Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
sbb
STRANA 1 OD 1
zorandu sbb 22.12.2008. 12:58 T13952

status: user
broj poruka: 74
Resih da sa ADSL predjem na SBB,pitah vas koji ruter da kupim dobih odgovor,doje majstor denese modem sve zavrsi za deset minuta i rece da ce paket da nam puste danas popodne
ali sinoc od 20h pa do sada veza je pukla barem 15 puta.Da li se i kod vas isto desava /stanujem na Vozdovcu/ ili je mozda zbog toga sto jos nisu pustili moj paket ili je do necega drugog?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pajdo sjebebe 22.12.2008. 13:21 #84999

broj poruka: 75

Ja sam u centru, devojka mi zivi u zarkovu kod nas je sve OK sto se tice SBB-a.
ne znam sta da ti kazem zovi korisnicki centar

Nikopol74 re sbb 22.12.2008. 14:14 #85006

broj poruka: 362
Ja imam sbb vec par godina, bio sam prvo u gradu, sad sam na karaburmi, a znam i za vidikovac itd. Sbb uglavnom radi odlicno, mada sam na forumima video dosta njih koji se zale na svasta. Drugim recima ili radi xtra ili lose. Ja sam dosta zadovoljan, ali imam jedan savet za tebe: ako oces nesto da sredis sa sbb-om, MORAS da ih zoves i to stalno, jer oni se nece nesto cimati. Ja bas retko imam `pucanje veze`, a i to nije pucanje veze nego kad nesto sredjuju na cvoristu ili menjaju IP, ali to je par sekundi. Vrlo je bitno da ih pitas na kom si cvoristu i da li ima nekih radova tamo. A jedini nacin, kao i svugde, je da se nakacis na sbb potrosnju (http://home.sbb.co.yu/) i tamo ti pise SVE sto ti treb plus naravno tacno kada je aktiviran nalog i kad je prekinut. Slobodno ih smaraj cesto i sto preciznije opisuj problem. Pricam iz licnog iskustva. I da, kablovski JESTE bolji od ADSL, imam oba, rade mi odlicno, ali kablovski je ipak kablovski (to ne vazi za druge provajdere kod nas osim za onoga o kome pricamo)

life`s a bitch...and then you die.
Nikopol74 re sbb 22.12.2008. 14:18 #85008

broj poruka: 362
Ladno sam zaboravio mozda za tebe najbitniju stvar. Ti rece da si TI kupio ruter. E pa moj ti je savet da uzmes njihov jer ovako oni mogu da ti se vade i `kenjaju`. Ja oduvek imam njihov modem (on je u sebi i ruter), malo crno parce plastike koje radi xtra. A ja sam se jos i prebacivao (IP) iz centra na karaburmu. Znaci, ne da mi shuri net nego jebe kevu (imam 2mbit, sa rapida mi skida nevidjenim ciframa)

p.s. svi kazu da bolje radi preko mrezne, mada je meni xtra radio i preko usb-a

life`s a bitch...and then you die.
pufi re 22.12.2008. 14:59 #85015

broj poruka: 2196

SVE POHVALE ZA SBB ja ga imam od februara i jako je dobar,nikad problem,evenualno malo vise problema ako ga kacis na USB a preko LAN-a je extra

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

pajsgudgud SBB 22.12.2008. 16:45 #85029

broj poruka: 3742
Na tri mesta ga koristim i sve super radi. Prekidi su mi se dešavali(u proseku četiri dnevno) al za njih znam samo kada odem na Scientific-Atlanta sajt pa nađeš svoj modem i pogledaš trenutno stanje. Iskreno zaboravio sam kako se to radi. Lično ih veoma retko zovem jer sve radi odlično. Dva puta su za dve godine došli kod mene. Kada imaš problem pozoveš ih i prijaviš kvar i dolaze sutradan što ne važi ako zoveš u petak.

Sve u svemu ja sam jedan zadovoljan korisnik.
a sta ti ja znam...

TheBear I ja sam 22.12.2008. 21:15 #85054

broj poruka: 6502
na Vozdovcu, imam paket 2048/256 i nikakvih prekida nemam radi savrseno, i sto se tice brzina skida i do 250 kB/s. Ja sam bas zadovoljan.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs