Odlucio sam da uzmem jedan premium account na Rapidshare-u,ali problrm je sto ne znam kako...???Znam da ovde ima par forumasa koji vec imaju premium account,pa bih ih zamolio da mi objasne kako da dojem do jednog premium account-a???Uzgred cuo sam isto za jedan servis Usenext za koji kazu da je cak bolji od Rapidshare-a???Zna li neko mozda da mi objasni kakav je to servis????
U pitanju je Usenet, i da, bolji je mnogo od rapidshare-a. Linkovi se ne skidaju niti pucaju, download je na maximalnoj brzini i naslovi izlaze uvek prvo na Usenet-u, ali me mnogo mrzi da ti objasnjavam, vec sam obimno pisao o tome pre par meseci. Potrazi kroz forum ako te ne mrzi... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.