Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
CAD 2009 pomoc
STRANA 1 OD 1
arxstojke CAD 2009 pomoc 30.12.2008. 20:06 T14142

status: user
broj poruka: 68

Imao sam neki bag u cedu, i nisam mogao da ga reinstaliram iz contol panel-a, ceo dan sam pokusavao i nakraju sam ga izbrisao od muke iz program files-a.
E sad, imam problem da ne mogu ponovo da ga instaliram jer mi prijavljuje kao da je instaliran iako mi se vise ne pojavluje ikonica u contol panel-u. Jel trebam jos nesto da izbrisem i odakle , da ga dokrajcim do kraja kako bi uspeo da instaliram drugi...znao sam da ce se ovo desiti ali hmhm...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 30.12.2008. 20:21 #86369

broj poruka: 8138
instaliraj revouninstaller i njime ga obrisi.

arxstojke Re: Re: 30.12.2008. 20:27 #86370

:: instaliraj revouninstaller i njime ga obrisi

nema sanse..ni u njemu se ne pojavljuje..
aj ljudi molim vas neka pomoc...moram da radim nesto a bez ceda ko bez olovke
Equinoxe Re: 30.12.2008. 20:36 #86371

broj poruka: 12057

Otvori regedit: Start - Run - regedit pa enter:

Idu u:

HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE
HKEY_CURRENT_USER - SOFTWARE

I u tim ključevima traži Autodesk i pod njim AutoCAD. Ako je AutoCAD jedini Autodeskov program koji imaš instaliran, onda briši ceo Autodesk ključ. Posle toga reset i probaj instalaciju opet.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

tortojed odnosno: 30.12.2008. 21:00 #86374

broj poruka: 10997

::
:: Otvori regedit: Start - Run - regedit pa enter
:: Idu u
:: HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWAR
:: HKEY_CURRENT_USER - SOFTWAR
:: I u tim ključevima traži Autodesk i pod njim AutoCAD. Ako je AutoCAD jedini Autodeskov program koji imaš instaliran, onda briši ceo Autodesk ključ. Posle toga reset i probaj instalaciju opet
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.

u regeditu pokreni komandu `find` pa potrazi sve unose `autodesk`, `ACAD` i `autocad` (bez navodnika) i rucno obrisi svaki od njih (potrajace!).
arxstojke re 30.12.2008. 21:44 #86397

da to sam i uradio..ali tesko ide posto imam i max 8, 2008 2009 mayu...uh..:(..cad 2007 sam izbrisao posto mi ni on nije radio ...
ali opet isti problem opet prijavljuje pri instalaciji kao da je vec instaliran...nis reinstaliracu windows..to je jedino sto znma..a nemam vremena da proucavam gde su cadove instalacije.. :(
voodoons Re: re 31.12.2008. 09:01 #86453

broj poruka: 152
pa deinstaliraj sve Autodeskove programe i pobrisi sve kljuceve u registriju koji vode na Autodesk, pa ponovo instaliraj sve Autodesk programe. Krace traje nego reinstalacija celog sistema..

:: da to sam i uradio..ali tesko ide posto imam i max 8, 2008 2009 mayu...uh..:(..cad 2007 sam izbrisao posto mi ni on nije radio ..
:: ali opet isti problem opet prijavljuje pri instalaciji kao da je vec instaliran...nis reinstaliracu windows..to je jedino sto znma..a nemam vremena da proucavam gde su cadove instalacije.. :
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs