Hehehheeh... Funny! =) Za dostavu sa ovih sajtova najbolje da koristis USDownloader ali imas i Cryptload i slicne postare.
Pozdrav!
:: Ja znam nekoliko :: :: -Rapidshar :: -Upload.t :: -Netload.i :: -File Fron :: -Depositfile :: -Easyshar :: -Megashar :: -Megauploa :: :: :: :: :: A buduci da kukas kako su im cene dostave vece kod ovih sto sam ja naveo su prilicno povoljnje da ne kazem dzabalesku :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
A ti bi da ti salju mercedesa c300 preko Rapidshare-a u partovima od 100MB, jeste dzabe al ga ti posle sklopi,...
Pozdrav!
:: Ja znam nekoliko :: :: -Rapidshar :: -Upload.t :: -Netload.i :: -File Fron :: -Depositfile :: -Easyshar :: -Megashar :: -Megauploa :: :: :: :: :: A buduci da kukas kako su im cene dostave vece kod ovih sto sam ja naveo su prilicno povoljnje da ne kazem dzabalesku :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Daj bre ne svirajte ku*cu ! Ko da ja ne skidam sa rapida i slicno Ocu da narucim par Blue ray filmova pa me zanima dal je neko narucivao i odakle ? Nekad mislim da ovaj form postoji da se ljudi raspravljaju cija je grtaficka jaca!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Brate, nisi ih skapirao, ali oni jesu u pravu. Malo ko (ako iko) salje ista u Srbiju. Jedno je kad kupis internet visa karticom racun za rapid ili newsgrupe, a drugo je slanje fizickih proizvoda. Ne bi se mnogo nadao da sam na tvom mestu...
life`s a bitch...and then you die.
:: Daj bre ne svirajte ku*cu ! Ko da ja ne skidam sa rapida i slicn :: Ocu da narucim par Blue ray filmova pa me zanima dal je neko narucivao i odakle :: Nekad mislim da ovaj form postoji da se ljudi raspravljaju cija je grtaficka jaca :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.