ok nego reci ti meni sta bi sa onom malom?
:: Slazem se da je u zadnje vreme malo vise izrazeno to spamovanje i sl. ali pokusajte da shvatite KO to radi?!?! Gile,Djokosrb,pa oni su jos deca,imaju po 15-16 godina,njima je sad to kul,kao sto je meni bilo kul kad sam imao 15 godina da nekog zajebavam telefonom,samo su se vremena promenila,doslo je modernije vreme pa je sad zajebavanje preko neta zamenilo zajebavanje preko telefona...Ne kontaju oni bas sve na nacin na koji kontaju zreli ljudi,ne treba ih sad kriviti zbog toga do daske,ali ne treba ni dozvoliti takvo ponasanje... Drugi primer decjeg ponasanja je recimo Eseses i Plamen... Trcanje pred rudu sa ishitrenim odgovorima,ni ne procitaju PAZLJIVO temu ali odgovor daju u rekordno kratkom vremenu,pa cesto tresnu nesto `posteno`,nacin na koji odgovaraju,sklop recenica,pa jednostavno se vidi da su oni jos deca,i ne treba im uzeti za zlo to sto su mladi,sazrece,naucice... Nemojte ih samo vredjati,jer kako je tema pocela da se odvija,krenulo je u tom smeru... (sve sto sam napisao nije napisano sa namerom da nekog vredjam,samo sam pokusao malo da pojasnim situaciju)...peace.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: ali pratim forum od 2002 godine, i nije bilo ovakvih glupih postova, pojavili se u skorije vreme, forum je bio super i mogo si mnogo da naucis a sad se pretvorio u spamovanje i pojavu lenjih ljudi koje mrzi da pretrazuju forum za konkretnim odgovorima nego pitaju iste stvari milion puta :: :: :: :: Veliki pozdrav! :: ::
:: Sve si ti upravu i sve je to ok nego reci ti meni sta bi sa onom malom :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Slazem se da je u zadnje vreme malo vise izrazeno to spamovanje i sl. ali pokusajte da shvatite KO to radi?!?! Gile,Djokosrb,pa oni su jos deca,imaju po 15-16 godina,njima je sad to kul,kao sto je meni bilo kul kad sam imao 15 godina da nekog zajebavam telefonom,samo su se vremena promenila,doslo je modernije vreme pa je sad zajebavanje preko neta zamenilo zajebavanje preko telefona...Ne kontaju oni bas sve na nacin na koji kontaju zreli ljudi,ne treba ih sad kriviti zbog toga do daske,ali ne treba ni dozvoliti takvo ponasanje... Drugi primer decjeg ponasanja je recimo Eseses i Plamen... Trcanje pred rudu sa ishitrenim odgovorima,ni ne procitaju PAZLJIVO temu ali odgovor daju u rekordno kratkom vremenu,pa cesto tresnu nesto `posteno`,nacin na koji odgovaraju,sklop recenica,pa jednostavno se vidi da su oni jos deca,i ne treba im uzeti za zlo to sto su mladi,sazrece,naucice... Nemojte ih samo vredjati,jer kako je tema pocela da se odvija,krenulo je u tom smeru... (sve sto sam napisao nije napisano sa namerom da nekog vredjam,samo sam pokusao malo da pojasnim situaciju)...peace.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ali pratim forum od 2002 godine, i nije bilo ovakvih glupih postova, pojavili se u skorije vreme, forum je bio super i mogo si mnogo da naucis a sad se pretvorio u spamovanje i pojavu lenjih ljudi koje mrzi da pretrazuju forum za konkretnim odgovorima nego pitaju iste stvari milion puta :: :: :: :: :: :: Veliki pozdrav! :: :: ::
Heheheheh..Salim se naravno...Pitam samo onako..Mozda si se cuo sa njom skoro ili tako nesto posto mi je koleginica
:: Jel mislis na broj fona ili.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Sve si ti upravu i sve je to ok nego reci ti meni sta bi sa onom malom :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Slazem se da je u zadnje vreme malo vise izrazeno to spamovanje i sl. ali pokusajte da shvatite KO to radi?!?! Gile,Djokosrb,pa oni su jos deca,imaju po 15-16 godina,njima je sad to kul,kao sto je meni bilo kul kad sam imao 15 godina da nekog zajebavam telefonom,samo su se vremena promenila,doslo je modernije vreme pa je sad zajebavanje preko neta zamenilo zajebavanje preko telefona...Ne kontaju oni bas sve na nacin na koji kontaju zreli ljudi,ne treba ih sad kriviti zbog toga do daske,ali ne treba ni dozvoliti takvo ponasanje... Drugi primer decjeg ponasanja je recimo Eseses i Plamen... Trcanje pred rudu sa ishitrenim odgovorima,ni ne procitaju PAZLJIVO temu ali odgovor daju u rekordno kratkom vremenu,pa cesto tresnu nesto `posteno`,nacin na koji odgovaraju,sklop recenica,pa jednostavno se vidi da su oni jos deca,i ne treba im uzeti za zlo to sto su mladi,sazrece,naucice... Nemojte ih samo vredjati,jer kako je tema pocela da se odvija,krenulo je u tom smeru... (sve sto sam napisao nije napisano sa namerom da nekog vredjam,samo sam pokusao malo da pojasnim situaciju)...peace.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ali pratim forum od 2002 godine, i nije bilo ovakvih glupih postova, pojavili se u skorije vreme, forum je bio super i mogo si mnogo da naucis a sad se pretvorio u spamovanje i pojavu lenjih ljudi koje mrzi da pretrazuju forum za konkretnim odgovorima nego pitaju iste stvari milion puta :: :: :: :: :: :: :: :: Veliki pozdrav! :: :: :: ::
Pa nisam se cuo sa njom,tako je najbolje... Kad sam odlucio da prekinem sa njom,odlucio sam da tako treba i da ostane zauvek. Velika razlika u godinama....ne ide to nikako... Ipak je ona pored sve njene natprosecne inteligencije i talenta za muziku bila jednim delom dete...Pa sta mislis kako ja kontam ovu decurliju na berzi koju malo pokusavam da odbranim...a i ti si muzicar???
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Heheheheh..Salim se naravno...Pitam samo onako..Mozda si se cuo sa njom skoro ili tako nesto posto mi je koleginica :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: ::
Ma sta ce njemu spric,on je i ovako prirodno nadroziran Muahahahahaaha
:: Sad kontam!!! Zapao si u narkomansku krizu,a ovo je samo vapaj za pomoc!!! Treba ti spric,jelda??? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: 3==========D ~ ~ :: :: :: :: :: :: - - - - :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.