Zavisi šta imaš od mrežne opreme, tj. kako bi radio reconnect. Probaj sa njegovim internim reconnectorom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ajoj pa kako ne kapirate da coveku treba detaljnije objasnjenje,znaci tipa,udjes u settings,kliknes TO i TO,podesis TO i TO... Pa ne znaju svi kako se svaki program podesava,nekima treba detaljnije objasniti... Zato ljudi i postave temu ovde da bi im neko DETALJNO objasnio,a ne da bi rekao `podesi da ti automatski restartuje`!!!!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Sa ADSLom je to laganica, ako cekas-cekas nekih 60 seqndi a ako je vise onda namesti u settingsima da ti automatski restartuje modem i eto.. :: :: ========= :: BLEJA:)) :: ::
:: E pa da bi mu detaljno objasnili, nek kaze koji ruter/modem ima , i kakvu vrstu konekcije na net ADSL/Wireless,.. :: :: :: to je telekom ruter HG 510
Onda nista, laganina:) Samo uzmi rapidshare linkove, selektuj ih i lepo copy:) Onde odes u CryptLoad, ides tamo levo gore, add packagge-clipboard i onda kada ti se pojavi nov prozor kliknes na plusic i sacekas da se svi ucitaju...Tad ides OK, odredis gde ce da se skida itd. i blejis...tj. ostavis preko noci nekih 5 filmova da se skine:)!!! Nema muke sa time, opusteno. Jedino bih ti preporucio ako koristis jos neke hosting sajtove jDownloader. Isti qrac kao Cryptload samo mocniji, sa vise opcija i podrzava vise sajtova... PoZ :)
@doca80 Brate sta se ljutis, opusteno...vidis da sam pitao decka koju konekciju ima... ========== BLEJA:)))
:: :: :: :: :: E pa da bi mu detaljno objasnili, nek kaze koji ruter/modem ima , i kakvu vrstu konekcije na net ADSL/Wireless,.. :: :: :: :: :: :: to je telekom ruter HG 510
Ma brate,pogresno si shvatio! Nisam se ja ljutio,to je samo moj stil pisanja pozzzz
:: : :: :: @doca8 :: Brate sta se ljutis, opusteno...vidis da sam pitao decka koju konekciju ima.. :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E pa da bi mu detaljno objasnili, nek kaze koji ruter/modem ima , i kakvu vrstu konekcije na net ADSL/Wireless,.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: to je telekom ruter HG 510
:: MaliBaneB :: Mislim da je fcb mislio kako da preskoci ono cekanje od 15 minuta,a to sto ti prosipas nema veze sa tim :: da ctrl ali namestio sam.radi bez cekanja.ima onih sitnih 60-ak sec
Podeli mudrost sa ostalim forumasima-sta si tacno podesavao,gde,koje vrednosti...ajde lepo sve u detalje......
:: :: :: :: :: MaliBaneB :: :: Mislim da je fcb mislio kako da preskoci ono cekanje od 15 minuta,a to sto ti prosipas nema veze sa tim :: :: :: da ctrl ali namestio sam.radi bez cekanja.ima onih sitnih 60-ak sec
:: Podeli mudrost sa ostalim forumasima-sta si tacno podesavao,gde,koje vrednosti...ajde lepo sve u detalje..... :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: MaliBaneB :: :: :: Mislim da je fcb mislio kako da preskoci ono cekanje od 15 minuta,a to sto ti prosipas nema veze sa tim :: :: :: :: :: da ctrl ali namestio sam.radi bez cekanja.ima onih sitnih 60-ak se
fora ti je da samo skines jedan mali fajl pod nazivom CLR tak oide extenzija i onda se modem sam reconectuje
Zasto su danas svi skrti na recima. Ok, skines fajl,GDE ga ubacis,sta podesis???
:: :: :: :: Podeli mudrost sa ostalim forumasima-sta si tacno podesavao,gde,koje vrednosti...ajde lepo sve u detalje..... :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: MaliBaneB :: :: :: :: Mislim da je fcb mislio kako da preskoci ono cekanje od 15 minuta,a to sto ti prosipas nema veze sa tim :: :: :: :: :: :: :: da ctrl ali namestio sam.radi bez cekanja.ima onih sitnih 60-ak se :: :: :: :: fora ti je da samo skines jedan mali fajl pod nazivom CLR tak oide extenzija i onda se modem sam reconectuj :: :: :: :: http://www.cryptload.info/clrfile/
Pa ja pricam iz svog isqstva a sa time se jos nisam sreo sa CryptLoadom+ADSLom...Ja sam samo skinuo program, ubacio linkove i poceo sa skidanjem...Jedino duze cekanje je kada ne moze da ubode mirror pa nekih 5 minuta nabada (10 seqndi izmedju poqsaja) ali to je to. Meni izmedju fajlova ceka minut i to je to, nema nikakvih 15...
PoZ
@doca80 :)
========== BLEJA:)))
:: MaliBaneB :: Mislim da je fcb mislio kako da preskoci ono cekanje od 15 minuta,a to sto ti prosipas nema veze sa tim ::
1. Skines .BAT fajl(ili CLR) na osnovu oznake tvog modema i konekcije sa kompjuterom(LAN, USB, Ethernet), zove se IPChanger ili tako nesto.
2. U CryptLoad-u ides na Settings->Router->Start File->...->nadjes .bat ili .clr skriptu koju si skinuo, tamo gde si je i sacuvao i to je cela nauka. Trebalo bi odmah da pocne da radi.
Drugi je, i izgleda drasticno masovniji, problem, ako je `strucnjak` koji je pravio tu skriptu nesto pogresno napisao, pa onda to nece da radi kako treba sa tvojim modemom, iako pise njegova oznaka i sve ostalo na linku, tako da se ne zacudis ako ne bude sve iz prvog pokusaja `htelo` da radi.
Ja imam Telekomov onaj pederski MT822 i cekam najvise 52 sekunde izmedju fajlova.
cipele sa špicem kojim možeš vrapcu da isteraš dupe na usta
Slavuj,ajde molim te posalji mi taj clr fajl koji ti koristis na mail docanar@yahoo.com,ja sam skinuo XX tih fajlova i ni jedan ne radi a imam isto rozi mt 882!!! Jel ima neke veze koji os se koristi?(ja imam Vistu 32-bit)
:: 1. Skines .BAT fajl(ili CLR) na osnovu oznake tvog modema i konekcije sa kompjuterom(LAN, USB, Ethernet), zove se IPChanger ili tako nesto :: :: 2. U CryptLoad-u ides na Settings->Router->Start File->...->nadjes .bat ili .clr skriptu koju si skinuo, tamo gde si je i sacuvao i to je cela nauka. Trebalo bi odmah da pocne da radi :: :: Drugi je, i izgleda drasticno masovniji, problem, ako je `strucnjak` koji je pravio tu skriptu nesto pogresno napisao, pa onda to nece da radi kako treba sa tvojim modemom, iako pise njegova oznaka i sve ostalo na linku, tako da se ne zacudis ako ne bude sve iz prvog pokusaja `htelo` da radi :: :: Ja imam Telekomov onaj pederski MT822 i cekam najvise 52 sekunde izmedju fajlova :: :: cipele sa špicem kojim možeš vrapcu da isteraš dupe na usta
... e owako...imam modem sagem fast 800-840 i koristim crypt load za skidanje ali me nerwira ono chekanje od 800 i wishe seqndi...kako da namestim za owaj moj tip modema da mi se sam reconectuje...hwala...moze odgowor i na mocamitrovic@gmail.com ako je problem owde . . .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.