Gde se nalazi ta prokleta opcija? Kliknuo sam na sve gde se moglo kliknuti, FAQ sam pročitao sto puta, ali ne mogu da nađem opciju za edit svoje poruke. Hvala Vam.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ima brate kako nema..Ja sam bas skoro postovao neke linkove sa igrama i shoot-ove vec kako to po protokolu ide i isao sam non stop na edit dok sam dopunjavao post...
I Want to believe - The truth is out there
:: Gde se nalazi ta prokleta opcija? :: Kliknuo sam na sve gde se moglo kliknuti, FAQ sam pročitao sto puta, ali ne mogu da nađem opciju za edit svoje poruke :: Hvala Vam :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means
Kako nemas imas u gornjem desnom uglu svog posta. Ide prvo quote, pa edit i onda posle report i ona strelica za back to top
:: U Internet Exploder-u imam regularno sve opcije, dok u Mozilli nemam. Nije bitno koja je tema u pitanju, čak ni default, opcija nema... :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.