Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
www.khg-crew.ws is dead
STRANA 1 OD 1
Zmajko www.khg-crew.ws is dead 04.01.2009. 21:48 T14233

status: user
broj poruka: 1228
Secate se onih albanskih/siptarskih `hakera`? E pa, sajt im je muerte!
Dobar deo njih je uhapsen ali je smrda Hitm@an jos uvek na slobodi... Doci ce i njegova dan uskoro.

Za one koji ne znaju KHG (KosovaHakerGroup) je do sada oborio oko 1500 nasih sajtova i to u 99% slucajeva onih koji su radjeni u Joomla, phpbb, Wordpress resenjima... Bla bla

Ako nekog raduje ovako nesto neka se raduje...

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 04.01.2009. 21:51 #87105

broj poruka: 9121
A da nisi ti obalio taj sajt ili ih sajber pohvatao, dok im je policija zakucala na vrata , samo ne ulazi mi u komp skidam sa rapida kao free user,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 04.01.2009. 22:23 #87120

broj poruka: 1228
Da sam se ja pitao ja bih im zakucao ekser u vrata, a mozda i u glavu... Dok ne dodje policija =)

Samo ti skidaj i uzivaj. Zna se dobro kako su Rapidshare i ostali postali popularni... Dok se ne popuni rupa u zakonu. A to sa njihovim fazonima da zarade pare na foru je posebna prica tako da - samo cepaj! Nista sladje nego kad lopova udaris po dzepu.

Pozdrav i tebi! =)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs