Nista nisi rekao... Jako bitna stvar je da li imas realnu IP. Ako nemas, onda ce tako sporo uvek da ti radi, jer ne mozes da delis svoje fajlove. Ako imas stalnu IP adresu onda je, verovatno, problem u wirellesu. Kod wirellesa dosta varira brzina, uglavnom. Moj savet ti je da pingas server na koji se kacis, pa ces tu videti koliko je ping konstantan. Gledaj, takodje, da se kacis na server koji ima najvise fajlova. Mislim da ti je najbolji Razorback (koliko se ja secam). Inace, ne znam da li to znas, ali ako taj fajl ima 1,2, pa cak i 10 sorseva jako tesko da ces ga ikad skinuti. Nemoj da skidas nista sto ima manje od 50-ak sorseva, ako bas ne moras.
Kao prvo vazno je da imas highID.Zatim da se prikacis na dobar server,a bez premca je Razorback2.0.Takodje je vazno da imas dobar(znaci trazene stvari i uopste dosta gb) share.Vazno je i da sto duze budes prikacen na server.Sve to utice na brzinu kojom napredujes u listi cekanja. Takodje moras da znas kako se koristi emule.Za najnovije filmove,igrice i sl. koristi torrente,emule je za redje i starije stvari zakon.Emule kako joj i ime kaze radi sporo ali sigurno.Da bi ispunio max bandwith ne mozes da skidas jednu stvar.Znaci stavi 15-20 fajlova na skidanje i ostavi komp sto duze na vezi(nekoliko dana min). Ako zelis da skidas jedan po jedan fajl,noviji ili popularan,predji na limewire ili ares.Za filmove i igrice koristi torrente.
bitno je da gledas dostupnost fajla nekad mi se se fajvlovi od po 10MB skinu dok se okrenem a nekad sam na cekanju po celu noc gledaj da uvek imas po bar 10 fajlova na listi tako ce uvek da ti skida barem jedan da ne budes u praznom hodu
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.