Ovako neki kazu da je bolji torrent, sa neke tacke gledista jeste, moze da se koristi kad hocemo tj. nikada se ne brise, ali sa te strane je ogranicen jer nam je potreban odredjen broj seedova, onda torrenti imaju losiju brzinu, a onda neki kazu da torrent dobija full speed kad se aktivira private tracker, i sto je najvaznije torrent je besplatan. Sa druge strane imamo rapidshare koji pravi razna ogranicenja, onda kod free usera mora da se covek cima na svaki sekund, ali kad imamo premium nema frke (ali on se placa), u nekim predelima dana imamo full speed u nekim nemamo, onda na rapidsharu imamo brisanje fajlova posle 90 dana. Sta vi mislite ko je bolji,...
Pa sigurno da je bolji Rapid ali samo ako imas Premium acount jer inace free user je sranje,,stalno se jebe sa modemom...brzina downloada mala i nije konstantna....Sa druge strane ni Torrent nije nista bolji...Treba mi 3 dana da ubodem pravi link sa dobrom brzinom...Jos pogotovo kad skidas neke starije sadrzaje (filmove,muziku...) jer ima malo seedersa...U svakom slucaju Premium na Rapid-u nije nesta ekstremno skup...Mislim da je 7 eura za mjesec dana...sto relativno i nije skupo....
Ma gde nadjes tu skidas... inace mogu sa sigurnoscu da kazem da sam na E-mule nasao neke stvari koje provereno nema nigde, ali je program najgori i unisti mi ping skroz. Rapid me ranije smarao opasno, ali sad sa Jdownloader samo copy-paste i on sam skida, raspakuje itd. JOLE
pazi u predhodnoj temi tj. tu nekoj pre sa Crypt Load-om skinem dosta sa rapida tako a ja vise preferiram Rapid... torent mi je prijavljivan od strane microsoftovog difendera kao spajver pa ga i u jednu ruku izbegavam, ako ti ti to nije problem mislim da ti je torent bolje resenje!!! Ali kazem ti ja ne volim da rizikujem sa spajverima, adverima i bilo kakvim rizicima!!!
Zavisi šta sapeglavaš na neta. Ako je ogromno a bolje Rapid, ako je neki sveži mov_e materijal, peglaju i Torrenti lepo. U torrentima ume svašta od đubreta da se nađe, treba voditi računa, izbegavati rarove u torrentu, naročito rarovane ISO i ostale image fajlove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Recimo moje misljenje je bash drugacije nego kod ostalih ljudi.. Dobar je i RapidShare ali ja vise preferiram Torrent.. Ok, nekad su manje brzine i nisu konstantne ali ostavim 5 razlicitih torrenta da se skida u isto vreme i tako nadomestim razlike u brzini i sve skinem sto mi treba.. Rapidsahre koristim za sitnije stvari do 100~200Mb a za sve ostalo idem premo P2P mreza...
Rapid mozda nije skup kao sto rece TheGame ali jednostavno NECU BRE DA IM PLATIM i tacka...
A ako nadjes par privatnih trackera za torrente i ako si voljan da ucestvujes u kasnijem deljenju skinutih fajlova (ja komp ne gasim 24h) onda su P2P mreza i torrenti prava stvar i nijedan RapidShare ih ne moze zameniti (osim ako bi izbacili ono cekanje posle skinutih fajlova).
Meni je PC stalno ukljucen kao i utorrent, rapid retko koristim ali bas retko. Sto se tice torenta ima dosta privatnih trakera (do kojih se tesko dolazi) ali na njima su i brzine velike, naravno nadje se torent koji ima malo seedera pa je i brzina mala. Pogledajte recima ovo: http://img247.imageshack.us/img247/9213/hdbitsrokc8.jpg to je torent sa HDbits.ro od 306GB pogledajte samo brzine, takve brzina na nasim trakerima na zalost necete videti.
Rapidshare Ko je u mogućnosti neka uzme Premium i neka uziva.Kada imate premium nadjete neki downloader i stavljate linkova koliko god vam treba.Program sve sam skida.Brzina je maksimalna tj onolika kolika vam je internet veza.Mana je to sto se placa.Ali uostalom sta se to danas ne placa?Naravno tu je i brisanje linkova sto prilicno zna da iznervira.
Torrent Veliki izbor svega i svacega i to na jednom mjestu tj na trackerima.Za razliku od rapidshare gdje uglavnom linkove trazite po forumima, kod torrenta jednostavno odete na piratebay,torrentz,mininova ili bilo koji drugi.Naravno molite se da ima dovoljno seeders a malo leechersa.Navalite na download i sjetite se poslovice :`Strpljen sapsen`.Torrent je dobar samo za nove sadrzaje.
I na kraju preporuka: Ja licno koristim megaupload ili netload.Linkove uzimam sa irfree.com i skidam sa US Downloader.megaupload je jako dobar zato sto u najvecem broju slucaja skine 2GB prije nego se mora resetovati modem.Netload je dobar zato sto ima linmova po 400MB(posle svakog downloada moa reset modema).Sa ovih servera skidam igre,filmove i serije a sto se tice programa tu zaposl piratebay.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.