Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Lithium - OC House
STRANA 1 OD 1
Dragot Lithium - OC House 23.12.2008. 01:30 T13966

status: user
broj poruka: 1149
Dal imaju svoju web stranu da vidim cenovnik posto nisam iz BG a ljudi pricaju da su naj jeftiniji?
A nevidim da ih ima ovde PC berzi...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Lithium - OC House 23.12.2008. 01:38 #85094

broj poruka: 18472
Mislim da jos nisu dobili sajt zato sto su projekat morali da prepuste nekim drugim licima jer oni prvi nisu ispostovali dogovor!Mislim da ce da se pojavi uskoro!

I Want to believe - The truth is out there

:: Dal imaju svoju web stranu da vidim cenovnik posto nisam iz BG a ljudi pricaju da su naj jeftiniji
:: A nevidim da ih ima ovde PC berzi..
::
Dragot re 23.12.2008. 01:56 #85095

broj poruka: 1149
Ok svejedno hvala...

zeljkoa Ima ih na PC Berzi !!! 23.12.2008. 02:30 #85097

status: admin
broj poruka: 713
Nemaju sajt, podatke imaš u našem adresaru, a ima ih i sa cenovnikom na PC Berzi. Još uvek nisu poslali sve cene, koliko znam, ali ono što ima, ažurno je.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Pravopis 23.12.2008. 09:02 #85122

broj poruka: 6101
`Alo bre ljudi kada ćete naučiti da pišete kako treba. Najjeftiniji se piše zajedno, nebitno što su dva J jedno do drugog (ovo je jedan od izuzetaka uz najjači, najjebitačniji itd). Glagol i negacija se pišu odvojeno - dakle, ne vidim a nikako nevidim. Nemoj samo da mi neko kaže da nije bio tog dana u školi, zato što ispada da ne da nismo bili u školi, nego da joj nismo prišli ni na svetlosnu godinu. Greške u pisanju prihvatam, ali su ovakve suviše česte da bi bile tzv. štamparske greške.

MaliAbner Ma zaboravi ih... 23.12.2008. 09:07 #85124

broj poruka: 7769
Kad pozoves sve `medi` (slatko ti sve sto cujes), sve ima, ma nema problema...
Dodjes sa kintom za stvar koju si narucio dan ranije a ono jao pa kasni nam isporuka ostavite kaparu i dodjite za dva sata...

Cao ima drugih gde se ne ceka...

Tomato Republic Of Serbia !!!

tortojed Re: Ma zaboravi ih... 23.12.2008. 14:15 #85151

broj poruka: 10997

:: Kad pozoves sve `medi` (slatko ti sve sto cujes), sve ima, ma nema problema..
:: Dodjes sa kintom za stvar koju si narucio dan ranije a ono jao pa kasni nam isporuka ostavite kaparu i dodjite za dva sata..

Tu radi izvesni Nenad (Nesha), covek koji je i odlican serviser. Nekoliko puta sam pazario kod njih i bili su korektni (rokovi, cene itd.) onoliko koliko je to moguce na Juznom Divljem Zapadu od Istoka.
vampirbg ... 23.12.2008. 14:31 #85154

broj poruka: 711
Jos nista nisam kupio od njih buduci da nista od ovoga sto sam trazio, a na PC Berzi je, nemaju na lageru... U pitanju je bilo 10ak komponenti i laptop i pitao sam vise puta (u razmaku par meseci)... Zato, prvo nazovi pre nego sto se odlucis za put dovde... Takodje, proveri i cenu psoto ni to ne menjaju dovoljno brzo na PC Berzi...
zeljkoa To nije do nas ... 23.12.2008. 14:38 #85156

status: admin
broj poruka: 713
PC Berza je apsolutno svim firmam omogućila ažuriranje cena na dnevnom nivou. E, sad, što nekoga mrzi da nam svakoga dana generiše novi cenovnik - to nije nešto na šta možemo da utičemo.

Ne moraju čak ni da šalju svakoga dana, dovoljno je da na svom serveru gde im je sajt, naprave neki CRON koji će svakoga dana u određeno vreme da izgeneriše novi cenovnik i mi ćemo ga preuzeti.

Problem je što neki ne ažuriraju cene ni na svom sajtu, a neki nemaju ni sajt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

alexakralj re 23.12.2008. 15:30 #85167

broj poruka: 424
Danas sam bas pazario kod njih x2 5000+ i ubedljivo su najeftiniji,cak salju na kucnu adresu ,sta vise cena je manja nego sto stoji u oglasima .retko dobra firma,sve pohvale

TMI = Too Much Information

SkyFire Ovako... 23.12.2008. 17:00 #85182

Ljudi su razliciti i tesko je udovoljiti svakom kupcu a pogotovu onom koji dodje da bi ragledao i smarao sa pitanjima 1000 zasto ,1000 zato...Firma posluje na najveci moguci profesionalni i najbrzi nacin...Dodjes kupis i kraj..Po kratkom postupku..Njen najveci adut i jeste zato sto su najjaeftiniji!Ako nisi iz BG-a nazoves i pitas jer ima odredjen proizvod,osoblje ce ljubazno da odgovori i ukoliko ima bice ostavljeno za vas a ukoliko nema dobicete tacnu informaciju kad moze da stigne i sl...Propusti se desavaju naravno ali niko nije savrsen..Sve je to za ljude..Siguran sam da se trude da budu sto azurirniji i precizniji i da svoj posao obavljaju maximalno korektno!
Ja sam njihov kupac i ne mogu da kazem ni jednu ruznu rec vec samo reci hvale!

XXXL eh ti razliciti kriterijumi za komentarisanje 23.12.2008. 17:12 #85183

broj poruka: 537
OC house ima uvek dobre cene za komponente, jedino sto komponenti nema :)

Sve sto hoces da kupis kod njih, moras da narucis jer kao nemaju na lageru. I stvarno nemaju na lageru, uglavnom nemaju nista vec pojedinacno uzimaju komponente od distributera. Za pocetak, jeste jeftinije od ostalih iako se malo ceka i to je kul. Jedina fora je sto nece moci tako dugo da rade, sada je faza `navlacenja` musterija i kupaca pa je zato jeftinije, cenim da i nisu bas puno u + na racunu.. ipak treba platiti lokal u centru, reklamirati se itd tako da ce im i cene biti vece u skorije vreme ili ce jednostavno propasti :)

Jedino je lose sto ih zovnes i oni ti kazu `e dodji stiglo je` i ti dodjes kad ono mosha :) radije cu da dam 5e vise na drugom mestu za neku komponentu i da je odmah kupim nego da 5 puta idem kod njih u radnju za jednu stvar. A i jedan dodatni odlazak kod njih me kosta vise nego da sam kupio na drugom mestu (gledano kroz prizmu fosilnih goriva).
MIGOSA Vazi za vecinu firmi... 23.12.2008. 19:17 #85199

broj poruka: 280
a ne samo za OC House, OBAVEZNO prvo telefonom treba proveriti da li u radnji nesto ima i za koliko se to vremena eventualno moze nabaviti i po kojoj ceni!

Meni su u Lithium - OC House sastavili konfiguraciju za sestru brzo, strucno, ljubazno i nisam imao nikakvih zamerki. Telefonom sam se dogovorio sve, samo sam poslao nju da ode tamo i preuzme komp.

Eh, da setih se sada, ipak imaju jedan VELIKI MINUS od mene, tada se NIJE MOGLO PLACATI PLATNIM KARTICAMA!!!
MaliAbner Re: Vazi za vecinu firmi... 23.12.2008. 19:27 #85201

broj poruka: 7769
Ma nece oni propasti zato sto u zemlji dembeliji trgovci ne propadaju.
Ali ja sam dva puta nesto narucio i dva puta popio macora. Dakle danas narucim sutradan izmedju 13:00-14:00 dodjem da pokupim naruceno i kica na bajsu.
Hvala vise ne treba.

Inace kod njih ima i ono sto nema u katalogu samo me nervira jer se ceka nekoliko dana i ispada kao da je na oglas.

A to sa karticama govori samo za sebe, kamo fiskalni.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: a ne samo za OC House, OBAVEZNO prvo telefonom treba proveriti da li u radnji nesto ima i za koliko se to vremena eventualno moze nabaviti i po kojoj ceni
:: Meni su u Lithium - OC House sastavili konfiguraciju za sestru brzo, strucno, ljubazno i nisam imao nikakvih zamerki. Telefonom sam se dogovorio sve, samo sam poslao nju da ode tamo i preuzme komp
:: Eh, da setih se sada, ipak imaju jedan VELIKI MINUS od mene, tada se NIJE MOGLO PLACATI PLATNIM KARTICAMA!!!
vampirbg Re: Ovako... 23.12.2008. 19:39 #85204

:: Ljudi su razliciti i tesko je udovoljiti svakom kupcu a pogotovu onom koji dodje da bi ragledao i smarao
:: sa pitanjima 1000 zasto ,1000 zato...Firma posluje na najveci moguci profesionalni i najbrzi
:: nacin...Dodjes kupis i kraj..Po kratkom postupku..Njen najveci adut i jeste zato sto su najjaeftiniji!Ako

Pozvao, dosao i rekli da nema (nisu ni dobijali) ali ce dobiti za dan-dva... Cak sam i ostavio telefon da me nazovu kad dobiju... To je bilo pre 2 meseca... :) Ali nema veze... Hteo sam Acer Aspire One, a na kraju sam 2 dana kasnije uzeo MSI Wind... Kao sto vidis nije u pitnaju neka egzotika, a kupio sam ga u radnji u Immo centru bez narucivanja i slicnih peripetija... Samo dosao, platio i odneo kuci... Cena ne igra mnogo veliku ulogu u svemu tome... Niko nece propasti zbog 5-10e, ali smatram da je glupo da me setaju bezveze...
Slavuj vampir 23.12.2008. 19:52 #85206

broj poruka: 2236
Mozda kupis nesto drugo :)

...naduvali mu jaja na 10 atmosfera...

vampirbg Re: vampir 23.12.2008. 22:54 #85217

:: Mozda kupis nesto drugo :

Mozda to i upali, ali na nekom drugom... :)

Ista fora kao sa prodavcima mobilnih... Kod skoro svih je cena za 5e visa nego u oglasima ili preko telefona... Naravno, da nikad nisam uzeo kod takvih... Platim 10e skuplje, ali ga uzmem kod onoga koji mi kaze tacnu cenu na pocetku... :)
vukoja Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 18:07 #86099

broj poruka: 3

jel moze neko da mi opise gde im se taco nalaze radnje jer nemogu da ih nadjem. Na adresi obilicev venac 19 nalazi se neki kafic a u knezu nisam nasao. video sam da su im cene najpovoljnije pa bi rado uzeo kod njih
SkyFire Re: Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 18:43 #86106

Radnja se nalazi u zgradi na drugom spratu...Imas tablu,sve pise..Ulaz je i iz Obilica i iz Kneza...

:: jel moze neko da mi opise gde im se taco nalaze radnje jer nemogu da ih nadjem. Na adresi obilicev venac 19 nalazi se neki kafic a u knezu nisam nasao. video sam da su im cene najpovoljnije pa bi rado uzeo kod njih
vukoja Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 19:10 #86114

hvala care smorio sam se trazeci. da li imaju kucista i napajanje jer bih kod njih uzeo celu konfiguracij
SkyFire Re: Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 19:12 #86115

Mogu da ti sklope sta god pozelis...Odes i dogovoris se sa njima...Prenesi im moje pozdrave..

:: hvala care smorio sam se trazeci. da li imaju kucista i napajanje jer bih kod njih uzeo celu konfiguracij
vukoja Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 19:14 #86117

e super idem odmah sutra da sklopim komp.

gile23 Re: Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 21:01 #86146

broj poruka: 9121
Pomeni Sky-a on ti je tamo poznat , vrsi neke testove, nesto sklapa, boga pitaj, mozda ti daju popust,..

Pozdrav!

:: e super idem odmah sutra da sklopim komp.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 21:37 #86159

Eh sad..Nemoj gile bas tako da me ofiras...Ljudi ce pomisliti da nesto znam

:: Pomeni Sky-a on ti je tamo poznat , vrsi neke testove, nesto sklapa, boga pitaj, mozda ti daju popust,.
:: Pozdrav
:: :: e super idem odmah sutra da sklopim komp.
:: ::
gile23 Re: Re: Re: Re: Lithium - OC House 29.12.2008. 23:31 #86218

broj poruka: 9121
Hahah ,...

Pozdrav!

:: Eh sad..Nemoj gile bas tako da me ofiras...Ljudi ce pomisliti da nesto znam
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Pomeni Sky-a on ti je tamo poznat , vrsi neke testove, nesto sklapa, boga pitaj, mozda ti daju popust,.
:: :: Pozdrav
:: :: :: e super idem odmah sutra da sklopim komp.
:: :: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs