Naime kad u doticni program ubacim linkove...evo konkretno sa rapidshare...naravno program je namjesten da se sam rekonektuje...problem je sto moram da cekam vise od 800 sekundi da se on sam rekonektuje (za to vrijeme ja mogu 5 puta rucno to da odradim)...I posle toga ide jos plus onih standardnih 50 sekundi da bi skidao kao free user...Da li je kod svakoga ovako ili ja treba da izvrsim jos neka podesavanja da bih manje cekao prilikom rekonektovanja...???
Trebalo bi da u opcijama ima Wait time, reonnect time ili tako nešto. Ili pause between retries / downloads. Za Radpis je USD i dalje majka Mara. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Biće da je to. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: mislim da ti taj rekonekt uopste ne radi posto je tih 800sekundi standardno vreme cekanja izmedju dva download-a na rapidu.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Izgleda da takve ili slicne opcije nigdje nem ili sam ja mozda corav pa ne mogu da nadjem...sve sam probao....USDownloader sam probao ali nece da radi...bilo koje linkove da stavim nece da radi (rapid.megaupload,netload...dzaba)program je ince dosta bagovit...Nekome oce da radi a nekome nece...Pokusacu sa Free download menagerom i Glashget-om...Uglavnom hvala na brzim odgovorima...
kod kog provajdera imas net i sta od opreme imas. Ja imam Lelekom adsl i Huawei Smart AX MT 882,i za njega je morao da se ubaci spoljni rekonektor da bi radio rekonekt(neka skripta koja radi posao) a neke vec imas podrzane u Cryptload-u. Pokusaj rucno da podesis-options, router,pa tu imas listu raznih rutera,pronadji ako ima tvoj ruter,izaberi ga i sacuvaj podesavanja. Ako tvoj ruter nije podrzan u Cryptload-u,to znaci da ces morati da skines neku skriptu za rekonektovanje bas za tvoj ruter,to nadji na netu ili kazi koji imas,pa ti mogu poslati na mail...
Imam net kod T-com-a 3Mbit/s Flat...Ruter D-Link DSL-360R...Moj ruter nije podrzan u Cryptloadu ajde ako mozes nadji skriptu za ovaj moj ruter pa baci na mail ili ostavi ovde....A reconnect program sam radi...znaci ukljucena opcija reconect (activated)...
Pa i meni je pisalo da je reconnect opcija ukljucena,ali nije radio reconnect dok nisam ubacio skriptu za to!!! A za taj D-link nemam reconnector,pa ces to morati da potrazis sam. Ja sad odo da knjavam...pozzzzzzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Imam net kod T-com-a 3Mbit/s Flat...Ruter D-Link DSL-360R...Moj ruter nije podrzan u Cryptloadu ajde ako mozes nadji skriptu za ovaj moj ruter pa baci na mail ili ostavi ovde....A reconnect program sam radi...znaci ukljucena opcija reconect (activated).. :: :: Pozdrav.. :: ::
E ne mogu da vjerujem na sajtu Cryptloada ima mali milion D-Link rutera ali nigdje mog...Kakva sranja nama uvaljuju....Nista onda od Cryptload...probao sam i ovaj Flash Get i Free download manager...i kad kopiram linkove da ih skida on skine kao ono stranice od 10-12 kb..a nece da skida fajlove...Zna li neko kako da ovo namjestim...???
Meni savrseno radi. Radio je na premium accountu bez problema, a sad na free takodje sljaka dobro. Naravno, ceka se izmedju fajlova 15min., ali sve sam radi(reconnnect)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Koliko se secam na sajtu imash podrshku gde mozesh da napravish skriptu za resetovanje svog rutera.Sve shto treba da pratish je uputstvo koje stoji tamo.Evo ti link pa pogledaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.