Dete peva nestvarno..Znaci ovo je prosto ne moguce izvodljivo ali ipak stvarno..Ja sam zaista impresioniran,tj ostao sam bez texta..Nemam reci,ovo je jedan od 1 000 000 ! Neverovatan Talenat!
Ma važi 6 puta je to njen glas. Daj bre Sky koji ti je đavo ?!?! Neverovatno loša montaža da se proda emisija i ako može tresne rejting malo bliže Top Gear-u. Odma, juče, sutra i kad bi se zajebavali. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ta mala je pobedila na tom takmicenju America`s Got Telent!Pregledaj malo bolje klipove!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ma važi 6 puta je to njen glas. Daj bre Sky koji ti je đavo ?!?! Neverovatno loša montaža da se proda emisija i ako može tresne rejting malo bliže Top Gear-u. Odma, juče, sutra i kad bi se zajebavali :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ta emisija je debilijada, a taj retard u žiriju, Simon Cowell i njegov šugavi x-factor su se nafatirali para do nebesa, mislim čovek se vozi u Maybachu, šatro uživa zajebavajući i ponižavajući ljude - i mogu ti reći da sjajno glumi. Neću više ni da kucam na tu temu. Jadno i bedno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ta mala je pobedila na tom takmicenju mladih talenata :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ma važi 6 puta je to njen glas. Daj bre Sky koji ti je đavo ?!?! Neverovatno loša montaža da se proda emisija i ako može tresne rejting malo bliže Top Gear-u. Odma, juče, sutra i kad bi se zajebavali :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
:: :: Ta emisija je debilijada, a taj retard u žiriju, Simon Cowell i njegov šugavi x-factor su se nafatirali para do nebesa, mislim čovek se vozi u Maybachu, šatro uživa zajebavajući i ponižavajući ljude - i mogu ti reći da sjajno glumi. Neću više ni da kucam na tu temu. Jadno i bedno :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ta mala je pobedila na tom takmicenju mladih talenata :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma važi 6 puta je to njen glas. Daj bre Sky koji ti je đavo ?!?! Neverovatno loša montaža da se proda emisija i ako može tresne rejting malo bliže Top Gear-u. Odma, juče, sutra i kad bi se zajebavali :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bianca Ryan je vest stara 2 godine (gledao sam AGT) i stvarno je razbila kako je otpevala And I`m Telling You... I ja sam ostao bez teksta kad sam je slusao ali ovde nema ni m od montaze to je sigurno. Inace, dok je pevala na njen fazon (sam pocetak) je bilo super... Pevanje sa emocijom. Sada, postalo bzvz cim su je dohvatili oni zapadnjaci. I dalje ona ima `taj` glas ali je potencijal nekako ugusen.
Glas fenomenalan. Stvarno ona peva, nije foliranje. Izdala CD 2006. Po dobrom, starom običaju, uhvatili su je producenti, ispeglali snimke, nabudžili aranžmane i obezmudili muziku. Od tada ništa. Videćemo šta će biti kad malo poraste.
Link za CD Bianca Ryan, ko hoće da čuje kako zvuči:
Pa kad može 500.000 članova Gr@nd produkcije da snimi album, zašto bi toi ikome to bio problem. Jel neko od vas nekad bio u nekom televizijskom studiju, off sobi, za tonskom mixetom, profi mikrofonima, i tri milijarde kompjuterskih plg-inova koji mogu i od gume koja šlajfuje o afsalt da naprave simfoniju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Glas fenomenalan. Stvarno ona peva, nije foliranje. Izdala CD 2006. Po dobrom, starom običaju, uhvatili su je producenti, ispeglali snimke, nabudžili aranžmane i obezmudili muziku. Od tada ništa. Videćemo šta će biti kad malo poraste :: :: Link za CD Bianca Ryan, ko hoće da čuje kako zvuči :: :: http://avaxhome.ws/music/bianca_ryan-bianca_ryan-2006.htm :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Što si toliki skeptik? Trebalo bi da znaš da sam ja bio i da znam o čemu pričam. Mala stvarno ima sjajn glas, ali je pitanje da li ima snage da postane svoja kad poraste ili će ostati samo jedna od mnogih koje producenti peglaju kako hoće.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Pa kad može 500.000 članova Gr@nd produkcije da snimi album, zašto bi toi ikome to bio problem :: Jel neko od vas nekad bio u nekom televizijskom studiju, off sobi, za tonskom mixetom, profi mikrofonima, i tri milijarde kompjuterskih plg-inova koji mogu i od gume koja šlajfuje o afsalt da naprave simfoniju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Glas fenomenalan. Stvarno ona peva, nije foliranje. Izdala CD 2006. Po dobrom, starom običaju, uhvatili su je producenti, ispeglali snimke, nabudžili aranžmane i obezmudili muziku. Od tada ništa. Videćemo šta će biti kad malo poraste :: :: :: :: Link za CD Bianca Ryan, ko hoće da čuje kako zvuči :: :: :: :: http://avaxhome.ws/music/bianca_ryan-bianca_ryan-2006.htm :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
A ja inače radim na institutu za poljoprivredu pa ne znam šta pričam ? Ko je blesav da ne iskoristi takav talenat (kad bi se zajebavali kod deteta od šest godina koje nema snage u glasnim žicama da otpeva hepi brzdej ceo) ? Zato što su uradili šta su hteli i zavšili priču. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Što si toliki skeptik? Trebalo bi da znaš da sam ja bio i da znam o čemu pričam. Mala stvarno ima sjajn glas, ali je pitanje da li ima snage da postane svoja kad poraste ili će ostati samo jedna od mnogih koje producenti peglaju kako hoće :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Pa kad može 500.000 članova Gr@nd produkcije da snimi album, zašto bi toi ikome to bio problem :: :: Jel neko od vas nekad bio u nekom televizijskom studiju, off sobi, za tonskom mixetom, profi mikrofonima, i tri milijarde kompjuterskih plg-inova koji mogu i od gume koja šlajfuje o afsalt da naprave simfoniju :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Glas fenomenalan. Stvarno ona peva, nije foliranje. Izdala CD 2006. Po dobrom, starom običaju, uhvatili su je producenti, ispeglali snimke, nabudžili aranžmane i obezmudili muziku. Od tada ništa. Videćemo šta će biti kad malo poraste :: :: :: :: :: :: Link za CD Bianca Ryan, ko hoće da čuje kako zvuči :: :: :: :: :: :: http://avaxhome.ws/music/bianca_ryan-bianca_ryan-2006.htm :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac. Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Jesi čuo za K@rleušu ? I falš, fleš, felš i ko zna šta još. Al na CD-u, ma mislim sjajno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac :: Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Evo jos dve prekrasne interpretacije ove pesme..Ovo je moje vidjenje pravog kvaliteta! Zalosno je sto se u nasoj drzavi ne neguje prava muzika,pravi kvalitet vec se shund i jeb_eni GRAND izdize u nebesa trujuci i ovo malo omladine koje je iole ostalo normalno! Kapiram da sve potice i iz kuce,od vaspitanja ali isto tako i od drustva koje u siroj razmeri ima veliki uticaj na pojedinca..
@bax@ Pravi kvalitet i pevanje uzivo ne moze da se namixuje nema teorije..Ono sto odpevas inLive to ti je,na CD-u moze samo da bude `popeglanije` sto se tice efekata i finalno postprodukcije koja upotpunjuje celokupan zvuk preko aranzmana! Ovo ti sve govorim iz iskustva..Iskreno malo je onih koje sam cuo da pevaju uzivo kvalitetno - kod nas,tipa Zdravka Colic-a ili ti pokojnog Toseta Proeskog!
E,ne bi da ispadne da branim Karleusu,jer stvarno je ne volim,ali imam poprilicno proverene informacije da je onaj snimak na youtube odradio profesionalac koji je trebao da namesti da ona ne zna da peva... znaci klasicna namestaljka... Mislim da je skoro nemoguce da neko onako lose otpeva bilo koju pesmu,a pogotovo pevac(ica) koja je na sceni dugi niz godina...Ok,slazem se da Karleusa ne zna bas da peva,ali ne peva bas toliko katastrofalno kao na snimku....
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Jesi čuo za K@rleušu ? I falš, fleš, felš i ko zna šta još. Al na CD-u, ma mislim sjajno :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac :: :: Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Inače, veruješ da je talenat. A live filtera, koliko hoćeš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E,ne bi da ispadne da branim Karleusu,jer stvarno je ne volim,ali imam poprilicno proverene informacije da je onaj snimak na youtube odradio profesionalac koji je trebao da namesti da ona ne zna da peva... znaci klasicna namestaljka... Mislim da je skoro nemoguce da neko onako lose otpeva bilo koju pesmu,a pogotovo pevac(ica) koja je na sceni dugi niz godina...Ok,slazem se da Karleusa ne zna bas da peva,ali ne peva bas toliko katastrofalno kao na snimku... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Jesi čuo za K@rleušu ? I falš, fleš, felš i ko zna šta još. Al na CD-u, ma mislim sjajno :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac :: :: :: Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Trujete samo temu!To treba zabraniti da peva,i njoj slicnima!Otrov za usi!A sto se tice tog video klipa Boga mi tako stvarno peva i muke su zive dok se jedna pesma ne namontira u studiju..Sve se pegla preko sampler-a i na kraju ispade da peva `Montserrat Caballé` !Ma bezi bre..Pesmu radi po mesec dana dok ne snimi..Jadni su oni studijski muzicari koji moraju da tolerisu takvu bolnu torturu za usi -ustvari boli njih patka,bitne su pare!
Procitaj pazljivije svaku rec koju sam napisao...nije talenat,i ne zna da peva,ali ne peva bas toliko katastofalno koliko to zvuci na snimku koji kruzi na you tube... namestaljka,nista drugo,samo namestaljka....
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Inače, veruješ da je talenat. :: A live filtera, koliko hoćeš :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: E,ne bi da ispadne da branim Karleusu,jer stvarno je ne volim,ali imam poprilicno proverene informacije da je onaj snimak na youtube odradio profesionalac koji je trebao da namesti da ona ne zna da peva... znaci klasicna namestaljka... Mislim da je skoro nemoguce da neko onako lose otpeva bilo koju pesmu,a pogotovo pevac(ica) koja je na sceni dugi niz godina...Ok,slazem se da Karleusa ne zna bas da peva,ali ne peva bas toliko katastrofalno kao na snimku... :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Jesi čuo za K@rleušu ? I falš, fleš, felš i ko zna šta još. Al na CD-u, ma mislim sjajno :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac :: :: :: :: Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: ::
Gde sam ja napisao YouTube ? Krešti čim otvori usta. Ne treba mi YouTube kao podrška. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Procitaj pazljivije svaku rec koju sam napisao...nije talenat,i ne zna da peva,ali ne peva bas toliko katastofalno koliko to zvuci na snimku koji kruzi na you tube... namestaljka,nista drugo,samo namestaljka... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Inače, veruješ da je talenat. :: :: A live filtera, koliko hoćeš :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: E,ne bi da ispadne da branim Karleusu,jer stvarno je ne volim,ali imam poprilicno proverene informacije da je onaj snimak na youtube odradio profesionalac koji je trebao da namesti da ona ne zna da peva... znaci klasicna namestaljka... Mislim da je skoro nemoguce da neko onako lose otpeva bilo koju pesmu,a pogotovo pevac(ica) koja je na sceni dugi niz godina...Ok,slazem se da Karleusa ne zna bas da peva,ali ne peva bas toliko katastrofalno kao na snimku... :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jesi čuo za K@rleušu ? I falš, fleš, felš i ko zna šta još. Al na CD-u, ma mislim sjajno :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bianca Ryan je imala 12 godina kad je snimila CD, a 11 kad je pobedila na American Idol. Sem toga, u studiju može sve da se ispegla kako god hoćeš, ali falširanje ne može da ispegla bog otac :: :: :: :: :: Onu klinku od 6 godina nisam ni slušao :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jel moze neko da kaze da Ljuba Alicic ne zna da peva!!!! Ljuba ima neverovatne glasovne mogucnosti,A JA LICNO POSEDUJEM SNIMAK KOJI SAM NAPRAVIO SA KUMOM,NA KOME SMO ODRADILI DA LJUBA NEMA POJMA SA PEVANJEM. Ono kad bi culi...pali bi na dupe od smeha... Zvuci cak i gore od onog Karleusinog snimka...
Upload-uj na Rapidshare! Inace Ljuba je kvalitetan pevac ali nije nedostizan za svakog malo veceg talenta!
Bog te..Preko onako kvalitetne muzike mi dodjosmo opet na narodnjake!
I Want to believe - The truth is out there
:: Jel moze neko da kaze da Ljuba Alicic ne zna da peva!!!! Ljuba ima neverovatne glasovne mogucnosti,A JA LICNO POSEDUJEM SNIMAK KOJI SAM NAPRAVIO SA KUMOM,NA KOME SMO ODRADILI DA LJUBA NEMA POJMA SA PEVANJEM. Ono kad bi culi...pali bi na dupe od smeha... Zvuci cak i gore od onog Karleusinog snimka... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.